Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Tincturen

Een tinctuur is een oplossing boordevol plant of paddenstoel eigen stoffen, gewonnen door gebruik te maken van Alcohol. Een tinctuur bevat dus Alcohol. De actieve stoffen worden met Alcohol geëxtraheerd om tot een geconcentreerde oplossing te komen.


 

Welke Tincturen of Extracten bieden wij aan bij 24High

Ons assortiment bevat verschillende extracten/ tincturen met elk zijn specifieke en unieke werking. We geloven in de kracht van de natuur op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid. Preventief of curatief gebruik van kruidenextracten of tincturen kunnen een hoop schade voorkomen aan de gezondheid van een mens. Het gebruik van bepaalde tincturen zoals de medicinale paddenstoelen extracten kunnen een perfecte aanvulling zijn als supplementen bij een gezonde dagelijks voedingsschema. Andere tincturen hebben naast gezonde voordelen ook psychedelische effecten.

Wat zijn kruidenextracten en Tincturen?

Een kruiden of medicinale paddenstoelen extract, is een kruid (paddenstoel) of een mix van kruiden vermengd met een oplosmiddel met als doel de actieve verbindingen uit het plantmateriaal te extraheren. Het verschil tussen een extracten en tincturen is dat bij een tinctuur alcohol gebruikt wordt als extractie/oplosmiddel. Producenten zeggen dat kruiden of medicinale padenstoelen extracten/tincturen vaak effectiever werken dan pillen of capsules die dezelfde kruiden bevatten. Dit komt met name omdat er ook sterkere geconcentreerde extracten bestaan met bijvoorbeeld een factor/ ratio 5:1. Hierdoor is het mogelijk om met kleine doseringen veel grotere hoeveelheden actieve werkzame stoffen binnen te krijgen van een plant of medicinale paddenstoel.

lion's mane tcm

Hebben Foodsporen Paddenstoelen Tincturen een medicinale werking?

In onze smartshop bieden we enkele tincturen aan van Foodsporen. De Medicinale paddenstoelen soorten die gebruikt worden door Foodsporen maken deel uit van de Traditional Chinese Medicine (TCM). TCM is een verzamelnaam van verschillende vormen van Chinese geneeskunde zoals bv: de Kruidenkunde, medicinale paddenstoelen, voeding en dieet preventief of curatief georiënteerd. Maar ook lichaamsoefeningen zoals Tai Qi en Qi Gong maken deelt uit van de holistische geneeswijze. Het gebruik van deze geneeskrachtige paddenstoelen gaat duizenden jaren terug. De eerste notitie (in de TCM) van het gebruik van medicinale paddenstoelen voor de geneeskrachtige werking, dateer tot om en nabij 700 na Christus. Paddenstoelen bevatten veel vitaminen. De medicinale werking die deze paddenstoelen, volgens de TCM hebben, kunnen enorm helpen of ondersteuning leveren bij het bestrijden van kwalen of chronische klachten. Medicinale paddenstoelen bevatten alle essentiële aminozuren van hoogwaardige vorm. Foodsporen gebruikt zoals zij het noemen het zogenaamde 'triple-extract' techniek. Elke medicinale paddenstoel wordt met drie verschillende extractiemethoden geëxtraheerd om er zeker van te zijn dat werkelijk alle gezonde stoffen in de tincturen beland.
  • Medicinale Paddenstoelen Foodsporen Tincturen: Turkey Tail
  • Medicinale Paddenstoelen Foodsporen Tincturen: Cordyceps
  • Medicinale Paddenstoelen Foodsporen Tincturen: Chaga
  • Medicinale Paddenstoelen Foodsporen Tincturen: Reishi
  • Medicinale Paddenstoelen Foodsporen Tincturen: Lion’s Mane

reishi medicinale paddenstoel

FitUP! Globewholesale Extracten / Tincturen van hoog kwalteit

Globewholesale behoort tot één van de marktleiders op het gebied van kruiden en andere gerelateerde producten. Na velen jaren hebben ze heeft een prachtig assortiment van vloeibare extracten met verschillende effecten op de markt gelanceerd. Sommigen extracten hebben ook een psychedelische werking. Assortiment extracten FitUp!

