Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Growkits Paddo


 

WAT IS EEN GROWKIT

Het woord zegt het al, het is een kit om iets te laten groeien. En dat iets, is natuurlijk de Magische Paddo. In Nederland is de verkoop van verse of gedroogde Paddo's verboden sinds 1 december 2008. Toen deze wetgeving van kracht ging hebben de Smartshops een alternatief bedacht "de growkit". Deze growkit was de uitkomst van toen en nu om alsnog deze belangrijke geestverruimende paddo’s te kunnen consumeren.

Een growkit is simpelweg gezegd een doosje substraat met het mycelium(vegetatieve netwerk van draden schimmels en bacteriën) waarvan de paddestoel de vrucht is en die je op een simpele wijze kan laten groeien door slechts een aantal handelingen te verrichten die erg eenvoudig zijn. Een growkit is 100% legaal, net als het in huis of in een privé omgeving paddo's kweken en voor eigen gebruik. De vraag naar de paddo growkits blijft oplopen ze worden met de dag steeds populairder. Dit komt uiteraard door de magische psychoactieve en geestverruimende eigenschappen die de paddo in combinatie met het lichaam aanmaakt/ omzet.


WAT MAAKT HET DAT DEZE PADDO'S MAGISCH ZIJN?

Paddo's bevatten de stof Psilocybine. Deze stof is niet magisch (hallucinogeen) van zichzelf. Na inname van de paddo begint pas het tover process dat geschapen wordt door het lichaam. Deze omtovering creëert van de stof Psilocybine, de hallucinogene stof Psilocine. Deze stof is weer verantwoordelijk voor de geestverruimende of hallucinerende effecten die na inname intreden. De echte magie die deze stof kan opwekken is een bewustzijnsverandering die in staat is om transformaties te realiseren. Paddo's verbreden je horizon, zijn uniek en verdienen velen malen meer respect dan dat ze vandaag de dag krijgen.


HOOG KWALITEIT MAGISCHE PADDO'S BIJ 24HIGH!

24High gelooft in de magische werking van paddo's! Elke paddo is uniek en heeft zo'n zijn karakteristieke fascinerende psychoactieve eigenschappen en effecten. Wij zijn er van overtuigt dat er in onze paddoshop voor zowel de beginnende gebruiker als voor de ervaren psychonaut een passende paddo growkit te vinden is. Wij verkopen alleen growkits van hoge kwaliteit! Door inzage en transparantie in de hygiënische productieprocessen van onze leveranciers hebben wij besloten om deze geestverruimende paddo growkits op te nemen in ons assortiment.


McSmart All in one Growkit en 100% Mycelium Magic Mushroom Growkit van Freshmushrooms

Heb je in je leven nog nooit een growkit gekweekt, maar je ben benieuwd wat het effect van een magische paddo met je kan doen? Kies dan voor een All in one Growkit! De magic mushroom growkits van McSmart en Freshmushrooms zijn super makkelijk en eenvoudig op te zetten en te kweken! Een echte kweekset voor de beginnende paddo gebruiker/kweker en met een groot assortiment aan verschillende soorten paddo's die elk verschillend zijn in effecten, zoals bijvoorbeeld:

  • Ecuadorian paddo
  • Colombian paddo
  • Thai paddo
  • Mexican paddo
  • Cambodian paddo
  • Mazatapec paddo
  • McKennaii paddo
  • Golden Teacher paddo
  • Albino growkit paddo
  • B+ growkit paddo


De All-in-one growkits bevatten alles wat je nodigt hebt om op een kind eenvoudige manier paddo`s te kweken.

EEN INTENSERE PADDO TRIP MET EEN MAO-REMMER?

Een Mao-remmer versterkt een paddo trip aanzienlijk. Een MAOI is een enzym dat Monoaminen (serotonine, dopamine,adrenaline, etc.) afbreekt. Een Mao-remmer trekt aan de rem in dit proces, hierdoor worden er zo min mogelijk Monoaminen afgebroken en ervaart of voelt de paddo gebruiker een veel intensere trip. Passiebloem thee is zo'n 100% natuurlijke Mao remmer en is hier verkrijgbaar: Passiebloem thee