Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

MUSHROOMS

Welkom bij de 24High Mushrooms & Truffels! Magische Truffels & Paddo's zijn bewustzijnsveranderende en hallucinerende middelen. De verkoop van vers geoogste paddo’s is niet langer toegestaan in Nederland, Verse Truffels mogen wel verkocht worden. Maar wees niet getreurd, paddo’s thuis kweken mag nog wel! Daarom kan je nog steeds genieten van een trip op paddo’s. Paddo's kweken is kinderlijk eenvoudig. Met het bestellen van een paddo kweekset bij 24High ben je van alle gemakken voorzien en kan het kweken beginnen. Geen zin om te kweken en te wachten tot je kan oogsten? Probeer dan onze verse Magische Truffels die meteen genuttigd kunnen worden. Paddo's en truffels zijn erg gewild en populair deze zijn dus altijd voorradig bij 24High. Wacht niet langer en bestel Magie in een doosje!

PADDO GROWKITS & TRUFFELS ASSORTIMENT:WAT IS EEN PSILOCYBINE PADDO?

Magische paddo's zijn er in verschillende soorten en zijn befaamd om hun psychedelische en hallucinerende werking. Paddo's bevatten stoffen (Psilocybine) die door het lichaam omgezet worden naar Psilocine. Deze stof is weer in staat om je bewustzijn te veranderen of je geest te verruimen en is verantwoordelijk voor de hallucinerende werking. De werkzame stof kan per paddenstoel en per soort sterk verschillen. Daarom bieden we verschillende paddenstoelen soorten growkits aan elk met zijn unieke effecten. De populairste psilocybine paddo die in Nederland in de natuur voorkomt is het puntige kaalkopje. Deze wordt vaak gespot langs de berm of in de weilanden. Uiteraard raadt het 24High team af om in de natuur zelf op zoek te gaan naar een magische paddo. Sommigen paddenstoelen kunnen vanwege een hoog gif gehalte dodelijk zijn. Hou het veilig en bestel bij 24High Mushrooms een All in one growkit, 100% Mycelium Freshmushrooms growkit of een Mondo grow kit! Kind eenvoudig je eigen geestverruimende paddenstoel kweken!

WAT IS EEN MAGISCHE PADDO GROWKIT?

In Nederland is de verkoop van een verse psilocybine paddo verboden. Het kweken van een magische paddo voor privégebruik is in Nederland niet verboden! Een paddo growkit is een plastic kweekbak met een kant-en-klaar substraat (voedingsbodem) geïnjecteerd met paddo sporen. De paddo growkit wordt geleverd met een growbag en instructies. De set-up instructie van elke growkit is zeer eenvoudig. Je kan al enkele weken na het opzetten je psilocybine paddo growkit tientallen paddo's oogsten. Wel is belangrijk om altijd de growkit te behandelen met schonen handen en/of handschoenen. Daarom adviseren we altijd om de juiste kweekspullen aan te schaffen.

 

GROWKITS VAN VERSCHILLENDE SOORTEN MAGISCHE PADDO´S

Elke psilocybine paddosoort bevat unieke effecten. De ene soort staat bekend om krachtige visualisaties waar de andere soort zich onderscheid met filosofische en creatieve inzichten. Hieronder vind u verschillende psilocybe paddosoorten en growkits die wij aanbieden. Sterkte paddo indicatie van de effecten van 1(mild) t/m 5 (zeer krachtig):

Moby Dick Paddo Growkit sterkte 4,5

De Moby Dick is een kruising tussen de  Albino A+ en Golden Teacher paddo. Deze unieke ontwikkelde strain behoort tot de categorie extreem. De effecten van deze growkit zijn super krachtig, We adviseren ook deze growkit alleen aan gevorderden en experts op het gebied van psilocybine gebruik. Sterke en extreme visuals gekoppeld met het verkijgen van nieuwe inzichten die uitgesproken worden op filosofische wijze. De Moby Dick paddenstoelen hebben een wit/grijsachtige kleur, hier verwijst de naam Moby Dick naar. In de catergorie extreme paddo growkits behoren ook de Albino paddo growkit, de McKennaii paddo growkit, en Golden Teacher paddo growkit.

