Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Extractiesystemen

Met extractiesystemen haal je het maximale uit jouw oogst. Extractiesystemen zijn erg populair om zo puur mogelijk de THC stof te onttrekken uit jouw cannabis top. Koop jouw extractiesysteem nu online in onze smartshop.

 

Wat doet een extractiesysteem precies?

Door een extract te onttrekken uit bijvoorbeeld een top van een cannabisplant met een extractiesysteem krijg je een geconcentreerde hoeveelheid van de stof die je wilt hebben. Je gaat dan een deel van de grondstof extraheren. Ook met het bereiden van weed boter voor je spacecake extraheer je de THC uit de cannabis.  THC is de stof in een cannabisplant met psychedelische effecten. Je gaat er niet van trippen, maar je wordt er wel stoned of high van. THC is de welbekende stof in cannabis waar iedereen het over heeft. 

Hoe werkt een extractiesysteem?

Door het gebruik van bijvoorbeeld koud butaangas onderscheid je stoffen van elkaar. Het butaangas gaat langs de wiettoppen en onttrekt als het ware THC uit de toppen. De THC en het butaangas wordt opgevangen in de residubak. Het butaangas verdampt en wat er overblijft, is pure en zuivere THC. We verkopen boeken over de cannabis teelt die hier ook genoeg aandacht aan besteden. Het extraheren van THC is ontzettend populair aan het worden. Cannabis gebruikers zien steeds meer het voordeel van geëxtraheerde THC.

Waarom gebruik je een extractiesysteem?

Een extractiesysteem gebruik je om zo puur mogelijk te kunnen genieten van de THC. Je concentreert de gewenste stof door deze te onderscheiden van de top. Je kan uiteraard er ook voor kiezen om je THC binnen te krijgen door het roken van een joint of een bong. Bij het roken van een joint krijg je wel veel meer schadelijke stoffen binnen dan met het roken of consumeren van een THC-extractie. 

Welk extractiesysteem kies je?

Een extractiesysteem heeft als doel om een bepaalde stof te concentreren. Elk extractiesysteem werkt echter anders en heeft een ander doel. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een extractiesysteem om hasjolie te maken, maar ook een hasj pers. Kies daarom het extractiesysteem dat bij jouw gewenste eindresultaat past. Elk extractiesysteem heeft zijn eigen handleiding en lees deze altijd goed voordat je deze gaat gebruiken. Je kan er ook voor kiezen om je cannabis te roken in een bong. Je wordt hier ook ontzettend stoned van en je hoeft geen ingewikkeld extractie proces te doorstaan. 

Wie maken er gebruik van extractiesystemen?

Extractiesystemen zijn er dus om bepaalde grondstoffen te extraheren. Dit gebruik je om sommige stoffen in geconcentreerde vorm te realiseren. Dit is bijvoorbeeld handig voor mensen die het legale aantal wietplanten in hun tuin hebben staan in Nederland. Zoek je een pure zuivere extractie waar je ook high van wordt? Dan is de Honey Bee of de Queen Bee extractor een interessant product voor jou. Ook worden extractiesystemen gebruikt door mensen die bepaalde kruiden in geconcentreerde vorm willen gebruiken.

Hoe maak je THC-extract met een extractiesysteem?

Het maken van THC-extractie doe je met een de Honey Bee extractor. In onze webshop vind je hiervoor momenteel twee extractiesystemen. Dit zijn de Honey Bee en de Queen Bee extractiesystemen. De Queen Bee heeft een grotere inhoud dan de Honey Bee extractor, dit maakt het mogelijk grotere hoeveelheden THC uit cannabis te extraheren. Dit extractiesysteem doet dit zonder hulp van butaangas. Beide extractiesystemen leveren je op een eenvoudige manier een THC-extractie op. Een ware uitkomst voor liefhebbers van cannabis. Een pure zuivere extractie die je zo high maakt als een Vlaamse papegaai!

Waarom butaangas goed is om cannabis te extraheren?

Het extraheren van cannabis gebeurt met de Honey Bee extractor dus met behulp van butaangas. Dit is uitermate geschikt om cannabinoïden op te lossen. Daarnaast lost het geen bladgroen (chlorofyl) op. Het voordeel hiervan is dat de bittere smaak van bladgroen verdwijnt. Let wel altijd op dat je jezelf niet verwondt en lees hierom altijd goed de gebruiksaanwijzing voordat je begint met het extraheren.

Extractiesysteem kopen

Wanneer je een extractiesysteem gaat kopen, let dan wel goed op welke grondstof je wilt extraheren. We verkopen ook pijpjes en vele andere rokers benodigdheden om cannabis of andere kruiden mee te roken. Na het kopen van het extractiesysteem in onze headshop zorgen we voor discrete levering bij jouw thuis. We leveren de goederen altijd met een track en trace. Hierdoor kan jij het pakket volgen tot aan de voordeur. Heb je eventuele vragen over een extractiesysteem of anders? Stel gerust je vraag via info@24high.nl. De headshop medewerkers zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te informeren zodat je een keuze kan maken.