Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

HEADSHOP

24High is een online headshop waar je de beste headshop producten kan kopen. Onze headshop levert producten door heel Nederland. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit en worden snel bij jou thuis geleverd.

HEADSHOP PRODUCTEN:DE ONLINE HEADSHOP DIE VAN ELKE TRIP EEN FEESTJE MAAKT

Zoek je naar de beste collectie van headshop producten, dan hoef je niet verder te zoeken. 24High selecteert al haar producten met grote zorg. Wij testen in onze headshop alle producten zelfstandig en alleen wanneer zij de test doorstaan nemen wij ze op in onze online headshop. Wij werken er namelijk hard aan om de beste online headshop van Nederland te worden.


WAT IS EEN HEADSHOP?

Een headshop verkoopt producten voor de recreatieve drugs gebruiker. Hier kan je bijvoorbeeld grinders, lange vloei, snuifartikelen en waterpijpen kopen. Dit geldt overigens niet alleen voor fysieke winkels in Nederland maar ook op het internet vind je deze artikelen in de online headshops.

DE HEADSHOP IN NEDERLAND

Er zijn nog maar heel weinig headshops in Nederland die alleen een assortiment headshop producten verkopen. De Smart-drugs scène sluit goed aan bij de headshop producten. De headshop ondersteunt en verkoopt tools om het gebruik van de smart-drugs te vereenvoudigen. Dit is de reden waarom de meeste headshops ook een smartshop aanbod hebben. In andere landen in Europa bestaan wel op zichzelf staande headshops. Dit komt omdat de verkoop van Smart-drugs producten vaak verboden zijn in deze landen.


HET ONSTAAN VAN DE HEADSHOP

De eerste headshop stond niet in Nederland. Deze eer valt namelijk aan Amerika. In 1966 opende drie headshops hun deuren in San Francisco, New York en Texas. Dit kwam voort uit de opkomst van de Hippie cultuur. De eerste headshop werd geopend door Vietnam veteraan Ron Thelin en heette ‘The Psychedelic Shop’.


HEADSHOP PRODUCTEN KOPEN

In de online headshop van 24high kan je diverse producten bestellen. Waar je voorheen nog naar een headshop winkel toe moest kan je vandaag de dag gewoon online jouw headshop producten bestellen. Deze worden veilig en discreet verzonden.

Bij 24high verkopen we de volgende headshop producten.


Grinders

In onze online headshop kan je diverse grinders kopen. Een grinder is een verkruimelaar om jouw rokerswaren te vermalen. Denk hierbij aan wiet, hasj of kruiden.

Grinders


Pijpjes

Het roken van tabak gebeurde voorheen standaard via een pijpje. Vandaag de dag worden pijpjes nog steeds gebruikt om tabak, wiet of kruiden te roken. Ze zijn te bestellen in onze online headshop in vele verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen.

Pijpjes


Rokers accessoires

Als roker heb je ook benodigdheden nodig. Zo heb je voor het draaien van een blow bijvoorbeeld lange vloei nodig. Deze vind je in grote keuze in onze headshop. Daarnaast hebben we ook een joint roller. Alles wat jou kan helpen om meer te kunnen genieten.

Rokers Accessoires


Shisha’s

Shisha’s zijn al eeuwenoud en toch worden er nog regelmatig vernieuwingen in de wereld van shisha’s gelanceerd. In de 24high headshop vind je de nieuwste shisha’s.

Shisha’s


Snuifartikelen

Bij ons koop je verschillende snuifartikelen in een handomdraai. Dit kan een snuifbuisje zijn, maar ook een snuiflepeltje. Kies de snuifartikelen eenvoudig uit in onze webshop en wij bezorgen ze anoniem, veilig en snel bij jou thuis.

Snuifartikelen


Stash boxen

Wanneer je jouw waardevolle spullen goed wilt opbergen dan kies je voor een stashbox. Deze vallen niet op tussen allerlei alledaagse spullen en daardoor kan je je waardevolle spullen eenvoudig opbergen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Pringles Stashcan. 

Stash box


Waterpijpen

Wil je een waterpijp kopen? Dan kan onze online headshop uitkomst bieden. Er zijn veel verschillende soorten en maten waterpijpen. Dit heeft dan ook weer zijn invloed op de prijzen van de waterpijpen.

Waterpijpen


Weegschalen

Een headshop kan niet zonder weegschalen. Daarom biedt 24high je een groot assortiment in weegschalen. 

Weegschalen


ONLINE BESTELLEN BIJ 24HIGH HEADSHOP

Het bestellen van onze producten kan eenvoudig, snel en goedkoop. Onze online headshop heeft een breed assortiment zodat je altijd kan vinden wat je zoekt. Wij verzenden producten die je hebt besteld bij onze headshop discreet. Alles om jou op prettige wijze te doen genieten.


HEADSHOP DEN HAAG, ROTTERDAM, UTRECHT EN AMSTERDAM

Wij leveren headshop producten door heel Nederland. Of je nu gevestigd bent in Den Haag, Rotterdam of Utrecht, wij zorgen dat je snel jouw headshop producten in huis hebt. Dit doen wij omdat wij de beste online headshop van Nederland willen worden. Wij hebben snelle levering op anonieme wijze dan ook hoog in het vaandel staan. Ook bij vragen over headshop producten staan we je graag bij met raad en advies.