 

Ecuadorian Paddo Growkit sterkte 3,5

De Ecuadorian paddenstoelen doen niet veel onder van de extreme padenstoelen strains. De Ecuadorians zullen je voorzien van heftige visuals! De overige effecten liggen iets lager dan bij de extreme growkits, maar zijn zeker niet te onderschatten. Heb je al een keer ppsilocybine paddo's tot je toe genomen? Dan zou je deze paddo's kunnen proberen, je zal niet teleurgesteld worden. Een sterke growkit met heftige visuals, zowel met de ogen open als gesloten. Naast de Ecuadorian bieden we ook de Colombiaanse paddo growkit, de Mazatapec paddo growkit en B+ paddo growkit aan elke met vergelijkbare sterkte.Cambodian Paddo Growkit sterkte 2,5 / 3

De Cambodian is de perfecte paddosoort voor de beginnende psilocybine gebruiker. Ben je nieuwsgierig naar de werking van magische paddo's? Ga dan voor de Cambodian growkit, PES Hawaii growkit, Thai Paddo growkit of de Mexican Paddo growkit. Dit zijn de soorten voor een milde lichte trip! Milde visuals en body energie, gepaard met filosofische gesprekken en inzichten. De Cambodian paddo's zijn voor het eerst ontdekt in de regio van de Angkor Wat tempel complex in Cambodja. Deze Cambodian paddo growkit is mystiek en magie in doosje!


WAT ZIJN MAGISCHE PSILOCYBINE TRUFFELS?

Magic Truffels (Sclerotium) is een product wat sommigen magische paddosoorten zelf creëren. Sclerotium bevat net net als bij de magische paddenstoel bevatten de stof psilocybine. Maar wat zijn de verschillen tussen de magische truffels en de paddo's? De Psilocybine, bevind zich in de truffel als de paddo, wordt door het lichaam afgebroken/omgezet tot Psilocine, deze stof is verantwoordelijk voor de psychoactieve en hallucinerende effecten. Een mycelium is een ondergronds netwerk van schimmeldraden/hyfen. Uit het mycelium groeit de magische paddenstoel wat bovendien ook de vrucht is van het mycelium. Sommigen magische paddenstoel soorten creëren in het mycelium een soort van water en voedsel opslag (truffels) voor in te droge tijden. Deze verharde en knolachtige mycelium (truffel) bevat dus ook dezelfde stoffen (psilocybine) als de magische paddo! Ook magische truffels (sclerotia) zijn net als de paddo in staat om je bewustzijn te veranderen of je geest te verruimen. Magische truffels kunnen meteen genuttigd worden en zijn vers verkrijgbaar bij onze categorie magische truffels.

Hieronder een kleine selectie van onze truffels:

 • Psilocybine Utopia Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Valhalla Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Pajaritos Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Amazonia Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Nirwana Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Hollandia Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine The Wizard Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Double Vision Magische truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Bulk Magische truffels (sclerotia)

Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid aan om thuis zelf truffels te kweken. Met het gebruik van de Sclerotia Georgia truffel Sporen is dit mogelijk. Deze soort staat ook bekend als de Atlantis truffel. De Atlantis truffels zijn net wat sterker dan de Mexicaanse truffels.

WAT ZIJN MAGISCHE PADDENSTOEL SPOREN?

Een paddo spoor is net als bij een plant een zaadje. Het is nu mogelijk om op een simpele manier met een paddo sporenoplossing je eigen mycelium te kweken. Sporen bevatten de paddenstoelen cultuur. Door een injectie spuit kan je direct het substraat (voedingsbodem) met de sporenoplossing inenten. Met deze paddo sporen ampullen kan je grote paddenstoelen kweken van maar liefst 30 centimeter in hoogte.


