Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Top 10 Mushrooms

Hier vind je een overzicht van de 10 meest verkochte mushrooms, truffels en paddo’s. Deze magic mushrooms brengen je allemaal in hogere sferen. Bereidt je voor op een geweldige trip na het nemen van deze mushrooms. Of je nu kiest voor paddo’s of magische truffels.

 

Paddenstoelen en psilocybe Paddo's

In het Nederlands vertaalt paddo's letterlijk naar paddenstoelen. In de smartshop hebben we het over paddo’s of truffels wanneer we praten over psychedelische paddenstoelen. Tussen beide paddenstoelen zit een verschil dat we hieronder zullen uitleggen. Alle psychedelische paddenstoelen hebben het doel om je te laten trippen en daar zijn ze dan ook goed in. Hoe dan ook, de beste paddo’s vind je in de online Mushroomshop 24High. Daarom deze top 10 van paddo's zodat je direct kan zien welke producten het populairst zijn.

Psychedelische psilocybe paddenstoelen

Psychedelische paddenstoelen noemen we paddo’s. Echter is de verkoop van deze paddenstoelen vandaag de dag in Nederland verboden. Daarom bieden smartshops geen verse of gedroogde paddo’s meer aan, maar nog wel mogelijkheden om zelf deze te kweken. Dit is namelijk nog wel toegestaan. Paddo’s kweken doe je met de growkit wanneer je een beginner bent. Ben je een meer gevorderde kweker dan kun je de overstap maken naar kweken vanuit paddo sporen.Magische psychedelische psilocybe truffels

Hoewel de verkoop van paddo’s die je direct kan eten verboden is, verkopen online smartshops nog steeds magische truffels. Deze kan je kant-en-klaar en ready to eat online bestellen. Deze vorm van psychedelica en psilocybine mag je volgens de wet namelijk nog wel verkopen. Magische truffels zijn een bijproduct van de paddenstoel. Net als de paddenstoel krijg je de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine binnen en dit is het stofje waarmee je kan trippen.

De effecten van psychedelische psilocybe paddenstoelen

Van psilocybine paddenstoelen ga je trippen. Daarom worden ze vaak magic paddo's genoemd. Met deze aanduiding weet je dat je wat speciaals te wachten staat. Een trip van psychedelische paddenstoelen of truffels zorgt ervoor dat je hallucinaties kan ervaren zowel op visueel of auditief vlak. Je kan daardoor ook tot diepe gesprekken met jezelf.

Soorten psychedelische paddenstoelen

Zoals gezegd zijn er op hoofdlijnen twee verschillende soorten psychedelica met psilocybine. Dit zijn de paddo en de magische truffel. Echter ook hierin heb je weer verschillende soorten. Zo heb je bijvoorbeeld Hawaiiaanse truffels of Cambodjaanse paddo’s. Al deze paddenstoelen groeien namelijk op verschillende plekken op de wereld. Dat betekent verschillende weersomstandigheden, verschillende voedingsbodems. Dit zorgt ervoor dat ze op een andere manier groeien en uitzien maar ook een andere trip geven. Ze verschillen namelijk in sterkte.Microdoseren van gedroogde paddo's of verse truffels

Ook de verkoop van gedroogde psychedelische paddenstoelen is aan banden gelegd in Nederland. Dit gebeurde al in 2008. Gedroogde paddo’s zijn dus niet meer te verkrijgen bij online smartshops. Verse magische truffels daarentegen nog wel. Je kan kiezen om gedroogde paddo's te vermalen en te capsuleren of te gaan voor kant en klare verse truffels microdoseren. We bieden microdosering van verse truffels aan met 6 x 1 gram dosissen goed voor 12 dagen.

Verse psychedelische paddenstoelen verboden? Hoe kan ik dan nog paddo's eten?

Als ik nog wil trippen op paddo’s, hoe doe ik dat dan? Want ja, ik kan nog magische truffels kopen, maar ik wil paddo’s. Het antwoord is simpel. Je zult deze zelf moeten kweken dit is niet verboden en dus compleet legaal. Hiervoor bieden online smartshops paddo growkits aan. Deze zijn in sommige gevallen kant-en-klaar zodat je direct aan de slag kunt met het kweken van paddo’s. Ook kan je kiezen voor het kopen van paddo sporen. Hiermee kun je de omstandigheden waaronder je de psychedelische paddenstoelen laat groeien zelf bepalen.Zelf psychedelische paddenstoelen kweken

Wanneer je een kant-en-klare paddo growkit gebruikt dan is het kweken van magic paddo's ontzettend makkelijk. Het kan eigenlijk niet misgaan. Wij adviseren wel gebruik te maken van kweekspullen. Je volgt de instructies en dan is het eigenlijk een kwestie van geduld hebben. Voor beginnende paddo kwekers adviseren we dan ook om te beginnen met growkits die kant-en-klaar zijn. Ben je wat meer gevorderd dan kan je de stap maken naar paddo sporen.

De Lion's Mane Lollypop

Een Lion's Mane lollypop is een zoete Mushroom Edible die extract van de Lion’s Mane paddenstoel bevat. Deze paddenstoel staat bekend om zijn neuroprotectieve en neurogenetische eigenschappen, wat betekent dat het de gezondheid van de hersenen kan ondersteunen en zelfs kan helpen bij het herstellen en laten groeien van neuronen.

Psychedelische paddenstoelen online kopen

Het kopen van een magische paddo kan je online doen. Er zijn veel online smartshops waar je paddo's online kan kopen. Verse kant-en-klare psychedelische paddenstoelen bestellen kan niet meer maar verse truffels bestellen wel. De paddo growkits kun je uiteraard online bestellen bij 24High. Evenals de magische truffels. Bovendien bieden we ook medicinale paddenstoelen aan. Deze geven geen psychedelische effecten. Nadat je online een psychedelische paddo of andere producten hebt besteld verzenden we ze zo snel mogelijk. De bestelling word uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Op die manier heb je de psychedelische paddenstoelen snel besteld en in huis. De bestelling wordt verpakt in een discrete en anonieme doos.