Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Sporenflesjes


 

Mondo Psilocybe Paddo Sporenflesjes

De geconcentreerde sporenflesjes van Mondo bevatten maar liefst enkele miljoenen sporen, opgelost in 10 ml steriel water. Het bedrijf Mondo, gevestigd te Amsterdam, zijn pioniers in het ontwikkelen van hoog kwaliteit sporenflesjes, sporen spuiten en grow kits. Na velen jaren van samenwerking met mycologen en ervaren psilocybe paddo cultivators is het Mondo gelukt om een miljoenen psilocybe paddo sporen te bottelen van hoge kwaliteit. Deze sporenflesjes zijn vervaardigd door experts in een paddo laboratorium en zijn zo geconcentreerd dat we adviseren deze met een Liquid Culture (voedingsbodem) te vermengen. Door ze te vermengen met de vloeibaar cultuurmedium (LC) van Mondo hebben de sporen een groter kans om te ontkiemen en ontwikkelen tot een sterke mycelium. Het gebruik van een Liquid Culture verhoogd de kans op psilocybe paddo productie. Mondo Sporenflesjes worden vaak gebruikt door mycologen en ervaren paddokwekers. Bovendien heeft Mondo ook sporen voor het kweken van psychedelische truffels.

Wat zit er in een Mondo Sporenflesje?

In een Mondo sporenflesje zitten miljoenen paddo sporen. Maar wat zijn sporen nou precies? Een paddo is de vrucht van een mycelium. De psilocybe paddo komt op als het klimaat gunstig is. Wanneer de magische paddo volgroeid is, zal deze zijn magische toverhoeden openen en, meestal zwart van kleur, zijn sporen laten vallen op het mycelium om voortplanting te verwezenlijken. De sporen worden bevrucht door de voedingsbodem en het mycelium. Paddo sporen zijn net als zaadjes van planten.

sporenflesje paddo's

Zijn er verschillende soorten en sterkten Psilocybe Paddo Mondo Sporenflesjes?

Mondo sporenflesje Panaeolus Cyanescens (Copelandia) Jamaicaanse:

  • Extreem sterk, de Cyanescens is velen malen sterker dan de Cubensis soort en behoort tot de krachtigste psilocybine paddenstoelen op aarde.

McSmart Sporenflesje Golden Teacher:

  • Sterke psilocybe Cubensis soort met sterke visuele effecten.

Mondo Sporenflesje PES Amazonian:

  • Mild tot sterk, een echte happy paddo met licht visuele effecten.

Mondo Sporenflesje Truffels Sclerotia Georgia (Atlantis):

  • Licht tot mild, geschikt voor beginners milde visuele en lichte filosofische effecten.

Mondo Psilocybe Sporensflesje vs Sporenspuit

Als je nog niet ervaren genoeg bent met het cultiveren van paddo's dan adviseren wij te kiezen voor de kant-en-klare sporenspuit oplossing van Mondo. Deze sporen zijn eenvoudig en kant en klaar voor gebruik. Een sporenflesje van Mondo is te geconcentreerd om gelijk op het subtraat te laten vallen waardoor het gebruik van een Liquid Culture is aan te raden. Dit soort handelingen maken het sporenflesje niet echt kant en klaar voor gebruik. Hierom zijn deze dus geschikter voor een ervaren paddo kweker. Als je weet wat je doet dan raden wij aan om een sporenflesje te kiezen met daarbij een vloeibaar cultuurmedium. Deze combinatie verminderd de concentratie aan sporen per druppel dosis en versneld het ontkieming proces van de sporen. Dit houd in dat je werkelijk kilo's aan psilocybe paddo's kunt kweken met één sporenflesje.

Waarom een Liquid Culture gebruiken met een Mondo Psilocybe Sporenflesje?

