Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Nicopods

Nicopods of Snus zijn zakjes/pouches gevuld met of zonder tabak en bevatten nicotine. De Nicopods zijn een ware trend aan het worden onder de nicotine gebruikers. Dit is mooi alternatief voor diegene die het roken zat zijn, maar nog behoefte hebben aan nicotine. De Nicopods die we aanbieden bevatten dus geen tabak, maar wel nicotine.

 

Nicotine in Nicopods of Snus

Snus of Nicopods pouches/ kussentjes bevatten allen nicotine en geen tabak. Er zijn velen verschillende smaken snus met elk zijn percentage aan nicotine per kussentje, pod of pouches. We bieden Nicopods aan met verschillende percentages aan nicotine van 16, 20 en 50 gram per dosering. Van mild tot extreem sterk dus voor ieder wat wils.

Wat zijn Nicopods (Snus)?

Nicopods zijn kleine kussentjes of pouches gevuld met natuurlijke vezels en voorzien van nicotine en een smaakstof. Ze bevatten geen tabak en kunnen dus een alternatief zijn voor rokers. De Nicopods bevatten geen tabak, waardoor de tanden niet gelig worden. Het duurt langer voordat deze door het lichaam is opgenomen dan wanneer je een sigaret zou roken. De effecten zijn afhankelijk van het gehalte aan nicotine per pods / pouches. De effecten duren net als bij een sigaret rond de 5 minuten en zullen zeker opgemerkt worden wanneer ze intreden. Zoek je een product die niet een verslavende werking heeft, maar wel sterke psychedelische effecten? Klik hier!

Snus (Nicopods) zonder tabak vs Sigaret

Velen rokers zijn overgestapt op Nicopods (snus) en hebben het roken van een sigaret opgegeven. Velen gebruikers, ondanks dat ze nog verslaafd zijn aan nicotine, ervaren de pods als een uitkomst. Ze voorzien zichzelf met nicotine, maar hoeven niet meer schadelijke rook en stoffen te inhaleren. Het is ook niet verwonderlijk dat dit product de sigaret aan het vervangen is. We adviseren altijd om te stoppen met roken of met het gebruik van nicotine producten. Als je een nicotine product gebruikt adviseren we altijd om je vitamine-inname te verhogen. Vooral als de nicotine via een sigaret wordt ingenomen. Een sigaret verbrand namelijk ontzettende veel vitamine c wanneer deze wordt gerookt. 

Wat is Snus?

Snus is in Zweden ontwikkeld rond 1800. De Boeren ontwikkelde een manier om tabak te mengen met zout en water. Ze lieten dit opdrogen tot een licht vochtige tabak. De snus tabak plaatst men tussen de onderlip en de tanden. Dit werd niet gerookt!

Vandaag de dag zijn er 2 snus soorten:

Snus met tabak

Dit is de Zweedse snus deze kan je los kopen en in kleine zakjes. Deze zijn alleen legaal in Zweden en bieden we dus om deze reden ook niet aan. De sterkte van de Zweedse snus is enorm en zal dan ook als onprettig worden ervaren als eerste keer snus proberen. 

Snus zonder tabak (Nicopods)

Snus zonder bevat geen tabak, maar wel nicotine. Deze zijn legaal omdat er geen tabak aanwezig is. Snus zonder tabak wordt ook wel Nicopods genoemd. Dit zijn kleine pouches / pods die je tussen je lip en tanden plaatst. Vaak wordt hier ook een smaakstof aan toegebracht. 

Kan Kratom helpen tegen Nicotine verslaving?

Buiten Nicopods om adviseren we altijd om te proberen te stoppen met het gebruik van nicotine. We bieden enkele kruiden aan die je daarbij zouden kunnen helpen. Kratom heeft de neiging om de drang of onrust die ontstaat in het lichaam en geest naar nicotine te minimaliseren. Vele personen die verslaafd waren, hebben met Kratom de kracht gevonden om over te stappen van het roken naar andere natuurlijke middelen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Kratom heeft de kracht om te helpen van verslavingen af te komen. De effecten kunnen een vervanging zijn voor een sigaret.

Wat is Nicotine?

Nicotine is een alkaloïde die ontstaat in de tabaksplant tijdens de groei van zijn bladeren. De bladeren worden verwerkt in tabaksproducten zoals een sigaret, sigaar maar ook als kauw of mond tabak. Nicotine is verslavend en heeft een farmacologische als zowel licht euforische en ontspannende effecten. 

Probeer ontspannings- kruiden in plaats van Nicopods!

Ontspanningskruiden kunnen helpen met de drang of onrust in het lichaam weg te nemen. Velen kruiden in onze smartshop hebben effecten die bevorderlijk kunnen werken als alternatief. Het is veel beter voor de gezondheid om weg te blijven van nicotine-gerelateerde producten. We adviseren altijd andere kruiden eerst te proberen waar geen verslavingselement in zit zoals nicotine.

Probeer ook eens Damiana als tabaksvervanger?

Damiana bevat geen nicotine en kan de roker dus helpen met het beëindigen van zijn verslaving. Damiana heeft licht ontspannen effect wat ook weer bevorderend werkt voor het stoppen met het roken van sigaretten. Probeer eens een weekje Damiana en zie of je van je nicotine verslaving af kan komen. We bieden velen soorten kruiden aan met elk zo zijn eigen unieke effecten. Kruiden met medicinale, hallucineerde, euforische, opwekkende tot lustopwekkende effecten  Zie ons Smartshop categorie voor meer info.

Bestel nu Nicopods Tabaks vrije pouches

Bij ons kan je eenvoudig Nicopods kopen vanachter je laptop in je woonkamer of met je mobiel waar dan ook. Nicopods zijn een ware trend aan het worden. Nicopods zijn kussentjes, pods, pouches die nicotine, vezels en een smaakstof. Ze bevatten nicotine dus zijn verslavend.  Bestel jouw Nicopods vandaag online in onze smartshop en wij zullen deze binnen 1 dag versturen. De Nicopods (snus) wordt nauwkeurig verpakt en verstuurt met een track-en-trace code zodat je het pakket tot aan je deur kan volgen. Informeer je zelf goed voordat je besluit dit product te kopen.