Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Sensi Seeds


 

Sensi Seeds grootste cannabis zadenbank in de wereld?

Sensi Seeds stond aan het begin van de cannabiszaden industrie en heeft zich ontvouwen tot een top wereldspeler! Zelf claimen ze 's werelds grootste cannabis zadenbank te zijn en eerlijk, dit spreken we niet tegen en dit wordt bevestigd met maar liefst 51 cupwinnaars cannabisplanten. Sensi Seeds is ontzettend befaamd met hun top kwaliteit cannabiszaden. Dit komt met name door de hoge ontkiemingspercentage per cannabiszaad! Het is ook Sensi Seeds die al eerste op de wereld een cannabis museum openden. Dit gebeurde in de jaren 80. Het assortiment bestaat maar liefst uit meer dan 500 verschillende cannabiszaden. De professionele aanpak in het kweken van cannabiszaden maakt ook dat de Nederlandse overheid samenwerkingsverband heeft opgezet voor het ontwikkelen van medicinale cannabis die verkocht mocht worden in de apotheken.
 

Innovatie Sensi Seeds lanceert HempFlax

Naast het imperium zaadbank heeft Sensi Seeds ook een dochterbedrijf Hempflax opgericht. Dit bedrijf heeft als doel hennep! Hennep heeft niet dezelfde functie als cannabis. Cannabis wordt gebruikt om te roken, hennep wordt gebruikt met name gebruikt voor het winnen van CBD, textiel, voedsel, en de schoonheidsindustrie. Hennep of hemp producten zijn ontzettend duurzaam vanwege de sterke vezels die deze planten hebben. Hempflax is net als Sensi Seeds een succesvol bedrijf!

Cupwinnaars zelf gecreëerde cannabiszaden

Dat Sensi Seeds tot de top behoort is wel duidelijk als je kijkt hoe ze baden in de prijzen van veel verschillende cannabiscups. Sensi Seeds is een van de grootste cannabiszadenbank ter wereld! We zullen een aantal nummer 1 cannabis cupwinnaars hieronder uitlichten waarvan wij denken dat deze de moeite waard zijn om te kweken.

Sensi Seeds Shiva Skunk Gefeminiseerde cannabiszaden

De Shiva Skunk is de sterkste skunksoort die Sensi Seeds aanbied. Dit komt omdat de genetica bestaat uit twee cannabisplanten, namelijk de - Northern Lights #5 en Skunk #1. Deze unieke plant heeft niet alleen een 1e prijs gewonnen, maar geeft hoge opbrengsten in een korte bloeitijd. Dit maakt deze plant erg gewild bij kwekers die meerdere oogsten per jaar willen behalen.

Early Skunk Gefeminiseerde cannabiszaden

De Sensi Seeds Shiva Skunk is een heerlijk wietje die zowel prima buiten als binnen te kweken is. De strain is ontzettend sterk waardoor het ook mogelijk is om in koude klimaten te kweken. De plant heeft een korte bloei periode en geeft enorme oogsten. De Shiva Skunk heeft vanwege de uitleg hierboven en de heerlijke smaak de 1e prijs als cupwinnaar binnengesleept. De genetica van de Early Skunk is 65% Indica en 35% Sativa.

Wie heeft Sensi Seeds opgericht?

De oprichter van Sensi Seeds cannabiszaden is Ben Dronkers en het begon allemaal met een idee om hennepkleding in te kopen en door te verkopen. Bij aankomst in de landen waar ze al hennep teelden voor kleding en textiel kwam hij in contact met de boeren en vertelden hij zijn verhaal. Al snel kreeg hij handen vol zaadjes mee met de boodschap dat deze zaden erg belangrijk waren. Na meerdere reizen en ontvangen van verschillende zaden heeft Ben Dronkers besloten deze te bewaren. Zijn nieuwsgierigheid begon toe te nemen naar herkomst en eigenschappen van elk zaadje. Het is zijn nieuwsgierigheid die van hem uiteindelijk een cannabiszaden maakte.