Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 18:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Top 10 Mushrooms

Hier vind je een overzicht van de 10 meest verkochte mushrooms, truffels en paddo’s. Deze magic mushrooms brengen je allemaal in hogere sferen. Bereidt je voor op een geweldige trip na het nemen van deze mushrooms. Of je nu kiest voor paddo’s of magische truffels.

 

Mushrooms

In het Nederlands vertaalt mushrooms letterlijk naar paddenstoelen. In de smartshop hebben we het over paddo’s of truffels wanneer we praten over mushrooms. Tussen beide mushrooms zit een verschil dat we hieronder zullen uitleggen. Alle mushrooms hebben het doel om je te laten trippen en daar zijn ze dan ook goed in. Hoe dan ook, de beste mushrooms vind je in de online smartshop 24High. Daarom deze top 10 van mushrooms zodat je direct kan zien welke producten het populairst zijn.


Paddo’s

De bekendste van de mushrooms zijn de paddo’s. Echter is de verkoop van paddo’s vandaag de dag in Nederland verboden. Daarom bieden smartshops geen paddo’s meer aan maar nog wel mogelijkheden om zelf paddo’s te kweken. Dit is namelijk nog wel toegestaan. Paddo’s kweken doe je met de paddo growkit wanneer je een beginner bent. Ben je een meer gevorderde kweker dan kan je de overstap maken naar paddo’s kweken vanuit paddo sporen.


Magische truffels

Hoewel de verkoop van paddo’s die je direct kan eten verboden is verkopen online smartshops nog steeds magische truffels. Deze kan je kant-en-klaar en ready to eat online bestellen. Deze vorm van mushrooms mag je volgens de wet namelijk nog wel verkopen. Magische truffels zijn een bijproduct van de paddo. Daarmee krijg je nog steeds psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine binnen en dit is het stofje waarmee je kan trippen.


De effecten van mushrooms

Van mushrooms ga je trippen. Daarom worden ze vaak magic mushrooms genoemd. Met deze aanduiding weet je dat je wat speciaals te wachten staat. Een trip van mushrooms zorgt ervoor dat je hallucinaties kan ervaren zowel op visueel of auditief vlak. Je kan daardoor ook tot diepe gesprekken met jezelf komen na het gebruik van mushrooms.


Soorten mushrooms

Zoals gezegd zijn er op hoofdlijnen twee verschillende soorten mushrooms. Dit zijn de paddo en de magische truffel. Echter ook hierin heb je weer verschillende soorten. Zo heb je bijvoorbeeld Hawaiiaanse truffels of Cambodjaanse paddo’s. Al deze mushrooms groeien namelijk op verschillende plekken op de wereld. Dat betekent verschillende weersomstandigheden, verschillende voedingsbodems. Dit zorgt ervoor dat ze op een andere manier groeien en uitzien maar ook een andere trip geven. Ze verschillen namelijk in sterkte.


Gedroogde mushrooms

Ook de verkoop van gedroogde mushrooms is aan banden gelegd in Nederland. Dit gebeurde al in 2008. Gedroogde paddo’s zijn dus niet meer te verkrijgen bij online smartshops. Gedroogde magische truffels daarentegen nog wel.


Hoe kan ik dan nog mushrooms eten?

Als ik nog wil trippen op paddo’s, hoe doe ik dat dan? Want ja, ik kan nog gedroogde magische truffels kopen maar ik wil paddo’s. De koning van de magic mushrooms. Het antwoord is simpel. Je zal de paddo’s zelf moeten kweken. Hiervoor bieden online smartshops paddo growkits. Deze zijn in sommige gevallen kant-en-klaar zodat je direct aan de slag kan met het kweken van paddo’s. Ook kan je kiezen voor het kopen van paddo sporen. Hiermee kan je de omstandigheden waaronder je paddo’s groeien zelf bepalen.


Zelf mushrooms kweken

Wanneer je een kant-en-klare paddo growkit gebruikt dan is het kweken van magic mushrooms ontzettend makkelijk. Het kan eigenlijk niet misgaan. Je volgt de instructies en dan is het eigenlijk een kwestie van geduld hebben. Voor beginnende paddo kwekers adviseren we dan ook om te beginnen met paddo growkits die kant-en-klaar zijn. Ben je wat meer gevorderd dan kan je de stap maken naar paddo sporen.


Mushrooms online kopen

Het kopen van mushrooms kan je online doen. Er zijn veel online smartshops waar je mushrooms online kan kopen. Verse mushrooms bestellen betekent dus gedroogde magische truffels bestellen aangezien de paddo’s niet kant-en-klaar te bestellen zijn. De paddo growkits kan je uiteraard online bestellen bij 24High. Evenals de magische truffels.


Online mushrooms bestellen is discreet en snel

Nadat je je mushrooms online hebt besteld verzenden we ze zo snel mogelijk. De mushrooms worden uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Op die manier heb je je mushrooms snel besteld en in huis. De mushrooms worden verpakt in een discrete en anonieme doos. Op die manier is het een veilige, discrete en snelle manier om jouw mushrooms thuis te ontvangen.

Maak daarom je keuze uit de top 10 mushrooms die onze klanten bij ons hebben gekocht.