Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Houten Pijpjes


 

Houten wiet pijpjes kopen bij 24High Headshop! 

We verkopen velen pijpjes om cannabis mee te roken. Van metalen, houten tot en met glazen pijpjes. Houten pijpjes zijn duurzaam en breken niet zo snel zoals een glazen wiet pijpjes. We bieden maar twee houten pijpjes aan binnen onze categorie cannabis pijpjes. Dit betekent niet dat deze pijpjes van minder kwaliteit zijn dan van andere materialen. Uiteraard bieden we veel meer glazen cannabis pijpjes aan dan houten. De glazen pijpjes hebben het voordeel de smaak van de kruiden zo puur mogelijk te houden.

Wat is een houten Twister Pipe a.k.a. Monkey Pijp?

De houten Twister Pijpje is een uniek exemplaar die onder de cannabis liefhebbers niet weg te denken is als cannabis accessoire. De houten Monkey Pijp is gemaakt van Braziliaans kingwood. Deze kleine boom (Botanische naam: Dalbergia cearensis) komt uit Brazilië. De donkere strepen door het hout in kenmerkend voor Kingwood. Bovendien wordt dit hout ook gebruikt voor het fabriceren van gitaren. De bovenkant van de Monkey Pijp heeft een scharnier. Onder dit deel wat je opzij kan schuiven vind je de houder waar je de cannabis in verbrand. Vergeet geen screen te plaatsen in de verbrandingskamer van de pijp. Dit houten cannabis pijpje met scharnier voor het opbergen en makkelijk meenemen is ideaal voor diegene die altijd zijn pijpje opzak, wilt hebben zonder dat deze breekt of opvalt.

monkey pipe

Houten wiet pijpjes in combinatie met metaal?

Naast de Monkey Pijp bieden we ook een houten wiet pijpje aan met metaal. Een klassiek design met een geweldig en prachtig uitgekerfde wietblad in het hout. Het metalen gedeelte bevat bovendien een raster voor een grip. Ook zijn deze pijpjes kwalitatief erg sterk. Dit model is een over de hele wereld bekend. Als je ergens een wiet of cannabis pijpje tegenkomt, is de kans groot dat deze qua uiterlijk hierop lijkt.

Waarom zal ik een glazen cannabis pijpje kopen in plaats van een houten?

Een glazen cannabis pijpje zal de smaak van cannabis of andere kruiden niet beïnvloeden. Dit maakt dat we glazen pijpjes mits deze alleen thuis worden gebruikt aanraden als beste keuze als het aankomt op  smaak. Een glazen pijpje neem je niet snel mee op pad, deze breken snel. Bovendien als een glazen pijpje vaak is gebruikt zie je de bruin aanslag op het glas. Dit maakt visueel het pijpje minder aantrekkelijk voor gebruik. Ook hier hebben we een oplossing namelijk een schoonmaakmiddel speciaal voor het schoonmaken van glazen bongs of cannabis pijpjes.

glazen cannabis pijp

Waar kan ik een houten wiet pijpje kopen online?

Het kopen van een wiet pijpje of een van een ander materiaal is eenvoudig bij ons. Bekijken eerst rustig welk cannabis pijpje het beste bij je past. Is het een glazen, metalen of houten cannabis pijp? Kan je geen keuze maken? Neem dan a.u.b. contact met ons op (info@24High.nl). We zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen om  de keuze te vereenvoudigen. Op het moment dat je de bestelling hebt gedaan en afrekent zullen we bij het ontvangen van de betaling direct het houten pijpje of een overig pijpje opsturen en een track en trace mailen.