Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Green House Seeds


 

Green House trendsetter op het gebied van cannabis cultiveren

Green House is niet alleen bij de cannabis kwekers bekend, maar ook zeker bij de coffeeshops bezoekers. Green House was erbij in den beginnen van de cannabis zaadbankindustrie. Kweken wiet van top-klasse die niet genetisch gemodificeerd en ook niet fungicide behandeld zijn. Deze topkwekers van Green House hebben de hele wereld rond gereisd op zoek naar cannabisplanten met unieke en aparte genetica. The Green House Seed Company behoort tot het succesvolste cannabisbedrijf ter wereld. Met maar liefst: 40 High Times Cannabis Cups en 17 Highlife Cups en nog veel meer andere prijzen kan je er niet omheen dat Green House de Keizer is op gebied van cannabiszaden cultiveren.

Strain Hunters Seed Bank is het paradepaardje van Green House!

De Strainhunters van Green House is een geweldig team van experts, op het gebied van cannabis teelt, die over de hele wereld vliegen op zoek naar het beste klimaat, voedingsbodem en genetica voor bestaande of nog niet ontdekte cannabisplanten. De Strainhunters onderscheid hierin van de andere cannabis merken. Laten we een aantal van deze unieke cannabiszaden van de Strainhunters vluchtig bespreken:

White Lemon (Green House Strain Hunters Seed Bank) Sativa dominant

Deze Super White Lemon Haze geeft witte grote toppen met een citrusachtige geur en smaak. Als je grote opbrengst zoekt per cannabisplant kijk dan niet verder en koop de Green House Strain Hunters White Lemon Haze! Met maar liefst 900 gram per vierkante meter kan je spreken van een fantastische oogst per plant. Het duurt 60 dagen van stek tot plant klaar voor de oogst. Een ongelooflijke sterke plant en high! De White Lemon Haze bevat, maar liefst 26,33% THC en heeft 5 keer de eerste prijs gewonnen bij veel verschillende cannabiscups.

Damnesia (Green House Strain Hunters Seed Bank) Sativa dominant

Nee geen Amnesia maar Damnesia! Dammmm wat een goed wietje! De Damnesia heeft een THC-percentage van 22,5% en behoort hierdoor bij de sterke wietsoortjes. De Damnesia is een mix van Sativa (60%) en Indica (40%) met de genetica van A.M.S. x Amnesia Haze. Dit wietje heeft een wat fruitige houten smaak. De Damnesia is zal je vreetkick activeren als geen ander wietje. Bovendien heeft dit wietje goede eigenschappen om gebruikt te worden tegen pijnen. 

Big Tooth (Green House Strain Hunters Seed Bank) Indica dominant

De Big Tooth is een sterke plant die tegen een stootje kan. Deze eigenschappen maken dat deze plant een goede resistentie heeft tegen plagen, schimmels en koude temperaturen. De Indica Big Tooth staat bekend om zijn lacherige high. Deze unieke effecten maken deze plant of cannabis geschikt als antidepressivum.

Green House Strain Hunters Seed en andere wietzaden kopen bij 24High

Bij ons kan je niet alleen de professionele Green House zaden kopen, maar ook velen andere cannabis zaden merken zoals bijvoorbeeld: Dutch Passion en Vision Seeds. We hebben ook wat kweekartikelen die het cultiveren van de cannabisplant makkelijk maken. Je zal sowieso een EC en een PH-meter moeten aanschaffen om de dosis van de voeding te bepalen en de zuurtegraad van het water. Zit je met vragen, stel ze! Je kan ons bereiken via email info@24High.nl, we zullen binnen 48 uur je email beantwoorden. Je kan ons ook bellen, zie klantenservice contact.