Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 18:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Keramiek

Wil je genieten van een speciale waterpijp dan kies je voor een waterpijp gemaakt van keramiek. Deze kunnen vaak bijzonder mooi worden vormgegeven en maken van het gebruik van de bong een nog leukere ervaring.

 

Waarom een keramische bong?

Juist door de manier van het produceren van een keramische bong kan je er eigenlijk elke vorm aan geven. Zo kan je er bijvoorbeeld hele mooie decoratieve waterpijpen van maken. Deze keramische waterpijpen doen het niet alleen gewoon goed maar ze zien er ook fantastisch uit wanneer ze in de hoek van je kamer staan. Daarom kiezen veel mensen voor een keramische bong.


Eigenschappen van een keramische waterpijp

Een waterpijp gemaakt van keramiek is zwaarder van gewicht en wat lekker in vasthouden omdat deze stevig is. Dit maakt het ook makkelijker om jouw keramische bong mee te nemen wanneer je de deur uit gaat. Ze gaan immers minder snel kapot. Ze zien er dus niet alleen mooi uit maar ze zijn ook prettig in gebruik.


Waar is een keramische waterpijp van gemaakt?

Een keramische waterpijp is gemaakt van keramiek. Dat is eigenlijk een soort aardewerk, gebakken klei. Dit maakt het makkelijk om de gewenste vorm te krijgen en daarom wordt voor artistieke bongs vaak gekozen voor keramiek. Deze wordt vervolgens geschilderd en nadien geglazuurd. Zo zijn ze wanneer je ze gaat gebruiken steviger dan bongs gemaakt van andere materialen en daarmee ook zwaarder.


Keramische waterpijp vergeleken met andere waterpijpen

Waterpijpen gemaakt van keramiek zijn dus mooier vormgegeven, steviger, zwaarder en makkelijker te vervoeren. Maar wat betekent het voor de smaak of de gebruikerservaring ten opzichte van bongs gemaakt van bijvoorbeeld glas of plastic?

De smaak van de wiet die je rookt via een keramische bong is stukken beter dan via een waterpijp gemaakt van plastic of acryl. Aangezien het prijsverschil tussen een keramische waterpijp en een waterpijp van plastic minimaal is adviseren wij om in de meeste gevallen te kiezen voor een waterpijp gemaakt van keramiek.

Hoewel de keramische waterpijp een stevige waterpijp is is deze niet onverwoestbaar. Laat je hem hard op de grond vallen dan kan deze breken.


Keramische waterpijp kopen

Het kopen van een keramische waterpijp doe je in onze online headshop. Wij bieden je verschillende vormen keramische waterpijpen die allemaal uniek zijn in hun ontwerp. De keramische waterpijp in de vorm van een pistool is erg populair momenteel. Maar ook de alien en blote vrouwen doen het erg goed bij onze klanten. Koop jouw keramische waterpijp vandaag online en wij verzenden hem direct. Binnenkort maak jij indruk op jouw vrienden met jouw gloednieuwe speciale waterpijp gemaakt van keramiek.