Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Accessoires


 

Welke weegschaal accessoires verkopen we?

We verkopen belangrijke weegschaal accessoires zoals een gewichtenset ten behoeve van het kalibreren / afstellen van een weegschaal. Naast deze kalibratie gewichtenset verkopen we ook een weegset met opstaande randen en batterijen. Deze artikelen zorgen specifiek voor het afstellen van je tafel-weegschaal en het vermakelijken van het wegen van kruidenpoeders. Dit zijn de belangrijkste componenten in het afwegen van je kruiden.

gewichten weegschaal

Wat is een kalibratie gewichten set? Belangrijke weeg accessoires!

Het kalibreren van je weegschaal met accessoires is van groots belang. Je wilt immers precies weten wat het gewicht is wat je weegt. Je wilt hier geen marges in hebben vooral als je kruiden of andere psychedelica gaat wegen met betrekking tot een dosering. Wat heb je aan een weegschaal die 2 gram aangeeft terwijl je er 1 hebt afgewogen. Het is simpelweg te gevaarlijk om je weegschaal niet goed te kalibreren. Om dit risico te elimineren verkopen we 2 kalibratie gewichten sets.

Pro kalibratie box accessoires 

Een professionele kalibratiegewichten in een doos voorzien van een pincet zodat de zuren op je handen in der loop der tijd niet de gewichten aantasten. Deze uniek kalibratie set bestaat uit de gewichten: Kalibratiegewichten van 100-, 50-, 20-, 10-, en 5 gram. Deze set is niet geschikt voor het kalibreren van grammen, hiervoor verkopen we een andere set, zie hieronder. 

Kalibratie gewichten set accessoires 

Dit is een kalibratie set geschikt om de volgende gewichten te kalibreren: 1, 5, 10 en 20 gram. Deze grammen set is ideaal voor het kalibreren van mini of pocket weegschalen. Ga je werken met grammen dan heb je deze kalibratie set nodig om je weegschaal nauwkeurig af te stellen. Weegschaal accessoires zijn ontzettend belangrijk voor een goed functionerende weegschaal.

Weeg set bakjes met opstaande randen een handig weeg accessoire?

Je kan natuurlijk zelf een bakje pakken en de weegschaal op Tarra drukken. Maar soms heb een bakje dat te zwaar of te groot is. Deze weegset is ideaal omdat deze licht van gewicht zijn en voorzien van opstaande randen. Ze zijn eenvoudig beet te pakken door de extra uitstekende zeg maar handvat. Perfect voor het afwegen van kruiden poeders of je cannabis. De set zelf is gemaakt van plastic en bestaat uit een set van vijf delen.

calibreren weegschaal

Welke batterijen gebruiken digitale weegschalen?

Velen weegschalen zoals bijvoorbeeld een mini-weegschaal maken gebruik van knoopcel batterijen. Deze bestaan uit veel verschillende formaten. We hebben de twee gangbaarste knoopcel batterijen in deze weeg accessoires categorie geplaatst. Uiteraard zijn er nog veel meer batterijen, maar deze worden gebruikt in andere huis tuin en keuken apparaten. Knoopcel batterijen worden voornamelijk gebruikt bij horloges maar ook bij hoortoestellen. Door het kleine formaat kunnen deze gebruikt worden voor kleine apparaten zoals een hoortoestel. Knoopcel batterijen zijn goedkoop en gaan lang mee.

Weegschalen online kopen bij 24High!

We verkopen ontzettend veel weegschalen en accessoires. We vinden het belangrijk dat je altijd de dosis psychedelica afweegt voordat je van plan bent deze te consumeren. We bieden weegschalen die zelfs tot twee cijfers achter de komma kunnen wegen. Dit zijn vaak pocket-weegschalen en zijn super geschikt voor het afwegen van een microdosis. Ga verstandig om met psychedelica en weeg altijd je dosis af met een digitale weegschaal!