Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Souvenir en Gadgets

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of voor jezelf? Dan hebben we hier leuke cadeaus, gadgets en hebbedingetjes voor je gesorteerd met bijvoorbeeld een wietblad of paddo afbeelding erop.

 

Wietblad producten

Al vele jaren hebben veel mensen producten in huis met daarop een afbeelding van een wietblad. Dit zijn vaak producten als aanstekers, asbakken en sleutelhangers. Het assortiment van dit soort producten wordt steeds groter. Dit komt omdat ook steeds meer mensen dit soort wietblad producten kopen. De groei van de vraag naar dit soort producten hangt ook samen met de opkomst van de 420 beweging.


Wiet decoratie

Het uitdragen van de liefde voor wiet beperkt zich dan ook niet langer tot aanstekers en asbakken. Ook in de decoratieve hoek zie je een opkomst in wiet producten. Zo zie je het wietblad bijvoorbeeld op steeds meer decoratieve producten terugkomen. In onze webshop zie je het wietblad bijvoorbeeld terugkomen op shotglaasjes. Dit terwijl wiet eigenlijk niks te maken heeft met het nemen van shotjes. Wiet decoratie is dan ook iets wat we de komende jaren steeds meer gaan terugzien in de inrichting van woningen.


Wiet accessoires

Zoals eerder gezegd zijn de wiet accessoires zoals asbakken en aanstekers al jaren populair. Deze accessoires zijn natuurlijk handig bij het roken van een joint en daarom logisch om als blower aan te schaffen. Deze zogeheten wiet accessoires zijn er dan ook in vele vormen. Voor iedereen met de voorliefde voor het wietblad is er wel een mooie asbak of aansteker te vinden. Ditzelfde geldt overigens voor sleutelhangers.


Wiet aanstekers

Aanstekers zijn dan ook echter wiet attributen. Zonder een aansteker is het wat lastig om een joint aan te steken. Daarom werden aanstekers als een van de eerste bedrukt met een wietblad. Het is dan ook erg populair onder jong en oud. Wiet aanstekers wekken de indruk dat je een voorliefde hebt voor blowen. Het uitdragen van je voorliefde voor wiet is voor veel blowers dan ook iets waar ze zich prettig bij voelen. Blowen is namelijk onderdeel van hun leven. Daarom kopen veel mensen wiet aanstekers.


Wiet asbakken

Het kopen van een asbak is uiterst persoonlijk. Met een mooie asbak kan je echt wat van jezelf laten zien. Daarom kopen veel mensen een asbak met bijvoorbeeld een wietblad erop. Dit past bij hun leefstijl en is iets dat zij willen uitdragen. Wiet asbakken worden niet alleen vaak door de persoon zelf gekocht maar ook vaak cadeau gegeven. Het is dan ook een leuk cadeau om te krijgen. Zeker van vrienden waarmee je samen regelmatig een jointje rookt.


Wiet sleutelhangers

Een sleutelbos wil je natuurlijk graag opleuken en daarom kies je een leuke sleutelhanger uit. Als echte blower kies je dan natuurlijk voor een sleutelhanger met een wietblad. Of wil je een stapje verder gaan? Dan kan je ook kiezen voor de sleutelhanger met daar een echte wiettop in. Ben je meer van de paddo’s en truffels? Dan hebben we ook hele leuke paddo sleutelhanger voor jou in onze webshop te koop.


Wiet cadeaus

Met deze drie veel gebruikte wiet producten heb je natuurlijk hele mooie wiet cadeaus voor de echte blowers in jouw vriendenkring. De shotglaasje met een wietblad daarop zijn ook heel erg leuk om te krijgen natuurlijk. Dus wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een echte blower dan kan je hier zeker iets vinden.

Maar wacht, er is nog een cadeau voor de stoner die je echter niet mag missen.


Het ultieme cadeau voor de blower

We hebben sinds kort ook de gasmasker bong in ons assortiment. Dit gave product is voor alle blowers een musthave. Het is supergaaf om dit te krijgen op je verjaardag of gewoon zomaar. En als je het niet krijgt, dan koop je hem toch gewoon zelf. Het is zeker een aandachtstrekker onder jouw vrienden.


Bestel jouw wiet producten nu online

In onze webshop kan je deze wiet sleutelhangers, wiet asbakken, wiet aanstekers en shotglaasjes eenvoudig bestellen. Wij verzenden het product altijd snel zodat jij jouw wiet product of cadeau tijdig in huis hebt.