Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Magische Truffels


 

Meer artikelen laden

Meer artikelen laden

Welke Magic Truffels zijn er te koop?

Wij verkopen psychedelische truffels van de merken McSmart en Royal Magic Truffels. Beide produceren truffels van topkwaliteit die worden gekweekt door mycologen. Dit zijn paddenstoelen experts die de kennis in huis hebben om verse truffels te produceren met een hoog psilocybine gehalte. Uiteraard is dit gewenst voor een geweldige trip!

Wat zijn Magische Psychedelische Truffels en hoe ontstaan ze?

Magische Truffels (sclerotia) groeien tussen de schimmeldraden in en worden gecreëerd door het mycelium, een netwerk van hyfendraden/ schimmeldraden. Het mycelium bevind zich onder de grond en wanneer het klimaat gunstig is dan schieten de vruchten (paddo's) uit de grond. Voor in tijden dat het klimaat niet gunstig is voor het mycelium om zijn de paddo's te laten opkomen schept deze schimmelnetwerk een soort van opslag nood rantsoen vol met voedingsstoffen genaamd de sclerotia (Truffel). Deze psychedelische truffel bevat net als de paddo hoge waardes van de stof Psilocybine. Ze heten uiteraard niets voor niets MAGISCHE truffels. Psychedelische Truffels behoren tot Entheogene middelen. Deze middelen staan erom bekend dat ze het bewustzijn vergroten en worden vaak gebruikt voor ontspanning en spirituelen of psychologische doeleinden. 

Wat zijn de effecten van Magische Psychedelische Truffels?

Ongeveer 50 min. na inname begint een ware reis. Zintuigen verdubbelen en een warm gevoel in je onderbuik begint zich te ontrafelen. Muziek wordt ervaren als iets goddelijks tijdens het gebruik van Psilocybine. Hallucinaties, geometrische patronen, andere invalshoeken in het denk vermogen, filosofie, bewegende objecten, bewustzijn vergroten en intense kleuren zijn de effecten die een trip op magische truffels teweeg kunnen brengen. De trip duurt tussen de 5 a 8 uur en de effecten zijn te vergelijken met die van de psychedelische paddo.


Gebruik van Psychedelische Magische Truffels

Psychedelische truffels (Sclerotia) kan je meteen uit het pakje nuttigen als je wilt beginnen aan je trip. Het beste is om op een lege maag je magische truffels reis te starten. Om het effect te bevorderen is het erg belangrijk om de psychedelische truffels lang en goed te kauwen voordat je deze inslikt. Vind je truffels (Sclerotia) onsmakelijk dan zou je er ook thee van kunnen zetten. Dit doe je door de psychedelische truffels in partjes te snijden en in gekookt heet water 20 min. te laten trekken voordat je de thee opdrinkt.

Dosering Psychedelische Magische Truffels

Let op "Doseren van je truffel evenaart wijsheid"! Het doel is een mooie ervaring op te doen met het gebruik van een psychedelische truffel. Door opvoerend te doseren leer je precies welke hoeveelheid truffels en zijn effecten het beste bij je past. Als je de truffels in een keer op eet en de trip is te heavy en onplezierig voor je, wat heb je dan geleerd? Behalve dan dat je geen fijne ervaring hebt opgedaan tijdens je trip. Dit zou zonde zijn van je ervaring, tijd en geld!


Lichte trip Magische Psychedelische Truffels (Sclerotia)

  • Geen ervaring? Dan adviseren we om mee te beginnen met een lichte trip +/- 7 gram truffels (de dosis kan hoger zijn voor persoon met meer dan 80 kilo), uiteraard kan je tijdens de trip je dosis opvoeren naar gewenst gevoel en effect. Kies voor de Tampanensis truffels voor een eerste ontmoeting met psilocybine.

Milde trip Magische Psychedelische Truffels (Sclerotia)

  • Heb je Magische Truffels (Sclerotia) eerder genomen? Dan zou je voor een milde trip kunnen gaan +/- 10 gram truffels, uiteraard kun je tijdens de trip je dosis opvoeren naar gewenst gevoel en effect. Kies de Atlantis voor middel sterke truffel.

