Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Gripzakjes

In onze webshop kan je gripzakjes kopen. Deze plastic zakjes staan ook wel bekend als ziplock zakjes omdat ze hersluitbaar en luchtdicht zijn. Deze handige gripzakjes zie je veel in coffeeshops om wiet te verpakken maar ook voor andere drugs zie je ze regelmatig voorbij komen.

 

Waarom wiet vaak in gripzakjes wordt bewaard

Met het gebruik van transparante gripzakjes kan je vele kanten op. Ze worden gebruikt op kantoren maar ook in winkels voor diverse producten. Ook in de coffeeshops zie je ze veel. Ze zijn namelijk heel handig om wiet in te bewaren en worden soms ook wietzakjes genoemd. Ze zijn namelijk net als de thight-vac stash cans luchtdicht en helpen de wiet goed te bewaren. Dit komt de geur en smaak van de wiet ten goede en voorkomt dat de wiet uitdroogt. De gripzakjes kan je overigens ook gebruiken om hasj of andere kruiden in te bewaren.

Voordelen van gripzakjes

De gripzakjes zijn populair en niet zonder reden. Ze bieden je namelijk een groot aantal voordelen. De hersluitbare plastic zakjes met gripsluiting bieden de volgende voordelen:

 • Makkelijk hersluitbaar sluitsysteem
 • Vochtwerend
 • IJzersterk
 • Geur en smaak behoudend
 • Houd de wiet vers
 • Het terugdringen van de geur buiten het gripzakje

Gripzakjes kopen

Het kopen van gripzakjes doe je eenvoudig in onze online headshop. Het is eigenlijk alleen het kiezen van het juiste formaat en je bent klaar om jouw gripzakjes te kopen. Eventueel kan je er ook voor kiezen om gripzakjes te kopen met een opdruk. We bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Na jouw aankoop versturen wij de gripzakjes snel en anoniem naar het door jou opgegeven adres.

Formaat gripzakjes

Het verschil tussen de gripzakjes zit voornamelijk in het formaat van de zakjes. In een ziplock zakje van 25x25mm kan je natuurlijk minder wiet of poeder kwijt dan in een zakje van 60x80mm. Om het gripzakje van hoge kwaliteit te houden wordt het plastic dat voor het zakje wordt gebruikt ook wat dikker naarmate je een groter formaat zakje koopt. 

In onze online headshop kan je de volgende gripzakjes kopen:

 • 25x25mm gripzakjes
 • 35x35mm gripzakjes
 • 40x40mm gripzakjes
 • 40x60mm gripzakjes
 • 55x65mm gripzakjes
 • 60x80mm gripzakjes
 • 70x100mm gripzakjes
 • 100x150mm gripzakjes
 • 250x350mm gripzakjes 

Om even een beeld te geven hoeveel cannabis je kwijt kan in een gripzakje; je kan in een gripzakje van 60x80mm zo’n 3 gram wiet kwijt.

De kwaliteit van gripzakjes

Een gripzakje hoort net als een bong, lange vloei of een grinder thuis bij de collectie van een cannabis gebruiker. Gripzakjes worden gemaakt van LDPE, low density polyetheen. Dit materiaal is ideaal voor het verpakken van voedingswaren en levensmiddelen. Zodoende is het ook geschikt voor het verpakken van wiet en hasj. Dat ze waterafstotend zijn helpt daarbij natuurlijk ook, evenals de hersluitbaarheid. In de maakindustrie worden ze ook wel gripseal zakjes genoemd. Dat de hersluitbare zakjes transparant van kleur zijn is voor veel coffeeshops ook een voordeel zodat de koper direct kan zien wat die koopt zonder dat het zakje geopend hoeft te worden. Voor het behoud van THC is het overigens beter om te kiezen voor donker gekleurde zakjes. Het daglicht/zonlicht is namelijk niet positief voor het behoud van de THC.

Bestel nu jouw gripzakjes online

Wacht niet langer en koop jouw gripzakjes en een weegschaal online in onze headshop webshop. Bij ons koop je gripzakjes altijd tegen een scherpe prijs. Zo heb je al 100 gripzakjes vanaf 1,99. Dit zijn misschien wel de scherpste prijzen die je online kan vinden voor het kopen van gripzakjes. Bestel ze daarom vandaag nog en wij versturen ze snel en discreet naar jou toe.