Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Vloei


 

Rookaccessoires zijn een must als je kruiden of cannabis wilt roken!

Het roken van je cannabis of andere kruiden gaat niet zonder rook accessoires. Zelfs een vaporizer of een bong is een rook accessoire. In deze subcategorie bieden we verschillende maten en soorten lange vloei aan. Lange vloeitjes zijn bij uitstek het populairste rook accessoire binnen deze categorie. We verkopen lange vloei slim, KingSize vloei, rol-vloei slim of KingSize, bruine vloeitjes, witte vloeitjes, roze vloeitjes, Eco vloei en vloei met verschillende smaken. Bovendien verkopen we natuurlijk ook andere rook benodigdheden zoals: tips of filters, aanstekers, asbakken en roling-trays.

smoking cannabis weed

Wat is een rol-vloei en welke soorten verkopen we? 

Rol-vloei is een megalange vloei op een rol die je kan uittrekken tot gewenste lengte. Dit betekent dat je een joint zou kunnen rollen van 10 cm maar ook één van een 1 meter. De keuze ligt aan jou! Rol-vloei is ontzettend populair en doet het ontzettend goed op feesten en partijen. Een megajoint op een feestje wordt door veel mensen als iets cools ervaren. De rol-vloei die we aanbieden zijn er in verschillende breedte maten en materiaal. We hebben bruine, witte, en zelfs roze rol-vloei. Wil je een grote joint fabriceren of rollen ga dan voor een rol-vloei! Kan jezelf niet rollen, maar je wilt wel een grote joint ga dan voor een Cone. Een cone is een leeg voorgedraaid jointje.

Bestaat er ook een Lange of Rol-vloei met een smaakje? Jazeker, Juicy Jay's rolling paper!

Zoek je vloei met een zoet smaakje? Bestel dan snel een van de Juicy Jay's rolling paper. De Juicy Jay's zijn er in lange vloei of rol-vloei en voorzien van een heerlijk smaakje. We bieden de volgende smaken vloei aan:

⦁    Juicy Jay's Peaches & Cream On Roll
⦁    Juicy Jay's Banana On Roll
⦁    Juicy Jay's Blueberry On Roll
⦁    Juicy Jay's Cotton Candy On Roll
⦁    Juicy Jay’s KingSize Slim Strawberry
⦁    Juicy Jay’s KingSize Slim Strawberry/Kiwi
⦁    Juicy Jay's KingSize Slim Coconut
⦁    Juicy Jay's KingSize Grape

rol-vloei raw en greengo

Wat is het verschil tussen het rokersaccessoire lange-vloei KingSize en lange-vloei Slim?

We verkopen veel KingSize als Slim vloei maar wat betekent dit nu? Een King-size vloei is breder dan een slim vloei. Ben je gewent een dikke joint te rollen dan is de juiste keuze de KingSize vloei. Rol je wat meer dunnere joints dan is de beste keuze een Slim vloei. Let dus goed op wanneer je tips en vloei wilt bestellen of het een King-size of Slim vloei betref. Er bestaat bovendien ook Slim of KingSize rol-vloei!

Waarom een joint roken met de rokersaccessoires van Greengo of bruine Smoking vloeitjes?

Greengo of de bruine vloeitjes van Smoking zijn lange vloeitjes of rol-vloei gefabriceerd zonder het bleekproces te doorstaan. Het bleken van vloeitjes en deze dan oproken is niet echt positief voor de gezondheid. Vandaag de dag zijn er ook andere methodes voor het bleken van papier zonder dat deze schadelijk is voor de gezondheid. Uiteraard bieden we ook aanstekers aan zodat je ook vuur in huis hebt om een sigaret op te steken. 

Zijn bruine vloeitjes gezonder dan gebleekte vloei?

Hierboven hebben we al omschreven wat de nadelen zijn van een witte vloeitjes. Niet alle bruine rokersaccessoires  zijn ongebleekt gefabriceerd. Sommigen producenten gebruiken bruine inkt om de kleur bruin te verkrijgen. Greengo is een betrouwbare speler als het aankomt op puur en natuurlijke ongebleekte vloei. Bij de Bruine vloeitjes van Smoking wordt er weleens waar inkt gebruikt, maar geen bleek of andere chemicaliën. Als je een vloei wilt roken met zo min mogelijk schadelijke stoffen kies dan Greengo vloeitjes.

greengo

Zoek je een prachtige cannabis asbak?

Kijk even rond bij onze categorie asbakken. Hier staan enkele asbakken die interessant kunnen zijn zoals de RAW-kristalglas asbak. Deze asbak is als kunst voor het oog! Deze RAW limited edtion asbak is ontzettend mooi, zwaar en vervaardigt van Kristalglas! Dit is een uniek cadeau voor een roker of cannabis gebruiker! Bovendien zijn er ook gave asbakken met cannabis gerelateerde logo's!

Het online kopen van vloeitjes om een joint mee te roken?

Bij ons kan je makkelijk een bestelling plegen vanachter de laptop of telefoon. Je plaats wat vloeitjes in het boodschappenkarretje en je rekent simpel af met IDEAL of een andere betaaloptie. Op het moment dat we het orderbedrag hebben ontvangen zullen we rokersaccessoires zo snel mogelijk verzenden met een track en trace.