Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Gefeminiseerde Zaden

Alleen vrouwelijke cannabis zaden zijn geschikt voor het kweken van wiet. Daarom zijn er gefeminiseerde cannabis zaden ontwikkeld. Deze produceren alleen vrouwelijke cannabis planten. Gefeminiseerde wiet zaden koop je online in onze webshop.

 

Meer artikelen laden

Meer artikelen laden

Gefeminiseerde zaden kopen

Op het internet koop je gefeminiseerde zaden in zaden webshops zoals 24High.nl. Wij hebben heel veel verschillende soorten gefeminiseerde zaden in ons assortiment. Deze wietzaden zijn zeer populair omdat ze allemaal zorgen voor vrouwelijke wietplanten en deze geven toppen zoals gewenst. Door de gefeminiseerde zaden in een webshop te kopen krijg je ze anoniem en snel thuisgestuurd.


Wat zijn gefeminiseerde wiet zaden?

Bij het kopen van wiet zaden heb je geen idee of er mannelijke of vrouwelijke wietplanten uit ontstaan. Met gefeminiseerde wiet zaden heb je de garantie dat het vrouwelijke wietplanten oplevert. Dit zijn de wietplanten die je de beste toppen opleveren met de hoogste THC-waarden. Vroeger moest je voorkomen dat de vrouwelijke wietplanten werden bestuifd door de mannelijke wietplanten door deze te verwijderen. Anders ging dat ten kosten van jouw oogst. Met gefeminiseerde wiet zaden is dat selectieproces al gedaan voordat je de wiet zaden koopt.


Hoe maak je gefeminiseerde zaden?

Het maken van de gefeminiseerde zaden kan jezelf doen maar wij bieden je nu al direct gefeminiseerde zaden te koop aan in onze webshop. Door simpelweg te kiezen voor gefeminiseerde zaden hoef je het gehele proces niet zelf te doorlopen. Het maken van gefeminiseerde zaden kan namelijk met zilverwater maar zodra zilverwater in aanraking komt met de wiet kan je het niet meer roken. Een andere manier is om de toppen van de vrouwelijke wietplant niet te oogsten. Het kan dat deze dan mannelijke bloemen zal vormen. Met dit stuifmeel kan je vrouwelijke wietplanten bestuiven en dit zal dan gefeminiseerde zaden opleveren. Dit is echter geen zekerheid dat de vrouwelijk cannabis plant ook daadwerkelijke mannelijke bloemen zal produceren. En dus is de zogeheten stresstest redelijk onbetrouwbaar. Daarom adviseren wij altijd om gefeminiseerde zaden te kopen in plaats van zelf te maken. Het risico op falen is gewoon te groot.


Hoe zitten de gefeminiseerde zaden eigenlijk in elkaar?

Vrouwelijke en mannelijke wietplanten draaien eigenlijk allemaal om de chromosomen. Een plant gevormd uit twee X-chromosomen zal in 99,9% van de gevallen leiden tot een vrouwelijke cannabis plant. Een plant gevormd uit een X-chromosoom en een Y-chromosoom zal leiden tot een mannelijke plant. Daarom is de bestuiving van een vrouwelijke wietplant door een vrouwelijke wietplant ook zo belangrijk.


Waarom kiezen voor gefeminiseerde wiet zaden?

Het lijkt me een inkoppertje dat gefeminiseerde wiet zaden, of vrouwelijke wiet zaden, je leven als kweker een stuk makkelijker maken. Zo heb je een grote zekerheid dat je alleen vrouwelijke wietplanten kweekt en je niet veel tijd, energie en geld steekt in het kweken van wietplanten die je uiteindelijk geen grote wiet oogst opleveren. Je koopt dus gegarandeerd succes.


Welke vrouwelijke wiet zaden moet ik kiezen?

We hebben een enorm assortiment aan vrouwelijke wiet zaden. Deze zaden zijn allemaal geproduceerd om jouw leven als kweker een stuk makkelijker te maken. Het enige wat wellicht nog lastig is is de keuze uit ons ruime assortiment. Indica, White Widow, Himalaya Gold of Skunk XL, we hebben alle vrouwelijke wiet zaden voor je op voorraad. Nu moet jij alleen nog even kiezen welke je wilt kopen.


Gefeminiseerde autoflower zaden

Fijn om te weten is dat er ook gefeminiseerde autoflower zaden te koop zijn. Deze wiet zaden hebben twee belangrijke voordelen. Het zijn dus vrouwelijke wiet zaden en ze bloeien automatisch. Dat wil zeggen, dat je het aantal lichturen niet hoeft aan te passen tijdens het kweekproces om bloemen te krijgen. Het vergroot je kans op succes dus aanzienlijk. Super Critical Autoflowering is een van deze gefeminiseerde autoflower zaden die je bij ons kan kopen.


Gefeminiseerde wiet zaden kopen

Het kopen van gefeminiseerde wiet zaden kan je eenvoudig online doen. Uitzoeken, bestellen en je krijgt ze geleverd op het aangegeven adres. De gefeminiseerde zaden zijn wellicht iets duurder dan reguliere wietzaden maar deze hebben als voordeel dat je weet dat je eigenlijk altijd alle zaden kan gebruiken voor het kweken van wiet. Bij reguliere wiet zaden heb je 50% kans op vrouwelijke wiet zaden. Helaas betekent dit dat je dan ongeveer de helft van je zaden nooit kan oogsten. Daarom kopen steeds meer kwekers alleen nog gefeminiseerde wiet zaden. Bestel ze nu online.