Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Nicopods


 

Nicotine in Nicopods of Snus

Snus of Nicopods pouches/ kussentjes bevatten allen nicotine en geen tabak. Er zijn velen verschillende smaken snus met elk zijn percentage aan nicotine per kussentje, pod of pouches. We bieden Nicopods aan met verschillende percentages aan nicotine van 16, 20 en 50 gram per dosering. Van mild tot extreem sterk dus voor ieder wat wils.

Wat zijn Nicopods (Snus)?

Nicopods zijn kleine kussentjes of pouches gevuld met natuurlijke vezels en voorzien van nicotine en een smaakstof. Ze bevatten geen tabak en kunnen dus een alternatief zijn voor rokers. De Nicopods bevatten geen tabak, waardoor de tanden niet gelig worden. Het duurt langer voordat deze door het lichaam is opgenomen dan wanneer je een sigaret zou roken. De effecten zijn afhankelijk van het gehalte aan nicotine per pods / pouches. De effecten duren net als bij een sigaret rond de 5 minuten en zullen zeker opgemerkt worden wanneer ze intreden. 

Snus (Nicopods) zonder tabak vs Sigaret

Velen rokers zijn overgestapt op Nicopods (snus) en hebben het roken van een sigaret opgegeven. Velen gebruikers, ondanks dat ze nog verslaafd zijn aan nicotine, ervaren de pods als een uitkomst. Ze voorzien zichzelf met nicotine, maar hoeven niet meer schadelijke rook en stoffen te inhaleren. Het is ook niet verwonderlijk dat dit product de sigaret aan het vervangen is. We adviseren altijd om te stoppen met roken of het gebruik van nicotine producten. We verkopen ook kruiden die je daarbij kunnen helpen.

Wat is Snus?

Snus is in Zweden ontwikkeld rond 1800. De Boeren ontwikkelde een manier om tabak te mengen met zout en water. Ze lieten dit opdrogen tot een licht vochtige tabak. De snus tabak plaatst men tussen de onderlip en de tanden. Dit werd niet gerookt!

Vandaag de dag zijn er 2 snus soorten:

Snus met tabak

Dit is de Zweedse snus deze kan je los kopen en in kleine zakjes. Deze zijn alleen legaal in Zweden en bieden we dus om deze reden ook niet aan. De sterkte van de Zweedse snus is enorm en zal dan ook als onprettig worden ervaren als eerste keer snus proberen. 

Snus zonder tabak (Nicopods)

Snus zonder bevat geen tabak, maar wel nicotine. Deze zijn legaal omdat er geen tabak aanwezig is. Snus zonder tabak wordt ook wel Nicopods genoemd. Dit zijn kleine pouches / pods die je tussen je lip en tanden plaatst. Vaak wordt hier ook een smaakstof aan toegebracht. 

Kratom helpt bij Nicotine verslaving

Buiten Nicopods om adviseren we altijd om te proberen te stoppen met het gebruik van nicotine. We bieden enkele kruiden aan die je daarbij zouden kunnen helpen. Kratom heeft de neiging om de drang of onrust die ontstaat in het lichaam en geest naar nicotine te minimaliseren. Vele personen die verslaafd waren, hebben met Kratom de kracht gevonden om over te stappen van het roken naar andere natuurlijke middelen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid.

Wat is Nicotine?

Nicotine is een alkaloïde die ontstaat in de tabaksplant tijdens de groei van zijn bladeren. De bladeren worden verwerkt in tabaksproducten zoals een sigaret, sigaar maar ook als kauw of mond tabak. Nicotine is verslavend en heeft een farmacologische als zowel licht euforische en ontspannende effecten.

Probeer ontspannings- kruiden in plaats van Nicopods

Ontspanningskruiden kunnen helpen met de drang of onrust in het lichaam weg te nemen. Velen kruiden in onze smartshop hebben effecten die bevorderlijk kunnen werken als alternatief.

Nicopods Snus kopen 

Bij ons kan je eenvoudig Niicopods kopen vanachter je laptop in je woonkamer of met je mobiel waar dan ook. Nicopods zijn een ware trend aan het worden. Nicopods zijn kussentjes, pods, pouches die nicotine, vezels en een smaakstof. Ze bevatten nicotine dus zijn erg verslavend.  

Probeer ook eens Damiana als tabaksvervanger

Damiana bevat geen nicotine en kan de roker dus helpen met het beëindigen van zijn verslaving.Damina heeft licht ontspannen effect wat ook weer bevorderend werkt voor het stoppen met het roken van sigaretten. Probeer eens een weekje Damiana en zie of je van je nicotine verslaving af kan komen.

Bestel nu Nicopods Tabaks vrije pouches

Bestel jouw Nicopods vandaag online in onze smartshop en wij zullen deze binnen 1 dag versturen. De Nicopods (snus) wordt zorgvuldig verpakt en verstuurt met een track en trace code zodat je het pakket tot aan je deur kan volgen.