Ashwaganda 1:1 Extract - Whithania Somniferan

Ashwaganda ook wel bekend als de Indiaanse Ginseng, heeft een positieve invloed op de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Op geestelijk gebied, ondersteunt en verbeterd deze Gingsengachitge knol het geheugen en het gemoedstoestand naar het positieve. Op lichamelijk gebied gaat Ashwaganda celveroudering tegen en heeft het een positief invloed op de huid.

Damiana 1:1 Extract - Turnera diffusa

Damiana (Turnera diffusa) wordt al ruim 1000 jaar gebruikt als kruiden afrodisiacum door de inheemse bevolking van midden en Zuid-Amerika. Dit Damiana extract werkt niet alleen als lustopwekker. Kalmerende en licht euforische effecten zijn zeker ook aanwezig.

Absintalsum 1:1 extract - Artemisia absinthium

Artemisia ondersteunt het gehele verteringsproces en heeft een bacterie werende werking! Bovendien kan dit Absintalsum Extract, bij de juiste dosis, het creatief denkproces verhogen en voorzien van een rustig en vredig gevoel.

Passiebloem 1:1 Extract - Passiflora incarnata

De Passiebloem (Passiflora Incarnata) is een echte geneeskrachtige plant die tot op heden nog steeds gebruikt vanwege zijn unieke werking. Dit Passieboem extract wordt met name gebruikt voor, het verminderen van slapeloosheid, ADHD, astma, angst, ontstekingen en zenuwpijnen.

poeder kratom extract

Waarom kiezen voor een Kratom Extracten of Tincturen?

Kratom wordt gefabriceerd van de bladeren van de Mitragyna speciosa boom die van oorsprong in Zuidoost-Azië groeit. De bladeren bevatten psychoactieve eigenschappen en zijn hierdoor favoriet bij veel van onze gasten. Kratom is simpel te doseren en op verschillend manier in te nemen. Je kan kratom roken, capsuleren en er thee van zetten. Bij een kratom tinctuur druppel je de dosering in heet water of in een milkshake. Het voordeel van een kratom tincturen/ liquid is, dat deze velen maken sterker zijn dan de gebruikelijke gedroogde kratom. Als voorbeeld nemen we de Kratom Maeng Da (Sacred Plants) 3:1. Dit extract heeft de extractieverhouding van 3:1, dit betekent dat er een 15 gram bladeren gebruikt zijn voor een oplossing van 5 ml. Dit is ontzettend sterk aangezien een normale dosis van Kratom tussen 2 en 3 gram ligt. Kratom heeft een stimulerende werking bij lage dosis 4 a 5 gram en bij hogere dosis van 5 gram of meer een verdovende en narcotische werking.

herbal kruidenshot

Sensatonics lustopwekkende kruidenshots

Sensatonics shots zijn verkrijgbaar in twee varianten, de Venuswave (afrodisiacum) en de Moonwalk (ontspanningshot). Beide shots bestaan uit een unieke melange van kruiden en alcohol. De herbal Kick Moonwalk bestaat uit Guarana, Calamus, Catuaba en Passiebloem en 15% vol. Organische alcohol en geeft bij de juiste dosering een ontspannen zweverig en kalmerend gevoel. De Venuswave shot bevat Guarana, Muira Puama, Damiana, Kola nut en 15% vol. Organische alcohol. Deze kruiden werken stimulerend en zijn lustopwekkend, ideaal voor een romantische avond met de geliefde van je leven.

Tincturen en Extracten online kopen bij 24High

Als je bij ons een kruiden of paddenstoelen tinctuur of extract koopt zullen we deze zorgvuldig inpakken en meteen versturen. Bestel je ma t/m vrijdag voor 16 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Aarzel niet en koop deze tincturen voordat de voorraad opraakt! Heb je vragen over een van deze extracten, tincturen of andere smartshop producten zoals Mescaline of Supplementen en Vitamines. Of wil je meer info over het product voordat je besluit deze te kopen? Wij staan je graag bij met raad en advies. Stuur een mail met je vraag naar Info@24High.nl of gebruik ons contactformulier.