Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Tafel Weegschalen


 

Waarom een tafel weegschaal kopen! 

Een tafel-weegschaal is een must have in elk huishouden. Je gebruikt een weegschaal voor het af wegen van meel, rijst, pasta of welk ander product dat gewogen moet worden met een grote volume en niet geschikt voor kleine weegeenheden. De tafel-weegschaal wordt altijd geplaatst op een vlakke oppervlakte, dit verklaart de naam tafel-weegschaal. Met grote precisie zullen deze weegschalen de gewenste kruiden of verse paddo's van je privé oogst wegen.   
weegschaal authentiek

Is een tafel-weegschaal ook te gebruiken voor het wegen van kleine dosissen?

Ja dat kan zeker, de grootte van de weegschaal zegt niks over zijn weeg vermogen. De tafel-weegschalen die wij aanbieden hebben de volgende weegcapaciteiten: 3000gx 0,1g, 2000gx 0,1g,  500gx 0,1g en 200x0.01g. Met name de On Balance OB SBS-200 met zijn opvouwbare siliconen kom (200 x 0.01 g) is een geschikte kandidaat om microdosissen mee af te wegen.

Iets minder nauwkeurig maar ook zeker een goede optie is de weegschaal On Balance NV-3000. Deze heeft een mooi plat weegplateau met een opstaande rand waar je makkelijk je product in kan wegen. De NV-3000 tafel-weegschaal is wel iets minder nauwkeurig dan de OB SBS-200 (dit omdat deze niet tot 2 decimalen achter de komma kan wegen) maar kan wel degelijk gebruikt worden voor het afwegen van kleine 0,1 gram dosissen. Wel is van essentieel belang dat de weegschaal goed gekalibreerd is voordat je begint met het afwegen van een microdosis!

Welke tafel-weegschaal is geschikt voor het wegen van verse paddo's?

We bieden meerder tafel-weegschalen aan die geschikt zijn voor het wegen van je verse paddo's. Wel steekt er één weegschaal met kop en schouders boven de rest uit. Dit is de Keukenweegschaal On Balance 2000 x 0.1 g. Deze tafel-weegschaal heeft een grote weegkom waar je een grote oogst verse paddo's in 1 keer kan wegen. Bovendien heeft deze tafel-weegschaal een weegcapaciteit van 0,1 tot 2 kilo. Dit bekroont de On Balance 2000 als de weegschaal voor het wegen van je verse paddo oogst!
moderne weegschaal

Is een tafel-weegschaal nauwkeuriger dan een mini of pocket-weegschaal?

Een tafel-weegschaal is niet bij uitstek nauwkeuriger of preciezer dan een miniweegschaal. Wel heb je meer kans tot een nauwkeuriger weeg uitslag omdat een tafel-weegschaal alleen op een platte oppervlakte gebruikt kan worden. Bovendien is een weegschaal ontzettend handig voor in huis. Ze zijn meestal voorzien van een goede weegbak waardoor het makkelijker is om grotere volumes te wegen. Zoek je weegschaal voor alleen in huis kies dan een tafel-weegschaal!

Welke functies heeft een tafel-weegschaal?

Een weegschaal is zeer eenvoudig in gebruik. Voorzien van meerdere weegeenheden zoals ct, dwt, g en oz een Tarra functie en een digitaal of LED display. Weegschalen hebben een garantie van een aantal jaar. On-Balance weegschalen zijn eenvoudig, compact en bieden een prima kwaliteit voor een goede prijs! De Tarra functie is een netto-bruto functie die het mogelijk maakt alleen de inhoud te wegen in de weegbak.

Makkelijk een tafel-weegschaal kopen online?

Bij ons in de Headshop kan je online eenvoudig een weegschaal bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is zelf je boodschappenkarretje vullen en af te rekenen Uiteraard staan we paraat om assistentie te leveren daar waar nodig is bij vragen of bij het besluiten welke tafel-weegschaal de beste keuze is. We zullen nadat de order is bevestigd de weegschaal netjes verpakken en opsturen. Je krijgt een email met een track en trace link zodat je het pakket kan volgen.