Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Amsterdam Genetics


 

Amsterdam Genetics cannabiszaden

Amsterdam Genetic bied top cannabiszaden aan van klassieke genetica. Amsterdam Genetics is 1985 ontstaan in het epicentrum van de toenmalige cannabis hoofdstad in de wereld, namelijk Amsterdam. Amsterdam Genetics zijn meesters en gaan passioneel te werk met het kruisen van cannabis soorten. Ze maken gebruik van de modernste top genetica en kruisen deze met klassieke top wietjes! Deze cannabiszaden zijn van hoge kwaliteit en ontkiemen eenvoudig!

Welke cannabiszaden bieden we aan van Amsterdam Genetics?

We bieden maar liefst negen cannabiszaden aan Amsterdam Genetics. We hebben deze zaden speciaal geselecteerd voor ons assortiment omdat dit veel gerookte weedsoorten zijn in Amsterdam. De coffeeshops en andere merken zaadbanken bieden deze soorten dan ook aan. We zullen ze allen hieronder op een rijtje zetten en enkele uitlichten.

  • AK 020 Autoflower (Amsterdam-Genetics)
  • Strawberry Glue (Amsterdam Genetics)
  • Pineapple Kush (Amsterdam-Genetics)
  • Lemon Ice (Amsterdam Genetics)
  • Choco Kush Autoflower (Amsterdam-Genetics)
  • Amnesia Haze (Amsterdam Genetics)
  • AK-OG Kush (Amsterdam-Genetics)
  • AK Choco Kush (Amsterdam Genetics)
  • AK 020 (Amsterdam-Genetics)Amnesia Haze knetterstoned met een gemiddelde THC van 25%

Amsterdam Genetics Amnesia Haze is een prachtige plant met een zeer sterke high! Uiteraard biedt een Green House Seeds of Vision Seeds ook een Amnesia zaden aan. De genetica van deze plant is een kruising van Afghani Hawaiian x Laos x Jamaica. Deze Sativa heeft een lichte citrus smaakje. De plant heeft 10 tot 12 weken nodig om grote toppen te ontwikkelen!

AK-OG Kush Indica dominant de perfecte cannabis kruising

Amsterdam Genetics heeft met deze kruising een pareltje in de hand! Geweldige zware cannabistoppen overspoeld door wit THC-kristal. Met 500 gram per plant kan je voorlopig genoeg cannabis roken. De genetica van deze cannabisplant is AK-.47 x OG Kush en bevat om en nabij 22%. De high voelt narcotisch aan.

AK 020 50% Sativa / 50% Indica is de cannabisplant voor een relaxed high!

Deze cannabiszaden met de genetica Colombian x Mexican x Afghan is een wietje dat je geen couchlock geeft maar een relaxed high. De unieke samenstelling van Indica en Sativa heeft de perfecte en uitgebalanceerde verhouding. Zoek je een wietje dat beetje zoetig smaakt en je niet knetter high (THC 20%) maakt dan is deze plant met 450 gram opbrengst p.p. de juiste keuze!

Choco Kush Amsterdam-Genetics Autoflower 7,5 week tot oogst!

De Choco Kush cannabis plant autoflower. Zal zelf in de bloei gaan na ongeveer 2 weken en heeft een korte bloeitijd van in totaal 63 dagen. Deze cannabiszaden doen het erg goed in de binnenkweek en wat minder in de buitenkweek. Met een THC waarde van 21% geeft deze plant een goede high! De CBD-gehalte is bovendien ook erg hoog in deze plant. De Choco Kush wordt ook om deze reden gebruikt als medicinaal wietje.

Amsterdam-Genetics Zaden kopen online?

We verkopen nog velen andere merken cannabiszaden. Heb je vragen hoe je een cannabiszaadje het beste kan ontkiemen? We hebben blogs met deze informatie en uiteraard kan je ons altijd contacteren info@24High.nl met deze of andere vragen omtrent onze producten. Eenmaal besteld zullen we de zaadjes opsturen met een track en trace.