Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Extractiesystemen

Met extractiesystemen haal je het maximale uit jouw oogst. Extractiesystemen zijn erg populair om zo puur mogelijk de THC stof te onttrekken uit jouw cannabis top. Koop jouw extractiesysteem nu online in onze smartshop.

 

Wat doet een extractiesysteem precies?

Door een extract te onttrekken uit bijvoorbeeld een top van een cannabisplant met een extractiesysteem krijg je een geconcentreerde hoeveelheid van de stof die je wilt hebben. Je gaat dan een deel van de grondstof extraheren.

Hoe werkt een extractiesysteem?

Door het gebruik van bijvoorbeeld koud butaangas onderscheid je stoffen van elkaar. Het butaangas gaat langs de wiettoppen en ontrekt als het ware THC uit de toppen. De THC en het butaangas wordt opgevangen in de residubak. Het butaangas verdampt en wat er overblijft is pure en zuivere THC over.

Waarom gebruik je een extractiesysteem?

Een extractiesysteem gebruik je om zo puur mogelijk te kunnen genieten van de THC. Je concentreert de gewenste stof door deze te onderscheiden van de top.

Welk extractiesysteem kies je?

Een extractiesysteem heeft als doel om een bepaalde stof te concentreren. Elk extractiesysteem werkt echter anders en heeft een ander doel. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een extractiesysteem om hasjolie te maken maar ook een hasj pers. Kies daarom het extractiesysteem dat bij jouw gewenste eindresultaat past. Elk extractiesysteem heeft zijn eigen handleiding en lees deze altijd goed voordat je deze gaat gebruiken.

Hasjolie maken met extractiesysteem

Het maken van hasjolie doe je met een extractiesysteem. In onze webshop vind je hiervoor momenteel twee extractiesystemen. De Honey Bee Extractor maakt gebruik van butaangas om hasjolie te maken. De Queen Bee Extractor doet dit zonder behulp van butaangas. Beide extractiesystemen leveren je op een eenvoudige manier dus hasjolie op. Een ware uitkomst voor liefhebbers van hasjolie.

Waarom butaangas goed is om cannabis te extraheren?

Het extraheren van cannabis gebeurt met de Honey Bee Extractor dus met behulp van butaangas. Dit is uitermate geschikt om cannabinoïden op te lossen. Daarnaast lost het geen bladgroen (chlorofyl) op. Het voordeel hiervan is dat de bittere smaak van bladgroen verdwijnt.

Wie maken er gebruik van extractiesystemen?

Extractiesystemen zijn er dus om bepaalde grondstoffen te extraheren. Dit gebruik je om sommige stoffen in geconcentreerde vorm te realiseren. Dit is bijvoorbeeld handig voor mensen die het legale aantal wietplanten in hun tuin hebben staan in Nederland. Ook worden extractiesystemen gebruikt door mensen die bepaalde kruiden in geconcentreerde vorm willen gebruiken.

Extractiesysteem kopen

Wanneer je een extractiesysteem gaat kopen dan kies je dus het juiste extractiesysteem om de juiste grondstof te extraheren. Na het kopen van het extractiesysteem op onze website zorgen wij voor discrete levering bij jouw thuis.