Het beste is om de sporen van Mondo eerst te mengen met een vloeibaar cultuur medium, oftewel Liquid Culture. Een sporenflesje van Mondo is super geconcentreerd en al gauw "overdoseer" je het substraat. Door de Mondo sporen te mengen met deze liquid kan je de concentratie afzwakken waardoor je de sporen beter kunt verdelen over het substraat en hierdoor de kolonisatie kan optimaliseren. De sporen uit het Mondo sporenflesje kun je ook gelijk op het substraat laten vallen alleen de kans is kleiner dat de paddo sporen ontkiemen en dan zit je ook nog met het probleem dat het mycelium doseerpunt (waar je de druppel laat vallen) over gedoseerd wordt en de psilocybe paddo's vaak alleen op die punten met teveel opkomen waardoor er dus niet gebruik is gemaakt van de volledige inhoud substraat en er geen maximale oogst plaats vind.

Liquid Culutre sporen

Hoe veel paddo's kan ik oogsten met een Mondo Sporenflesje?

Om 1 liter of 1000cc substraat te koloniseren is maar 3 ml sporenoplossing nodig. Mocht je het sporenflesje mengen met een Liquid Culture dan zal je minder nodig hebben om dezelfde inhoud van substraat te koloniseren. Door gebruik te maken van een Liquid Culture is de kans groter dat meerder sporen ontkiemen waardoor ook minder sporen nodig zijn om dezelfde resultaten te boeken. Hierdoor is het dus mogelijk om meerdere psychedelische paddo oogsten uit één sporenflesje te halen met het gebruik van een vloeibaar cultuurmedium.

Hoe bewaar je een Mondo Psilocybe Paddo Sporenflesje?

De Mondo paddo psilocybe sporenflesje kan je na ontvangst van ons en bij een temperatuur van 2°C - 8°C en op een donkere plek twee jaar ongeopend bewaren. Ook de injectienaald kan je bewaren en meerdere keren gebruiken. Wel is van essentieel belang dat je de naald zelf en de oppervlakte op het sporenflesje waar je deze insteekt voor elk gebruik steriliseert. De naald kan eenvoudig verhit worden met vuur tot de naald fel oranje uitslaat. Laat uiteraard de naald afkoelen voordat je deze gebruikt. Uiteraard kan de naald ook vervangen worden door een nieuwe. De oppervlakte kan met een alcohol doekje schoongeveegd worden.

Kweekbenodigdheden en opbrengst oogst met een Sporenflesje

Tijdens het gehele kweekproces wil je schoon te werk gaan. Elke bacterie kan je gehela paddo oogst infecteren. Dit wil je niet! Daarom adviseren we altijd de juiste kweekspullen aan te schaffen voordat je begint met kweken van sporen. De opbrengst van de psilocybe paddo sporenspuit kan oplopen tot kilo's aan verse magische paddo's. Als je deze enorme hoeveelheden droogt kan je dus met één Mondo Sporenflesje een voorraad opslaan voor een heel jaar! Dertig gram verse magische paddo's is een sterke trip dosis voor één persoon. Uit 1 Kilo kan je 33 sterke trippen dosissen halen. Dit soort getallen behoren tot één van de redenen waarom het cultiveren van psilocybe paddo's met een sporenflesje tot een trend begint te ontwikkelen.


sporenflesje truffel

Hoe kweek ik de Sclerotia (truffel) voor microdosing met een paddo sporenflesje?

We bieden ook sporen aan om truffels te kweken voor een geweldige trip of voor microdoseren. Je kunt deze zelf kweken, maar je kan ze ook kant-en-klaar bij ons kopen. Psilocybine kan helpen bij velen vreselijke kwalen zoals zware depressies. Velen onderzoeken wijzen uit dat microdoseren van psilocybine truffels effectief hierbij kunne helpen.

Paddo sporenflesje kopen bij 24High.nl

Een paddo sporenflesje kopen bij 24HIgh.nl gaat snel en eenvoudig! Als de aankoop voor 16 uur wordt gedaan dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Het pakket zal met zorg worden verpakt. Wanneer deze klaar staat voor verzending sturen we een email met hierin de track en trace en de factuur. Heb je vragen over paddo sporen? Neem gerust contact met ons op (info@24High.nl) we zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen. Koop je paddosporen bij 24High Mushroomshop als je gaat voor kwaliteit!