Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 18:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Fresh Mushrooms Growkits


 

Fresh Mushrooms 100% Mycelium Growkits XP (Xtra Potentie)

Het team van Fresh Mushrooms zijn ware specialisten in het ontwikkelen van psilocybe growkits. Na 25 jaar van innovativiteit en doorontwikkelen is het ze eindelijk gelukt om een 100% mycelium XP growkit op de markt te lanceren. De XP staat voor Xtra Potentie, dit betekend, dat de psilocybe paddo's van de Fresh Mushroom growkit meer psilocybine(werkzame stof) bevatten dan de overige merk growkits. Fresh Mushroom geeft zelf aan dat hoeveelheid van psilocybine per paddo weleens 2 keer hoger kunnen uitvallen dan bij de reguliere psilocybe kweeksets. Deze Fresh Mushrooms psilocybe growkits zijn ontzettend makkelijk op te zetten omdat de growkit tot en met de eerste oogst geen water nodig heeft. Dit betekend dat bij levering van de psilocybe growkit deze meteen uit de doos gehaald kan worden en zonder water toe te voegen opgezet kan worden.

Fresh Mushrooms 100% Mycelium XP Psilocybe Paddo growkit instructies

De Fresh Mushrooms psilocybe paddo growkits zijn veruit de makkelijkste growkits om op te zetten. Voor het opzetten van de growkit is een schoon werkplek een pre. Fresh Mushrooms growkits zijn zo eenvoudig dat je bij binnenkomst deze zonder toevoegen van water meteen uit de verpakking in de kweekzak kan plaatsten. Bij de meeste psilocybe growkit merken zijn er redelijk wat handelingen voordat deze opgezet kan worden. Bij de één is dat het vullen van de growkit met water en deze 12 uur laten weken of na het weken eerst gaten in het substraat prikken. Deze processen zijn bij de eerste oogst niet nodig bij de Fresh Mushrooms growkits door de unieke en doorgevoerde ontwikkeling van 25 jaar onderzoek naar het beste substraat. Dit mycelium is ontzettend potent en zal in no time de mooiste vruchten laten opkomen.

Wat krijg je geleverd bij de Fresh Mushrooms 100% Mycelium Growkit XP

De Fresh Mushrooms growkits zijn alleen te verkrijgen met de inhoud van 1200cc. Bij de Fresh Mushroom growkit krijg je alles meegeleverd om de perfecte magische psilocybe paddo te kweken. De verpakking is voorzien van een growkit met substraat en psilocybe paddosporen, een kweekzak met microperforatie en een paperclip. Haal de growkit en kweekzak uit de kartonnen verpakking. Verwijder de deksel van de growkit en plaats de kit in de kweekzak. Vouw nu de kweekzak meerdere keren om de growkit heen zodat de zak niet rechtop staat maar plat over growkit valt. Bij het verschijnen van de eerste paddohoeden (pinheads) kan de kweekzak rechtop gezet worden net als bij alle reguliere growkits. Let op: deze 100& mycelium psilocybe growkits van Fresh Mushrooms hebben voor de eerste oogst geen water nodig!

Meerdere flushes(oogsten) mogelijk met de Fresh Mushrooms 100% Mycelium XP Growkit

Het is mogelijk om meerdere oogsten te behalen met de Fresh Mushroom growkits. Dit is geen onmogelijke taak wanneer de instructies worden gevolgd en goed hygiënisch gewerkt wordt. De echte psychonauten (zeer ervaren paddo gebruikers) spreken zelfs over 4 oogsten. Het gemiddelde ligt zo rond de 2 a 3 oogsten voor een beginnende en ervaren cultivator. Wil je 3 oogsten behalen dan is ten zeerste belangrijk bij elke oogst alle oude psilocybe paddo resten goed te verwijderen. Hierdoor maak je ruimte zodat de nieuwe magische psilocybe paddo's kunnen opkomen. Erg belangrijk is dat je de paddo's al draaiend zachtjes eruit trekt.

Opbrengst oogst Fresh Mushrooms 100% Mycelium XP Growkit

Wij bieden de Fresh Mushrooms growkit alleen aan in één maat, 1200cc. Een 1200cc psilocybe growkit van Fresh Mushroom kan mits het kweekproces correct wordt uitgevoerd maar liefst tussen de 500 a 800 gram verse paddo's op laten komen. Dit staat min of meer gelijk aan 50 a 80 gram gedroogde magische paddo's. Een dosis verse psilocybe paddo is 30 gram vers of 3 gram gedroogd. Als je dus meerdere keren kan oogsten dan zul je genoeg paddo's produceren voor het komend jaar. Eenmaal goed gedroogd kun je de psilocybe magische paddo's tot wel 1 jaar bewaren.

Wat maakt de Fresh 100% Mycelium Mushrooms magisch?

In magische paddo's zit de stof psilocybine die in het lichaam wordt afgebroken tot psilocine. Psilocine is de daadwerkelijke psychedelische stof die een interactie aangaat met het brein. Dit is de stof waarvan je kan gaan trippen, hallucineren en of spiritueel van ontwaakt. Eenmaal afgebroken tot de stof psilocine zal deze door de bloedstroom aankomen bij de hersenen. De stof serotonine(hormoon) is verantwoordelijk voor onze stemming, gevoelens van welzijn en geluk. De serotonine receptoren zien geen verschil tussen de psilocine en de serotonine cel. Hierdoor kan de psilocine zich binden aan de serotonine receptor en manifesteren tot een krachtige Entheogeen met psychedelische effecten.

Verscheidene Fresh Mushrooms 100% Mycelium XP growkits met verschillende sterktes voor alle type gebruikers

Psilocybine is geen stof om mee te spelen. Hier bedoelen wij mee, dat als je niet eerder magische paddo's hebt geprobeerd, het essentieel is, om een psilocybe paddo growkit uit te kiezen voor een beginner. Als je dit niet doet dan zou je weleens voor een verrassing kunnen komen te staan, simpelweg omdat de waardes aan psilocybine in de paddo's veel te hoog zijn voor een beginner. Laat je eerste kennismaking met dit magische mindblowing psychedelische stof psilocybine er ook één zijn die je voor de rest van je leven zal blijven herinneren. Maak een verstandige keuze en wees niet een haantje. Wij hebben hieronder aangegeven welke psilocybe paddo growkits geschikt zijn voor de beginnende tot de ervaren paddogebruiker.

Fresh Mushrooms psilocybe growkits voor de beginnende paddo gebruikers:

 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Cambodian
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Thai
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Mexican
Fresh Mushrooms psilocybe growkits voor de gemiddelde paddo gebruikers:
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Mazatapec
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Colombian
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Ecuador
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit B+Fresh
Fresh Mushrooms psilocybe growkits voor de ervaren paddo gebruikers:
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Moby Dick
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Albino
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit McKennaii
 • 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Golden Teacher

Het bewaren van je Fresh Mushrooms 100% Mycelium XP growkits

De Fresh Mushroom psilocybe growkit kan om en nabij 1 tot 2 maanden bewaard worden na ontvangst. Het bewaren van je psilocybe growkit doe je in een schone koelkast met een temperatuur van 6 a 8 graden. We zeggen schone koelkast omdat vaak is gebleken dat de growkit zo in de koelkast wordt gezet zonder hygiëne in acht te nemen waar achteraf blijkt dat de growkit in de koelkast al besmet is geraakt voordat deze wordt opgezet. Toch raden wij altijd aan om bij binnenkomst de psilocybe growkit meteen op te zetten. Dit verkleind namelijk de kans dat het mycelium besmet raakt van buitenaf.