Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Acryl Grinders


 

Acryl grinders online kopen bij 24High Headshop! 

Koop hier je Acryl of plastic grinders en grind je wiet of andere kruiden in no-time! We bieden vijf acryl plastic grinders aan en een grinder cleaner. Een plastic grinder is een handig hulpmiddel voor een echte cannabis liefhebber. Geen plakkerige vingers meer en je wiet wordt hygiënisch verkruimeld. Een acryl of houten grinder vind je vaak in een coffeeshop op de toonbank liggen zodat iedereen deze kan gebruiken. Dit product heeft in de afgelopen jaren zijn sporen verdiend en is hiermee totaal opgenomen in de cannabis cultuur!

verkruimelde wiet

Wat is een 4-delige acryl wiet grinder?

Een cannabis verkruimelaar bestaat vaak uit twee delen. Bedien delen bevatten tandjes van plastic, hier plaats je de cannabis tussen, je drukt de twee delen op elkaar en je begint te draaien. De cannabis verkruimeld door de draaibeweging. Bij een 4-delige grinder heb je twee delen waar de tanden zitten, een deel met een zeef en een opvangbak. De opvangbak dient voor het opvangen van KIEF of THC poeder die vrij komt tijdens het grinden van je wiet. Een 4-delige grinder zijn populairder dan de 2-delige ook al zijn ze duurder in aanschaf.

Welke wiet grinders, naast acryl of plastic, bieden we in onze Headshop nog meer aan?

We hebben velen wiet grinders van verschillende formaten, materialen en kwaliteit. Uiteraard zijn aluminium grinders fijner in gebruik dan een acryl of plastic grinder. Deze lopen helaas vast (acryl of plastic) als je deze niet op regulier basis schoon maakt. Tot aan crème de la crème verkruimelaars met een special non-sticky THC NANO-coating!  Ze kosten dan wel iets meer maar je krijgt er ook een hoop meer voor terug. Een grinder die constant vastloopt, is een regelrechte ramp. Naast de klassieke ronde grinders bieden we ook de trendy creditcard en klassieke houten verkruimelaars aan!

grinder weed

Wat is een wiet creditcard grinder? 

Een creditcard grinder heeft een prachtig slim design wordt bovendien geleverd met een beschermhoesje. Deze creditcard verkruimelaar heeft niet de klassiek vorm, waardoor er geen draaibeweging tot stand hoeft te komen om de wiet te grinden. De creditcard grinder bevat een rooster met gaten voorzien van scherpe randen. Je pakt de cannabis en raspt deze over het rooster net als Parmezaanse kaas over de kaas rasp. Meer hoeft je niet te doen.

Zijn er ook automatische wiet verkruimelaars?

Jazeker, we bieden er één aan, maar deze vult wel ook meteen je joint! De OTTO is een wiet verkruimelaar en een joint vuller in één. Zeg maar vaarwel tegen het draaien van een joint met de OTTO. Dit prachtige product wordt geleverd met cones, dit zijn lege joint hoesje van vloei, deze plaats je in het cilindrische bodemstuk en daarop plaatst je de automatische grinder. Een druk op de knop en joint wordt vanzelf geprepareerd. Een top product wat het goed doet op feesten en partijen!

metalen grinder

Waar kan ik een acryl of plastic wiet grinder kopen?

Bij ons kun je eenvoudig een wiet grinder of verkruimelaar online kopen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken neem dan contact met ons op. Ons 24High supportteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden zodat de keuze die gemaakt wordt ook de juiste is. Na het bestellen van een acryl wiet grinder, verzenden we mail met hierin de track en trace en de factuur.