Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Stash & Opbergdoosjes

Wil je jouw waardevolle spullen goed opbergen? Dan koop je stash cans. Deze stash cans zijn ideaal om geld te verstoppen en andere waardevolle spullen. Koop jouw stash can online.

 

Meer artikelen laden

Meer artikelen laden

Stash can kopen

Het kopen van een stash can doe je online. De stash can wordt snel bij jou thuis geleverd in een doos die voor de postbezorger eruit ziet als een normale doos. We willen namelijk niet dat andere weten wat jij hebt besteld. Dit is puur een bestelling voor jou om je waardevolle of persoonlijke spullen op te bergen zoals bijvoorbeeld sieraden, geld, lange vloei en je grinder, psychedelische kruiden etc.

Verstop jouw geld in een geheim opbergdoosje

Geld verstoppen is een belangrijk thema, zeker nu er geruchten zijn dat je dadelijk rente moet betalen om jouw geld op een spaarrekening te plaatsen. Veel mensen hebben aangegeven dat wanneer dat daadwerkelijk gebeurt mensen hun geld van de bank afhalen en in hun huis gaan bewaren. Dit is goed nieuws voor criminelen. Daarom is het verstoppen van geld erg belangrijk. Een stash can is hiervoor een uitgelezen kans. Niemand denkt eraan om in die doos Pringles te kijken of in een cola blikje. De stash cans zijn er niet zonder reden. Ze zijn de ideale manier om jouw geld te verstoppen.

Stash Can voor het opslaan van je Microdosis capsules

We bieden velen stash scan van het merk Tightvac waar je microdosis capsules perfect in kan bewaren. Deze opbergdoosjes trekken namelijk vacuüm op het moment van dichten. 

Waar verstoppen mensen hun geld

De meeste mensen kijken in hun eigen huis wanneer ze geld willen verstoppen. In de koelkast, in een boek, in de kledingkast, misschien in de kinderkamer of in een schoen. Het zijn allemaal plekken waar mensen hun geld verstoppen. Helaas weten veel inbrekers dit inmiddels ook en dan is jouw geld nog steeds niet veilig. Een dubbel plafond of een gat in de tuin graven is ook vaak een tip die mensen geven maar veel mensen vinden dit te veel werk. Met een stash can kan je ook veel makkelijker geld verstoppen. Zonder dat je je hele huis of tuin overhoop hoeft te halen. Bestel jouw stash can online en je kan vrijwel direct jouw geld verstoppen.

De stash can is een ideale geheime opbergplaats

Wat je ook wilt verstoppen, een stash can is een goede plaats om waardevolle en geheimen spullen te bewaren. Mensen denken namelijk niet aan het controleren van zo’n stash can. De stash cans die eruit zien als voedingsmiddelen kan je bijvoorbeeld eenvoudig in de voorraadkast plaatsen en niemand zal er ooit achter komen dat het een stash can is of dat er geld of kruidenpoeder in verborgen zit. Je kan er ook je cannabis in bewaren voor je bong of waterpijp.

Een stash can kan je ook meenemen

Weet je wat ik echt vervelend vind? Als ik een dagje naar het strand ga met mijn zoon. Dan willen we rennen, springen, zwemmen en zandkastelen bouwen. Maar wie let er dan op de spullen die ik bij me heb? Ik heb minstens toch mijn autosleutel bij me en wat geld. Waar verstop ik dat? Een stash can dat eruit ziet als een cola blikje vind ik dan ideaal. Niemand verwacht dat er iets waardevols in zit en dus voelt het voor mij veilig dat niemand mijn waardevolle spullen vind of meeneemt. Daarom worden stash cans ook wel safe cans genoemd. Ze houden je spullen immers veilig.

Soorten opberdoosjes

Er zijn heel veel verschillende soorten stash cans op de markt. De beste stash cans hebben wij voor jou geselecteerd en in ons assortiment opgenomen. Zo vergroot je de kans om jouw waardevolle spullen veilig te houden. Zo zie je dat er veel verschillende vormen van stash cans zijn. Kies iets waarvan je weet dat het in jouw omgeving past. Het voordeel van een blikje cola is dat het eigenlijk wel in elk huishouden past. Een doosje visvoer is wat dat betreft anders. Wat moet iemand met visvoer als die geen vissen heeft? Stashcan kan ook gebruikt worden voor het opslaan van je shisha tabak of cannabis edibles.

Wanneer bestel je een opbergdoosje?

Je kan uiteraard wachten totdat de rente negatief wordt. Iedereen zal dan direct stash cans gaan bestellen. Het probleem hiermee is dat ze dan snel uitverkocht zullen zijn. Het andere probleem is dat wanneer iedereen zijn geld van de bank gaat halen er een serieus probleem ontstaat. Voor elke euro die de bank op een spaarrekening heeft staan lenen ze er ongeveer tien keer zoveel uit. Dus je krijgt dan een serieus probleem dat niet iedereen zijn geld van de bank af kan halen. De bank heeft dat geld simpelweg niet. Wees dus slim en zorg dat je alvast wat geld in huis haalt, je cryptocurrency veilig opslaat op een USB-stick en deze beiden veilig opbergt. Dat geld bewaar je natuurlijk in een stash can.

Stash can bestellen

Meer en meer mensen bestellen stash cans. Ze zijn dan ook een van de populairste producten in onze Headshop. Bestel daarom vandaag nog jouw stash can en houdt jouw waardevolle spullen veilig.