Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Exotische Zaden


 

Exotische zaden wat zijn dit?

Exotische zaden komen met name voor in een warm en vochtig klimaat en hebben een psychedelische werking. Sommigen exotische zaden zijn ontzettend sterk en dienen met respect mee om te gaan. Naast de exotische psychedelische zaden verkopen we ook hallucinerende kruiden. De exotische zaden zoals Yopo, Baby Hawaiian Woodrose, Morning Glory kunnen sterke hallucinerende effecten tot stand brengen. Vaak moeten de zaden wel op een traditionele manier worden voorbereid. Yopo kan je bijvoorbeeld niet meteen opeten. De Yopo dient eerst geprepareerd te worden volgens een bepaald recept. Naast deze drie verkopen we ook Syrian Rue (Peganum Harmala), Voacanga Africana zaden, Lactuca virosa (wild Lettuce), Khat (Catha edulis), Slaapbol (Papaver somniferum), Kanna, Syrische wijnruit (Peganum harmala) zaden.

Hebben exotische zaden geneeskrachtige effecten?

Exotische zaden kunnen diepe en vaste negatieve gewortelde emoties blootstellen. Door een intensieve trip te doorstaan zal andere inzichten verkrijgen in deze negatieve emoties. Oud zwaar zeer kunnen verlicht worden door het gebruik van psychedelica zoals Yopo. Exotische zaden hebben dus geen geneeskrachtige werking. Ze kunnen je wel andere invalshoeken belichten zodat je je emoties beter begrijpt en deze een plak kan geven zonder dat deze negatief uitpakt op je dagelijks functioneren. Microdoseren truffels of een trip op mescaline cactus werkt hier ook erg goed bij.
LSA & Yopo zijn dit ook exotische zaden?

Ja dit zijn LSA en Yopo. Van LSA wordt gezegd of beweert deze de natuurlijk vorm van LSD te zijn. LSD is een synthetische drugs waar LSA puur natuurlijk is. De effecten van LSA lijken enigszins op die van LSD alleen wel wat milder. Yopo moeten bewerkt worden tot een poederachtige substantie. De poeder rol je tot een erwtje en plaats je in een kuripe. Een kuripe is een blaasbuis. Je gebruikt deze blaasbuis om de Yopo in de neusgaten te blazen van de gebruiker. Je neemt LSA of Yopo niet in voor de ontspanning meer voor een spirituele reis.

Wat is Rapé?

Rapé of Ha-Pee is een mix van verschillende planten met een psychedelische werking. Elke stam maakt in de Amazone zo zijn eigen Rapé. Deze exotische mix van as wordt net als de Yopo poeder in een balletje gekneed en in de neusgaten geschoten van de gebruiker. We bieden Rapé aan in verschillende soorten planten mixen. Elke Rapé heeft zo zijn eigen effecten. Kratom heeft net als Rapé de kracht om negatief denk patroon om te zetten naar positieve.
Exotische zaden en kruiden kopen bij 24High!

Het kopen van exotische zaden gaat eenvoudig en snel. Gooi je favoriete artikelen in de boodschappenkar en reken af. Heb je vragen over het gebruikt of de effecten van één van deze exotische zaden? Neem dan contact met ons op: info@24high.nl. We zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen met zoveel mogelijk informatie te verschaffen over het product waar je geïnteresseerd in bent. We vragen je altijd, als je medicijnen neemt, voordat je overweegt exotische Yopo of LSA of andere psychedelica tot je toe te nemen dit eerst goed te bespreken met je huisarts. Bezoek onze Smartshop voor nog veel meer psychedelica!