Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Hout Grinders


 

Wat is een wiet verkuimelaar en waar gebruik je deze voor?

Een wiet verkruimellaar wordt meestal gebruikt voor het vermalen van cannabis zodat deze verkruimeld in een joint, vaporizer of bong opgerookt kan worden. Een houten wiet verkruimelaar is rond en bestaat vaak uit meerdere delen dit is niet het geval bij een creditcard grinder. In het middelste gedeelte van de houten- wiet verkruimelaar bevinden zich tanden of stalen pinnen. Deze tanden, pinnen sluiten nauw op elkaar aan. Wanneer je de wiet verkruimelaar delen langs elkaar heen draait zullen de tanden in de grinder de inhoud verkruimelen. De cannabis wordt zo perfect gemalen voor een ultieme verbranding en het bespaart je ook nog eens vieze plakkerige vingers.


marihuanabuds

De klassieke houten wiet verkruimelaar voor het verkruimelen van cannabis?

De houten wiet verkruimelaar is hoort bij de klassieke grinders. Deze grinders zijn vaak gemaakt van rozenhout. De donker kleur van het hout is een van de kenmerken van deze speciale hout soort. Houten grinders hebben net wat meer grip dan een acryl grinder. Het hout van de wiet verkruimelaar is meestal onzettend mooi bewerkt met mooie spirituele of andere symbolen. De warme kleur en de authentieke uitstraling maken van deze grinder stukje kunst.

Zijn er verschillende soorten grinders van verschillende materialen?

Er zijn ontzettend veel grinders van verschillende materialen en formaat. We verkopen niet alleen houten grinders maar ook creditcard, acryl en metalen grinders. Bovendien verkopen we ook een automatische grinder en een joint vuller in één genaamd de "OTTO". Grinders van metaal zijn eenvoudig schoon te maken, maar verliezen wel wat grip met het ronddraaien door de plakkerige THC. Het metaal die het meest verwerkt wordt in een grinder is aluminium. Zo bestaan er ook grinders met een nano-coating. Dit zijn veruit de beste grinders die je kan kopen online. De nano-coating is een plak loze laag over het aluminium die ervoor zorgt dat de THC zich niet aan hechten aan het materiaal. Dit betekent dat de wiet verkruimelaar altijd goed zal draaien en werken.


grinder plastic

Waarom zijn houten grinders favoriet bij onze gasten?

Dit komt met name omdat deze van hout zijn. Het hout geeft veel grip en zijn hierdoor makkelijk te hanteren. Rozenhout is benoemd tot een edele houtsoort. Dit komt omdat dit houtsoort niet veel wordt gebruikt voor houtbewerking. Het is een exclusief houtsoort die niet wordt gebruikt voor het fabriceren van grote meubelen. Het wordt eerder gebruikt als houtversiering in meubels of voor klein formaat producten zoals een houten grinder. De geur van dit houtsoort is heerlijk en karakteristiek.

Waar kan ik een houten grinder kopen?

Een houten, maar ook een plastic of aluminium wiet verkruimelaar kan je eenvoudig bij ons in de Headshop kopen. De houten samen met de aluminium nano-coating grinders zijn de hardlopers binnen onze website. De creditcard grinders doen het ook ontzettend goed vanwege hun slim design. Eenmaal de bestelling bij ons gepleegd zullen wij na ontvangst van de betaling de grinder meteen opsturen. De wiet verkruimelaar wordt met alle zorg verpakt zodat deze in goed staat bij je thuis wordt afgeleverd. Bovendien sturen we een email met hierin de track en trace zodat je deze kan volgen.