Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Gaasjes & Accessoires


 

Screens en accessoires zijn belangrijk bij het gebruik van cannabis in een glazen, metalen of houten pijpje!

Gaasjes en accessoires zoals schoonmaakmiddelen zijn belangrijk om je wiet pijpje of bong schoon te houden. Het gebruik van een gaasje is noodzakelijk. Je wilt geen hijs nemen van een verstopt pijpje! Daarom bieden gaasje de uitkomst. Deze voorkomen namelijk dat de cannabis of de kruiden doordringen in hals van het pijpje. We bieden gaasje aan van verschillende formaten voor elk glazen, metalen, houten pijpje of bong!Welke formaten wiet bong of pijp screens verkopen we?

Wij verkopen drie maten screens voor een bong of een pijpje. We bieden ook kleiner gaasjes aan, maar deze zijn meer geschikt voor een vaporizer dus hebben we deze ook daar gecategoriseerd. Niet elke bowl (waar je de cannabis in doet) heeft hetzelfde formaat. Wie bieden 3 formaten screens aan en 2 formaten Stalen Hangende Lepel Gaasjes. De Stalen Hangende Lepel zijn uitsluitend te gebruiken in een bong.

⦁    Screens Staal 20MM 
⦁    Screens Staal 15.9MM 
⦁    Screens Staal 12.7MM
⦁    Stalen Hangende Lepel Gaasjes - 15MM
⦁    Stalen Hangende Lepel Gaasjes - 20MM

Wat is een Stalen Hangende Lepel gaasje?

Een Stalen Hangende Lepel gaasje gebruik je alleen bij een bong. Door de lange hals zijn deze eenvoudig te gebruiken. Ze veroorzaken geen krassen op je mooie glazen bong en gaan aanzienlijk langer mee dan de stalen screens/ gaasjes. Deze lepelgaasjes zijn niet geschikt voor in een houten, glazen of metalen pijpje!

Hoe maak ik een bong of cannabis pijpje schoon?

Het schoonmaken van je bong of pijpje is een hele klus als je dit probeert met huis tuin en keuken producten. Een bruine bong of waterpijp  vol teer aanslag ziet er niet echt smakelijk uit. De aanslag van teer is hardnekkig om te verwijderen mits je gebruikt maakt van Kulu Pijpreiniger Concentrate of SALT ROX (HIGHER STANDARDS)! Deze middelen zijn speciaal ontwikkeld om je bong weer om te toveren naar een kristal helder kunstwerk! Stop met het gestunt van het schoonmaken van je waterpijp met de verkeerde middelen en probeer een van deze producten! Let wel op dat dit product niet geschikt is voor het schoonmaken van overige pijpjes!

SALT ROX voor het schoonhouden van waterpijpen en shisha's

SALT-ROX zijn gemalen zoutkorrels die helpen bij het reinigen van met name een waterpijp of Shisha's. Voor het schoonmaken voor pijpjes hebben we een ander product wat geschikter is. Het gemalen zout is klein van korrel, dit maakt dit zout  uiterst geschikt om ook de moeilijke plekken te reinigen. De zoutkorrels hebben een schurende werking zonder te krassen. Gebruik de SALT-ROX niet voor het schoonmaken van metalen pijpjes. Door het schuren laat de aanslag van het roken los. SALT-Rock houdt jouw bong of Shisha brandschoon!

Online schoonmaakmiddelen en screens kopen voor je glazen pijpje of bong!

Als het besloten om een pijpje of bong aan te schaffen vergeet dan niet screens/ gaasjes erbij te bestellen. Deze gaasjes gaan niet eeuwig mee dus hou dit in gedachten. Kan je geen keuze maken neem dan a.u.b. contact met ons op. We zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen om de juiste cannabis pijpje uit te zoeken. Eenmaal besteld zullen we deze zo spoedig mogelijk versturen met eeb track en trace.