Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Keramiek

Wil je genieten van een speciale waterpijp dan kies je voor een waterpijp gemaakt van keramiek. Deze kunnen vaak bijzonder mooi worden vormgegeven en maken van het gebruik van de bong een nog leukere ervaring.

 

Waarom een keramische bong?

Juist door de manier van het produceren van een keramische bong kun je er eigenlijk elke vorm aan geven. Zo kan je er bijvoorbeeld hele mooie decoratieve waterpijpen van maken. Deze keramische waterpijpen doen het niet alleen gewoon goed, maar ze zien er ook fantastisch uit wanneer ze in de hoek van je kamer staan. Daarom kiezen veel mensen voor een keramische bong. Bovendien hoef je geen rookaccessoires meer te kopen om je kruiden te roken.

Wat zijn de eigenschappen van een keramische bong?

Een waterpijp gemaakt van keramiek is zwaarder van gewicht en wat lekker in vasthouden omdat deze stevig is. Dit maakt het ook makkelijker om jouw keramische bong mee te nemen wanneer je de deur uit gaat. Ze gaan immers minder snel kapot. Ze zien er dus niet alleen mooi uit maar ze zijn ook prettig in gebruik. Bovendien is een keramische bong gemaakt van klei. Dit komt de smaak ten goeden. Vergeet niet altijd eerst je kruiden te grinden voordat je deze gaat gebruiken. Grind de kruiden niet tot poeder maar eerder grof anders komt je waterpijp verstopt te raken.

waterpijp keramiek

Waar is een keramische bong van gemaakt?

Een waterpijp is gemaakt van keramiek. Dat is eigenlijk een soort aardewerk, gebakken klei. Dit maakt het makkelijk om de gewenste vorm te krijgen en daarom wordt voor artistieke bongs vaak gekozen voor keramiek. Deze wordt vervolgens geschilderd en nadien geglazuurd. Zo zijn ze wanneer je ze gaat gebruiken steviger dan bongs gemaakt van andere materialen en daarmee ook zwaarder.

Keramische bong vergelijken met andere waterpijpen?

Waterpijpen gemaakt van keramiek zijn dus mooier vormgegeven, steviger, zwaarder en makkelijker te vervoeren. Maar wat betekent het voor de smaak of de gebruikerservaring ten opzichte van bongs gemaakt van bijvoorbeeld glas of plastic? De smaak van de wiet die je rookt via een keramische bong is stukken beter dan via een waterpijp gemaakt van plastic of acryl. Aangezien het prijsverschil tussen een waterpijp en een waterpijp van plastic minimaal is adviseren wij om in de meeste gevallen te kiezen voor een waterpijp gemaakt van keramiek. Hoewel de waterpijp een stevige waterpijp is is deze niet onverwoestbaar. Laat je hem hard op de grond vallen dan kan deze breken.


roken acryl bong

Hoe bewaar ik mijn cannabis?

Het bewaren van je kruiden is belangrijk voor de smaak en werking. Als je een kruid onafgedekt laat liggen dan zal deze uitdrogen. Bij sommigen kruiden maakt dit niet echt uit maar bij bijvoorbeeld: cannabis, is dit wel ontzettend belangrijk. We bieden een groot assortiment stash en opbergdoosjes aan. Sommigen van deze opbergdoosjes trekken met het sluiten vacuüm. Dit zorgt ervoor dat de inhoud langer vers blijft. We adviseren dus altijd om een kijkje te nemen in de categorie stash en opbergdoosjes.

Keramische bong kopen

Het kopen van een waterpijp doe je in onze online headshop. We bieden je verschillende vormen keramische waterpijpen die allemaal uniek zijn in hun ontwerp. De keramische waterpijp in de vorm van een pistool is erg populair momenteel. Maar ook de alien en blote vrouwen doen het erg goed bij onze klanten. Koop jouw keramische waterpijp in onze headshop vandaag online en wij verzenden hem direct. Binnenkort maak jij indruk op jouw vrienden met jouw gloednieuwe speciale waterpijp gemaakt van keramiek.