(Medicinale paddenstoel Reishi)

MEDICINALE PADDENSTOELEN

Vele medicinale paddenstoelen behoren tot TCM "Traditional Chinese Medicine". Deze traditionele voedingsleer behoort tot de oudste ter wereld! Millennia jaren terug gebruikten de Chinese bevolking paddenstoelen en schimmels om ziekten te voorkomen, vast te stellen en te behandelen. Medicinale paddenstoelen werken positief als preventief middel tegen kwalen en ziektes. Medicinale paddenstoelen, zoals:

 • Medicinale paddenstoel Lion's Mane (Hericium Erinaceus) - Hersenactiviteit
 • Medicinale paddenstoel Chaga (Inonotus Obliquus) - Antiviraal
 • Medicinale paddenstoel Turkey Tail (Coriolos Versicolor) - Immuunsysteem
 • Medicinale paddenstoel Reishi (Ganoderma Lucidum) - Vitaliteit
 • Medicinale paddenstoel Cordyceps - Energiek

Schimmels of Medicinale paddenstoelen bevatten inmens veel gezonde en belangrijk stoffen die een grote rol spelen in het ondersteunen en versterken van het imuumsysteem. Het is ook niet verwonderlijk dat deze medicinale paddenstoelen al duizenden jaren worden gebruikt. Medicinale paddenstoelen werken meer op het lichaam dan de geest. Al zijn de Lions Mane en de Coryceps uitgezonderd. De medicinale paddenstoelen zijn waren immuunsysteem boosters. Ze ondersteunen het immuunsysteem en de cellen die dit mogelijk maken. Medicinale paddenstoelen zijn ware geneeskrachtige schimmels. Medicinale paddenstoelen zijn niks voor niks duizenden jaren geleden opgenomen in de TCM (Traditional Chinese Medicine). Medicinale paddenstoelen of microdoseren psychedelische paddenstoelen kunnen beiden het verschil maken en een positieve bijdrage leveren aan lichaam en geest.

 

MICRODOSERING EN MEDICINALE PADDENSTOELEN TER ONDERSTEUNING VAN DE GEEST EN HET LICHAAM

Therapieën met microdosissen psilocybine truffels of paddo's beginnen op het terrein van depressies, stress en angst steeds meer positieve geluiden te tonen. Kleine hoeveelheden psilocybine truffels of paddo's kunnen subtiele verandering brengen wanneer deze in kleine dosissen worden ingenomen. Door kleine microdosissen paddo's of truffels in te nemen neemt men geen heftige psychedelische effecten waar. De microdosis is simpelweg te klein. Deze kleine microdosissen kunnen voor subtiele geestelijke veranderingen zorgen wanneer deze minimaal 6 tot 8 weken worden ingenomen volgens een kuur / inname schema.


WAT MAAKT DAT MAGISCHE PADDO'S EN TRUFFELS PSYCHEDELISCH ZIJN?

Magische truffels en paddo's bevatten de stof psilocybine. Deze stof is mede verantwoordelijk voor de wonderbaarlijke psychedelische effecten die een magische truffel of paddo geven. Eenmaal een psilocybine en truffel of paddenstoel te hebben geconsumeerd begint het lichaam enzym de psilocybine af te breken tot de magische stof psilocine. Psilocybine en psilocine zijn tryptamines. Omdat de cel van de psilocine erg op die van serotonine lijkt, wordt deze geaccepteerd door de serotonine receptoren. Door deze gelijkwaardige chemische verbinding is het dus mogelijk voor de psilocine cel om zich te binden aan deze receptoren. Serotonine heeft invloed op je stemming, emoties, seksuele drive, slaap, zelfvertrouwen en eetlust. Nadat de psilocine cel zich heeft gebonden aan de serotonine receptoren zullen de effecten zich manifesteren tot hallucinaties, visioenen, geestverruiming, toename van het probleemoplossend denkvermogen, heldere kleuren en contacten met goddelijke en spiritualiteit. Met het gebruik van psilocybine truffels of paddo's komt wijsheid. Neem altijd meerder kleinere dosissen i.pl.v. alles in één keer. Zo kan je een bad-trip kunnen voorkomen en precies kunnen uitvogelen welke paddo of truffel dosis voor jou het beste werkt.Tevens bieden we ook psilocybine truffels aan als Microdosing voor subtiele positieve geestelijke veranderingen.

ONZE MUSHROOMSHOP ALTIJD DISCRETE VERZENDING

Alles wat je bij ons online koopt, wordt netjes en discreet verpakt. De instructies van de growkits zijn in PDF te downloaden bij de omschrijving het product zelf. Onze psilocybine truffels zijn ontzettend vers vanwege de hoge omloop. Elke week krijgen we een nieuwe lading truffels (sclerotia) binnen. Kan je geen keuze maken? Kijk dan even bij onze top 10 mushrooms.