Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Aanstekers


 

Aanstekers online kopen bij 24High!

We zouden geen goede Headshop zijn als we niet ook aanstekers zouden aanbieden. We bieden een niet al te groot assortiment aanstekers aan. Van stormaansteker tot normale Clipper aanstekers met een supercool ontwerp. Clipper aansteker zijn wegwerpaanstekers van geweldig kwaliteit. De stormaanstekers zullen door weer en wind altijd aan gaan. Zou zonden zijn als je je kruiden of cannabis hebt weten te verkruimelen met een grinder, je cone hebt gevuld en je deze vervolgens niet kan opsteken vanwege de harde wind. Ideaal voor niet alleen sigaretten of een joint, maar ook zeker ideaal voor het aansteken van bijvoorbeeld een BBQ buiten.

stormlighter stormaansteker

Welke wegwerpaanstekers van het merk Clippers verkopen we?

Clipper produceert betrouwbare wegwerp aanstekers. Het merk Clipper is zeer bekend onder de rokers van sigaretten en/of andere kruiden. Deze aanstekers zijn zuinig en gaan lang mee. Een grote sterke vlam die niet gedoofd wordt door een beetje wind. Clipper staat bekend om de gave design. Velen verschillende soort ontwerpen maken van deze gewilde wegwerp aanstekers. Bovendien bieden we ook asbakken aan met een cannabis logo, deze worden vaak aangeschaft in combinatie met een aansteker en gegeven als cadeau. 

Clipper Fluo Skulls

De Clipper aansteker Fluo Skulls zijn prachtige fluoriderende schedel ontwerpen. Elk aansteker heeft een andere schedel. Deze unieke designs, verkopen erg goed. Deze aanstekers zijn uniek te noemen. Elke schedel heet een ander ontwerp zoals bijvoorbeeld, schedel met capsules in de mond, schedel met een kroon, of Schedel met het haar van de Joker etc. Er is genoeg keus voor iedereen.

Clipper Large Hippie Peace

Hippie peace flower power! Erg gave wegwerpaanstekers met een liefdevolle boodschap of plaatje. Van een gitaar, peace teken tot aan een hippie die de bongo speelt en nog veel meer. Voel je verwant aan een hippie? Ben je een moderne hippie? Wacht niet langer en bestel een unieke Clipper Hippie aansteker. Deze rookaccessoires zijn robuust sterk en gaan lang mee voor een wegwerpaansteker.

Clipper Large Cactus

Cactussen zien er supercool uit en daarom heeft Clipper besloten de  aanstekers te voorzien van een gave cactus logo. Dit zijn lollige aanstekers met een vrolijk kleurtje geschikt voor iedereen boven de 18 jaar. Clipper aanstekers zijn populair omdat ze het altijd blijvend doen tot het moment van weggooien.

Clipper Large Tribal Weed

Ben je een echte stoner en voel jij die spirituele connectie met wiet? Koop dan deze Tribal Wiet Clipper aansteker! Naast de mooie wiet designs hebben de wegwerp aanstekers een sterke vlam en gaan lang mee. De Tribal is terug te zien in de patronen achter het cannabisblad. De tibal weed clipper aansteker is niet weg te denken op een rolling-tray van een cannabis liefhebber!

aansteker clipper

Wat is een stormaansteker?

Een stormaansteker heeft een sterke straalvlam. Een straalvlam is anders dan een normale vlam. Deze lijkt op de hete straalvlam die uit een straalmotor komt van een straaljager. Vanwege de straal zal deze vlam niet uitgaan door wind of regen. Je kan met deze stormaansteker dus op elk moment in een storm een sigaret of een zelf gefabriceerde jonko van lange vloei opsteken. Stormaanstekers zijn ontzettend gewild vanwege deze kenmerken. We verkopen twee types stormaanstekers, namelijk:

Stormaansteker Hyper Torch
Stormaansteker V-Fire Easy Torch Freestyle Rubber

Dit zijn bovendien ook prima aanstekers om vuurwerk of een BBQ mee aan te steken. Ze zijn solide stevig en navulbaar!

Rookaccessoires zoals bijvoorbeeld aanstekers kopen bij 24High?

Aanstekers zijn handig en horen absoluut thuis in de categorie rookaccessoires. We verkopen naast een stormaansteker of een Clipper velen andere artikelen zoals bijvoorbeeld lange vloei of filters die perfect aansluiten aan de categorie rookaccessoires. Bij ons bestel je snel en eenvoudig je producten online. Na het afrekenen zullen we een track en trace versturen zodat het pakket gevolgd kan worden tot aan de voordeur.