Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Metaal Grinders


 

Waarom een metalen grinder kopen in plaats van een houten of acryle grinder?

Een wiet verkruimelaar heb je in velen materialen en toch adviseren wij om een grinder uit te kiezen die van aluminium is en het liefst met een NANO-coating. Een NANO-coating is een dun laagje dat over de grinder heen is gespoten die ervoor zorgt dat er geen THC-residu achterblijft op de grinder. THC op je wiet verkruimelaar wil je vermijden omdat deze de werking van het draaien van grinder tegen gaat. Het draaien van de grinder wordt steeds moeilijker wanneer de THC zich kan vastplakken aan het materiaal zoals bij een houten, acryle of aluminium grinder(zonder NANO-coating). De NANO-coating zorgt ervoor dat er geen vuil kan blijven plakken aan de grinder. De SLX Grinder Aluminium Non Sticky 62 mm - Charcoal is een wiet verkruimelaar met een NANO-coating en wordt door ons ook betiteld als de beste grinder te koop!Hoe werkt een metalen grinder?

De metalen wiet verkruimelaars zijn meestal 4-delig. Een deel van de grinder is een opvangbak voor KIEF (THC poeder die vrij komt na draaibeweging) het tweede deel bevat een gaas zodat alleen de KIEF opgevangen kan worden. Derde en vierde deel is waar je de cannabis plaatst om te verkruimelen. De derde en vierde deel zijn dus voorzien van tanden. Je plaats de cannabis tussen de tanden en plaatst alle delen op elkaar en je begint te draaien. Simpeler kan het haast niet.

Welke grinders zijn er nog meer?

Naast de metalen of aluminium grinders hebben we een mooi assortiment houten, creditcard en acryl grinders te koop. De creditcard grinder begint aan populariteit te winnen vanwege het slim design. Je gebruikt deze als een soort van rasp. Je strijkt de cannabis heen en weer over een metalen raster met scherpe gaatjes. Deze kan makkelijk in een portemonnee bewaard worden. Acryl grinders zijn goedkoop, maar zitten ook binnen de kortste momenten vol plakkerig THC. De metalen aluminium grinders met een NANO-coating zijn de beste wiet verkruimelaars die er zijn.Bestaat er ook een automatische grinder?

We hebben een geweldig product die jou jointjes vult en de weed automatisch grind met een druk op de knop. Deze wordt geleverd met gangbare maat cones (voorgedraaide joint hulzen die gevuld kunnen worden met cannabis). De OTTO is een geweldige cannabis verkruimelaar die in de kleur zwart of goud beschikbaar is. Deze automatische wiet verkruimelaar en jointjes vuller is een genot voor die personen die geen zin hebben of niet een joint kunnen draaien.

Bestaat er ook een verkruimelaar voor hasj?

Niet in de vorm van een klassieke houten of acryl wiet verkruimelaar, maar er bestaat wel zeker een product die hetzelfde doet. Dit product heet de Zenpen. Met de Zenpen is gemaakt van roest vrij staal en houd net als een wiet verkruimelaar je vingers schoon. De Zenpen is een hash-grinder van grote klassuh, in een mum van tijd zorg jij voor mooie slierten hasj. De pen zelf is eenvoudig in gebruik. Voorkom vieze plakkerige bruine nagels en bestel de Zenpen!Waar kan ik online metalen, aluminium en acryl grinders kopen?

Bij ons kan je veel verschillende cannabis verkruimelaars kopen. De een heeft andere eigenschappen dan de andere. We hebben uiteraard ook schoonmaak producten om de metalen of de andere grinders mee te reinigen. Niets is zo vervelend als een grinder die niet draait door THC resten. Als je eenmaal bij ons een grinder hebt gekocht zullen we de track-and-tracecode en de factuur mailen. Op deze manier raakt u de grinder niet kwijt tijdens de levering.