Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 18:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Kratom

Het kopen van kratom wordt steeds populairder in Nederland. Kratom is een plant die ook wel Mitragyna speciosa genoemd wordt. Andere namen voor kratom zijn kratum, korth en ketum. Kratom geeft je een euforisch gevoel en is vanaf nu ook online te koop in onze webshop.

 

Meer artikelen laden

Meer artikelen laden

Kratom online kopen

Hoewel kratom steeds populairder wordt in Nederland kan je het nog niet overal kopen. Gelukkig kan je kratom online kopen in onze webshop. Het maakt dus niet uit waar je in Nederland woonachtig bent. Deze bijzondere recreatieve drug is namelijk voor iedereen toegankelijk aangezien deze volledig legaal is. Bestel kratom nu online en wij verzenden het direct in discrete verpakking naar jouw adres.


Wat zijn de effecten van kratom?

Kratom geeft een euforisch gevoel bij lagere doseringen. Bij hogere doseringen werkt het pijnstillend. Het geeft je energie en maakt je vrolijk. Het helpt overigens ook om minder angstig te zijn. Angsten zijn natuurlijk erg vervelend en kratom is dus prettig voor velen. Het heeft namelijk invloed op jouw hersenactiviteiten in positieve zin. Niet voor niks wordt kratom steeds populairder in Nederland.


De geschiedenis van kratom

Kratom komt oorspronkelijk uit de regenwouden van Zuidoost-Azië. Deze plant komt voornamelijk voor in Thailand, Maleisië en Borneo. Het werd in het verleden gebruikt voor medicinale doeleinden maar ook op de werkvloer. Zo kauwen vele Thaise arbeiders en boeren op de kratom bladeren om actiever energieker en vrolijker te zijn op het werk. Het is natuurlijk zwaar werk dus kratom hielp hen in feite de dag door. Kratom wordt overigens ook gebruikt om af te kicken van zwaardere drugs.


Hoe gebruik je kratom?

Om te genieten van het euforische effect van kratom kan je het op drie manieren gebruiken. Zo kan je ervoor kiezen om te kauwen op de bladeren zoals de Thaise arbeiders. Ook kan je kratom roken maar in Nederland wordt er van kratom in de meeste gevallen thee gezet. Natuurlijk zijn wij Nederlanders fan van experimenteren en zodoende kan je kratom tegenwoordig ook gebruiken in een smoothie of een milkshake. Dit is het makkelijkste wanneer je kiest voor de poedervorm van kratom.

Zelfs kratom druppels zijn inmiddels beschikbaar om eenvoudig te mengen met bijvoorbeeld koffie of onder je tong te plaatsen. Aangezien gemak de mens dient zijn er vandaag de dag ook gewoon kratom capsules te bestellen.


Waar bestaat kratom eigenlijk uit?

Kratom is niet zomaar een middel. Het is een product dat alkaloïden bevat. Mitragynine is een van deze alkaloïden. De mitragynine heeft invloed op jouw hersenreceptoren en zo verbetert het je humeur en vermindert het effect van angsten. Het grote verschil met zwaardere drugs is dat kratom veel minder tot niet verslavend is. Vandaar dat het ook wordt gebruikt om betere resultaten te behalen bij het afkicken. Overigens adviseren wij om kratom niet dagelijks te gebruiken. Dit in verband met het opbouwen van intolerantie en daardoor de verhoging van de kratom dosis.


Kratom helpt tegen depressies

In 1999 heeft de directeur van het Nationaal Instituut voor Thaise Traditionele Geneeskunde in Bangkok, Pennapa Sapcharoen, aangegeven dat kratom gebruikt kan worden tegen depressies. Patiënten met depressies zouden volgens hem baat hebben bij het gebruik van kratom. Wel gaf hij hier direct bij aan dat verder onderzoek nodig is om de effecten van kratom op bij langdurig gebruik te onderzoeken.


Verschillende soorten kratom

Wanneer je besluit om kratom te kopen dan sta je voor de keuze tussen 3 verschillende soorten kratom. Deze zijn gelukkig vrij makkelijk van elkaar te onderscheiden. Dit gebeurt namelijk op basis van kleur. Dit heeft te maken met de kleur van de steel en de nerven van het blad. Deze kunnen rood, groen en wit zijn. Elk van deze heeft zo zijn eigen effecten.


Rode kratom

Wanneer je nooit eerder kratom hebt gebruikt dan raden we je aan om te beginnen met rode kratom. Met rode kratom wordt je namelijk wat kalmer en rustiger. Je hebt minder last van eventuele angsten en je gemoedstoestand wordt heerlijk relaxed. Het is dan ook veruit de populairste kratom van de drie soorten.


Witte kratom

Het gebruik van witte kratom geeft een euforisch gevoel en heeft een stimulerend effect. Je humeur verbetert ervan en het geeft je een algehele positieve stemming.


Groene kratom

Waar witte kratom je voornamelijk stimuleert en rode kratom je voornamelijk verdoofd is groene kratom wat meer gematigd op beide vlakken. Sommige mensen mengen dan ook groene kratom met witte kratom of rode kratom om de scherpe randjes er vanaf te halen. Van groene kratom krijg je voornamelijk meer energie.


Kratom bestellen doe je online in onze webshop

Welke soort kratom je ook wilt gebruiken, je kan ze bestellen in onze webshop. We hebben zowel witte, groene als rode kratom altijd voor jou op voorraad. Daarnaast kan je deze in verschillende vormen bestellen. Kratom poeder, kratom thee, kratom capsules en zelfs hars hebben wij voor jou te koop in onze webshop. Verzending is altijd snel en volledig discreet.