Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Asbakken


 

Unieke cannabis asbakken als cadeau online kopen!

We bieden genoeg asbakken aan voor de echte cannabis liefhebber! Zoek je een cadeautje voor en vriend of vriendin die het genot treft van een jointje zo nu en dan? Kies dan een leuke asbak of rolligtray uit en geef deze cadeau, ze zijn niet duur maar wel gewild. De ontvanger zal deze graag willen gebruiken. Naast cannabis asbakken of aanstekers hebben we ook een hele gave en robuuste glazen asbak van RAW. Dit is een zware jongen voorzien van een prachtig design. 

De Cannabis Leaf asbak is het ultieme stoner cadeau!

Deze prachtige cannabisblad is voorzien van zeven bladeren waar makkelijk een joint op geplaatst kan worden. Door de unieke design is deze ook nog een ware eye-catcher voor op de woonkamertafel. Bij het zien van de Cannabis Leaf asbak is er al meteen een sociale barrière gebroken. Het geeft namelijk meteen aan dat het een 420-Free woonkamer is.

Cannabuds of Monster Asbak is leuke cannabis souvenir met een functie

Deze lollige Cannabuds is kleiner dan de Cannabis Leaf, maar zeker niet minder fijn en pas goed thuis tussen de lange vloei en andere cannabis gerelateerde producten. Een stoney cannabisbud asbak die van gezicht veranderd naarmate jezelf stoner en stoner wordt. De Monster Ashtray is geval apart zoals je ziet. Deze bestaat uit twee delen. Je kunt de asbak afdekken waardoor er een duivelse cyclopische monster ontstaat. Transformeer je asbak in een monster poppetje en niemand ziet dat je hebt gerookt.

asbak cannabis monster

Waarom een glazen asbak kopen?

Een glazen asbak is eenvoudig schoon te maken en hebben vaak een cool design. We bieden meerdere glazen asbakken van verschillende formaten aan. De RAW Crystal Glass ashtray is de grootste en mooiste asbak die we verkopen, daarnaast bieden we ook andere glazen asbakken aan met een cool design van kleiner kaliber. 

RAW Crystal Glass ashtray

Dit is de asbak der asbakken! Groot, zwaar en van kristalglas vervaardigd! Deze asbak is perfect voor bijvoorbeeld een Giga Joint. Wordt geleverd in een prachtige doos welke dient als geschenk of opbergdoos. De Raw Crystal Glass ashtray is van hoogste kwaliteit, groot en zwaar en dus ideaal voor in de woonkamer. Geen huisdier zal deze makkelijk omstoten en de asbak zelf is een lust voor het oog!

asbak kristal RAW

Coffeeshop The Bulldog Amsterdam asbakken kopen bij 24High

De coffeeshop The Bulldog in Amsterdam is enorm bekend onder de stoners over de hele wereld. We bieden daarom meerdere metalen asbakken aan van The Bulldog Amsterdam aan. Uiteraard bieden ook andere metalen asbakken aan met cannabistoppen en andere gave ontwerpen. The Bulldog Amsterdam heeft ook zijn eigen vloei en tips!

Asbak kopen The Bulldog Amsterdam Ashtray groen

Klassiek logo van The Bulldog Amsterdam is namelijk de Bulldog zelf. Gaaf strak design en fel groen van kleur. De metalen asbakken zijn makkelijk schoon te maken. Ken je iemand die weleens in de Bulldog is geweest? Dat kan dit een perfect cadeautje zijn. Je kan de asbak ook combineren met een bijpassende roling-trays zoals de vlag van Amsterdam. Ze zijn beiden niet te duur en altijd handig voor gebruik!

bong vloei rookaccesoires

Rookaccessoires online kopen?

Een asbak is handig, maar uiteraard zijn er nog veel meer rokersaccessoires te koop. Je hebt grinders, lange vloei, filters, aanstekers, cones, pijpjes tot aan bongs aan toe. Heb je even de tijd, browse dan even door onze verschillende subcategorie Headshop producten. Er zijn vast wel producten aanwezig die je interesse zou kunnen wekken. Mocht je vragen hebben over welk product dan ook neem dan even contact met ons. We staan je graag te woord. Allen pakketten worden verstuurd met een track en trace link.