Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Droomkruiden

Droomkruiden zijn kruiden die de slaap bevorderen en het mogelijk kunnen maken om dromen bewust te beleven. Het bewust meemaken en sturen van een levendige een droom noemt men een Lucide droom. Een Lucide droom is een droom die voorkomt tijdens de Rem-slaap. De Rem-slaap is de fase waarin je levensechte dromen meemaakt. Voldoende rust en genoeg slaap bevorderd de Rem-slaap dus ook de kans op Lucide dromen!

 

Activeren droomkruiden lucide dromen?

Het gebruik van deze droomkruiden zoals African Dream Root (Silene Capensis) en Calea Zacatechichi kunnen zeker lucide dromen opwekken. Maar wat zijn lucide dromen nu eigenlijk? Een lucide droom is een ervaring voor het leven. Stel je eens voor dat je tijdens je droom bewust bent dat je droomt. Dit zou betekenen dat je gebeurtenissen kan beïnvloeden of sturen. Altijd al willen vliegen tijdens je droom? Dit is mogelijk met lucide droomkruiden. Ervaar hoe het is om superkrachten te hebben. Deze droomkruiden zijn dus in staat om lucide dromen op te wekken. Wel is belangrijk Om Lucide dromen te activeren zal je dagelijks op een lege maag 0,5 tot 1 gram afhankelijk van je gewicht tot je toe moeten nemen voor een langere periode. Ontspannen en veel slapen zijn essentieel om Lucide dromen op te wekken. Je wilt namelijk De REM slaap volledig uitslapen. Vermijd gebruik van marihuana en andere drugssoorten of alcohol tijdens het hele proces.

Geschiedenis Lucide droomkruiden African Dream Root (Silene Capensis) en Calea Zacatechichi

Er zijn vele kruiden die de slaap bevorderen en de kans op intense dromen bevorderen. Toch steken er twee die met kop en schouders uit boven de rest als het aankomt op lucide dromen. Dit zijn de droomkruiden African Dream Root (Silene Capensis) en de Calea Zacatechichi. Beiden droomkruiden hebben een rijke geschiedenis aan gebruik. Velen jaren terug gebruikten ze deze droomkruiden voor het opwekken van Lucide dromen. Hieronder zullen we deze droomkruiden even uitlichten:

African Dream Root (Silene Capensis) Lucide droomkruiden

African Dream Root (Silene Capensis) is unieke plant uit Zuid-Afrika waarvan de wortels met name door de Xhosa bevolking gebruikt werkt voor de luicide krachten. De African Dream Root helpt de Xhosa om tijdens deze droom rituelen te communiceren met hun voorouders. Dat de African Dream Root in staat is lucide dromen op te wekken is bij de Xhosa bevolking een gegeven. Ze betitelen deze unieke wortel dan ook als "sacred plant" heilige plant en werd vaak ingezet bij inwijdingsceremonies. De African Dream Root (Silene Capensis) maakt deel uit van het Ubuwalu. Ubuwalu kruiden behoren tot de Afrikaanse sjamanistische kruiden genezingssysteem en zijn ontzettend krachtig. De African Dream Root (Silene Capensis) speelt een grote rol in dit traditioneel kruiden systeem.

Calea Zacatechichi Lucide droomkruiden

Droomkruid Calea Zacatechichi is net als de African Dream Root (Silene Capensis) een sterke potente plant met een lang geschiedenis aan gebruik voor meerdere doeleinden. De Calea Zacatechichi komt oorspronkelijk uit Mexico en Midden-Amerika. Speculaties zijn er dat Calea Zacatechichi door de Azteekse sjamanen werd gebruikt om intense Lucide dromen op te wekken. Met het gebruik van dit droomkruid was het makkelijker voor deze sjamanen om te reizen naar het rijk van de dromen het "Tlàlocan". Calea Zacatechichi wordt hedendaags ook gebruikt als kalmerend middel of om de slaap te bevorderen. Naast droomkruiden bieden we nog velen andere geneeskrachtige of psychedelische zaden. De kracht van de natuur is immens. Van krachtige mescaline cactussen tot sterke hallucinerende paddo's of kruiden. 


Herbs of the Gods Luicde droomkruiden kopen bij 24High

Herbs of the Gods heeft gekozen om de Calea Zacatechichi droomkruid te vermalen voor de consument. Hier kan op een simpele wijze thee van worden gezet. Herbs of the Gods heeft een prachtig assortiment aan kruiden. Sinds de eindjaren negentig is het team van Herbs of the Gods bezig met het bij elkaar zoeken van unieke kruiden met verschillende effecten. Bovendien bied Herbs of the Gods ook de droomkruid aan African Dream Root (Silene Capensis). Deze speciaal geselecteerde droomkruiden voldoen aan speciale keuringseisen voordat deze aan de consument wordt aangeboden. Dit garandeert droomkruiden van hoge en zuiver kwaliteit.

Lucide Droomkruiden extracten Calea Zacatechichi

We verkopen twee extracten van de droomkruid Calea Zacatechichi, een 2:1 vloeibaar extract en een 10× poeder extract. Beide extracten zijn uiteraard krachtiger dan de natuurlijke vorm van Calea Zacatechichi. Een vloeibaar extract van 2:1 betekent dat er 2 kilo Calea Zacatechichi aan plant materiaal is gebruikt voor 1 liter extract. Met andere woorden dit extract is 2 keer zo sterk dan het kruid zelf. De 10x droomkruid extract betekent dat er 10 kilo is gebruikt om een extract te maken van 1 kilo. Dit extract is dus 10x sterker dan de plant. Let op dat u de dosis niet overschrijd met deze extracten. Deze extracten zijn ideaal voor Lucide dromen.

Hallucinerende kruiden om visioenen op te wekken

Hallucinerende dromen kunnen wel eens waar geen lucide dromen opwekken, maar zijn wel degelijk in staat visioenen op te wekken. Visioenen worden ook vaak bewust ervaren. Hallucineerde kruiden hebben een sterke psychedelische werking. Deze kruiden worden al duizenden jaren gebruikt om in contact te komen met de voorouderen.

Mescaline Cactussen voor spiritueel ontwaken

Mescaline is de stof in de Peyote en de San Pedro cactussen dat functioneert als voertuig die je begeleid door het spiritueel ontwakings- proces. Deze Zuid en Midden-Amerikaans cactussen worden voornamelijk gebruikt in spirituele ceremonies en rituelen. Mescaline cactussen zijn geen partydrugs en dienen met respect en onder begeleiding genomen te worden.

Vitamines en supplementen ter ondersteuning Lucide dromen

Om lucide dromen te willen meemaken zal je op tijd naar bed moeten gaan zodat je de volledige REM slaap cyclus volledig kan doorslapen. Rust en genoeg slaap zijn ontzettend belangrijk. Er zijn supplementen en vitamines zoals vitamine B (250 mg) die helpen met Lucide dromen en dromen te onthouden. En vooral het laatste is erg belangrijk

Lucide dromen? Koop je droomkruiden bij 24High

Droomkruiden zoals Calea Zacatechichi, African Dream Root (Silene Capensis) of Ginkgo biloba koop je gemakkelijk en snel bij ons online! Eenmaal besteld, zullen we de droomkruiden netjes verpakken en snel bezorgen. Uiteraard zullen we na de aankoop een email versturen met de track en trace link en de factuur. Op deze manier kunt u de kruiden van u dromen volgen tot aan leveringsadres. Bent u niet zeker of heeft u vragen over een van deze droomkruiden? Neem dan gerust contact met ons op. Koop snel je Lucide droomkruiden bij 24High.nl Smartshop!