Zware trip Magische Psychedelische Truffels (Sclerotia)

  • Ben je een echte Psychonaut dan zou je voor de zware trip kunnen gaan +/-15 gram truffels, uiteraard kun je tijdens de trip je dosis opvoeren naar gewenst gevoel en effect. Kies voor een zware trip Double Vision truffels, met deze 25 gram per verpakking kun je een extreem heftige trip beleven.

De Magische Psychedelische Truffel en het brein

De magische truffel of paddo (Psilocybine) wordt meteen na het nuttigen door de maag omgezet naar Psilocine. Deze omtovering in de maag is wat de magische chemie ontketend. Psilocine is vergelijkbaar qua samenstelling aan serotonine. Deze gelijkenis maakt dat de serotoninereceptoren ook op Psilocine reageren. Bij inname van een magische truffel of paddo komen er Tsunami's van serotonine vergelijkbare stoffen vrij in het cerebellum. Psilocine bind zich aan de receptoren wat zich weer vertaald in de naar hierboven omschreven effecten.

Tolerantie opbouwen Psilocybine

Het is mogelijk om tolerantie op te bouwen tegen de stof psilocybine (truffels). Je wilt dit vermijden omdat er dan steeds een grotere dosis nodig is om dezelfde magische effecten te waarnemen als bij de eerste dosis. We raden aan om minimaal 2 weken  geen psychedelica te gebruiken zodat het lichaam de tijd heeft om de psilocybine compleet in het lichaam af te breken. Doe je dit niet dan kan het voorkomen dat je niks voelt bij een sterke dosis van 15 gram omdat er nog psilocybine in het lichaam aanwezig is.

Setting voor het gebruik van Psychedelische Magische Truffels

De setting waar je van plan bent om de magische truffel (Sclerotia) trip te ervaren, is belangrijk. Als je truffels (Sclerotia) voor het eerst neemt, doe dit dan thuis of bij een goede vriend. Doe het op een plek of omgeving waarin je het prettigst voelt en waar je van alle gemakken voorzien bent. Een Trip-sitter is onmisbaar voor een beginnende truffel gebruiker. Een Trip-sitter is een goede vriend of vriendin die niet onder invloed is van drugs of alcohol en jou de trip aangenamer kan maken door er te zijn voor je als dit nodig is. Je wilt namelijk ook je ervaring kunnen delen. Een tripstopper kan helpen bij het afremmen van de trip wanneer dit gewenst is.

Microdoseren met Magische Truffels

Met microdseren magische truffels (Sclerotia) neem je microhoeveelheden psilocybine in op een kuur van minimaal 6 weken. Geen heftige Je begint op dag 1 met een dosis magische truffels gevolgd door 2 dagen rust. Hierna herhaal je dit cyclus tot je aan de 6 tot 8 weken zit. Microdoseren psilocybine truffels of paddo's is een ware trend aan het worden, we verkopen microdosing verse truffels van het merk Microdosing XP zijn gevacuumerd in 6 x 1 gram dosis verpakking  en 2 x 10 grams verpakking van McMicrodose. Bij de 2 x 10 grams verpakking van McMicrodose dien je zelf de microdosis af te wegen. 

Hoe kweek ik Magische Truffels

Ben je geïnteresseerd in het zelf kweken van een psychedelische truffel? Zoek niet verder we bieden namelijk ook een outdoor magische en psychedelische truffel sporenflesje aan! Deze sporen zijn speciaal ontworpen om op eenvoudige wijze de Sclerotia Georgia truffels te kweken. Zie ook onze kweekspullen ter ondersteuning voor het kweken van psychedelische truffels (Sclerotia) of paddo's.

Magische Truffels kopen bij 24High

Koop hier super verse truffels online! Elke week wordt ons voorraad bijgevuld met nieuwe verse truffels. Zo garanderen we top kwaliteit bij elke levering! Heb je vragen over het gebruik met betrekking tot psychedelische truffels? Neem dan a.u.b. contact met ons op. Eenmaal gekocht zullen we uw aankoop met de snelheid van het licht verzenden. Ervaar hoe een trip op magische psychedelische truffels kan zijn! Ben je niet van de psychedelische paddenstoelen, maar meer van de medicinale eigenschappen van een paddenstoel, klik dan hier.