Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Hallucinerende Kruiden

Wil je hallucineren? Kijk dan eens naar onze hallucinerende kruiden. Deze psychedelische kruiden kan je allemaal uitstekend gebruiken om te trippen. En het mooie is dat deze hallucinerende kruiden allemaal online te koop zijn in onze webshop.

 

Hallucinerende kruiden online kopen

Naar een smartshop gaan om hallucinerende kruiden te kopen is vaak een beetje een gedoe. In Nederland regent het vaak, rijd de trein niet op tijd, staat er altijd file en zijn we allemaal hartstikke druk met van alles en nog wat. Gelukkig zijn er online smartshops waar je gemakkelijk hallucinerende kruiden online kan kopen. Jouw bestelling is anoniem en wordt snel bij jou op het aangegeven adres geleverd.

Ga je trippen van hallucinerende kruiden?

Het antwoord is eenvoudig, ja je gaat trippen van hallucinerende kruiden. Deze hallucinerende kruiden brengen je een hogere staat van bewustzijn. Je ervaart de wereld anders en kan met jezelf in gesprek gaan op een hoger niveau. Antwoorden waar je lang naar hebt gezocht kunnen binnen één trip allemaal komen op vragen die altijd onbeantwoord bleven. Je komt in een hogere dimensie tijdens jouw trip. Ook psychedelische zaden zoals Yopo of LSA (LSA is de natuurlijke LSD) kunnen je laten hallucineren.

Wat is trippen?

Trippen is eigenlijk niks anders dan hallucineren. Je ziet kleuren helderder dan je gewend bent. De bladeren van een boom zullen niet eerder zo groen geweest zijn. Ook kun je objecten zien vervormen of bewegen die normaal gesproken gewoon stilstaan. Denk eens aan lantaarnpalen die ombuigen. Naast deze visuele hallucinaties kan je ook mentale hallucinaties ervaren. Je gaat op een soort van spirituele reis. Dit kan leiden tot ervaring van een hoger bewustzijn, antwoord op vragen die je al lang hebt en ontdekking van wensen die eerder voor jou verborgen bleven. Mocht je willen gaan trippen met synthetische drugs dan raden we altijd aan om deze eerst te testen.

Hallucineer met psychedelische kruiden

Waarschijnlijk ken je het hallucineren en trippen wel van paddo’s of magische truffels, maar wist je ook dat dit kan met kruiden, cactussen en zaden? Deze hallucinerende kruiden vind je in onze webshop. Een van de populairste zijn de Baby Hawaiian Woodrose zaden. Hier krijg je sterke hallucinaties van en zijn daarom aan te raden voor de ervaren gebruikers. Beginners kunnen beter kiezen voor Happy Caps Trip-E. 

Waar komen hallucinerende kruiden vandaan?

Veel de hallucinerende kruiden bestaan al vele jaren en de werking ervan is ook bekend bij hele oude stammen en volkeren. Zij waren de ontdekkers en deze stammen waren vaak niet vies van hallucinaties en psychedelische kruiden. Deze kruiden werden vaak gebruikt en bewerkt tot thee voor diverse heilige rituelen omdat het lijkt alsof je met de goden praat wanneer je deze hallucinerende kruiden tot je neemt. Dit is ook voor veel mensen de reden om te experimenteren met psychedelische hallucinerende kruiden.

Kanna en Kratom voor euforie en opium lijkende roes

Kanna en Kratom zullen geen hallucinaties opwekken, maar zijn wel degelijk psychedelica. Wil je geen intense trip met hallucinaties en/of visioenen dan zou je Kanna en Kratom kunnen raadslagen. Deze twee kruiden geven met de juiste dosis opiumachtige high. Bovendien bevat Kanna ook lustopwekkende eigenschappen.

Droomkruiden voor Lucide dromen

Droomkruiden zijn kruiden die lucide dromen opwekken. Een lucide droom is het bewust meemaken en sturen van je dromen. Met andere woorden je bent wakker in je droom. Dit kan een goed alternatief zijn voor heftige psychedelica. Droomkruiden zijn dus geen hallucinerende kruiden. Ze zullen geen hallucinaties oproepen. 

Steeds meer vraag naar hallucinerende tripmiddelen

Ze zijn inmiddels al enkele jaar in opkomst, de tripmiddelen. Niet om te gebruiken tijdens een festival of een uitbundige stapavond maar juist in een rustige omgeving. Er is namelijk een groeiende behoefte aan nieuwe persoonlijke inzichten en daarmee kunnen de hallucinerende tripmiddelen mee helpen. Iedereen wil namelijk meer uit zijn leven halen en daarvoor zijn deze persoonlijke inzichten erg belangrijk. Je kan ze zien als een sleutel tot een nieuwe wereld. Een wereld waarin jij exact weet wat je wilt en hoe je dat kan bereiken. Wees goed voorbereid voordat je begint met hallucinerende kruiden of andere psychedelica en zorg voor een opgeruimde en vertrouwde setting. Leg een tripstopper klaar just in Case en vraag een vriend om op je te passen wanneer je gaat trippen met hallucinerende middelen.

Wie gebruiken psychedelische hallucinerende kruiden?

Steeds meer twintiger en dertigers gebruiken psychelische kruiden voor diverse doeleinden. Toch is er een gemene deler. Ze willen allemaal meer verdieping, meer bewusting. De reden waarom ze dit willen is echter verschillend. Zo zijn er mensen die zoekende zijn en niet weten wat ze willen. Maar er zijn ook mensen die tripmiddelen gebruiken omdat ze erg onzeker zijn. Onzekerheid zorgt vaak voor drempels om stappen te ondernemen om je doelen te bereiken. Door psychedelische hallucinerende drugs zoals bijvoorbeeld paddo's, truffels, mescaline cactussen, zaden en nog velen andere producten te gebruiken verdwijnen deze drempels en zie je een duidelijk pad om je doelen te bereiken. Het gebruik kan dus voor levensveranderende ervaringen zorgen.

Trippen met hallucinerende kruiden of psychedelica om over angsten heen te komen

Maar psychedelische kruiden helpen niet alleen voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook om bij het terugdringen van daadwerkelijke ziektebeelden. Althans daar zijn aanwijzingen voor. Zo kan het helpen in de strijd tegen depressies en angsten. Hoewel we adviseren om hallucinerende kruiden altijd en alleen te gebruiken in overleg met de behandelend arts wanneer je met deze klachten kampt. Het gebruik van deze kruiden wordt steeds vaker toegepast in dit veld. Ook bij de bestrijding van verslavingen heeft het positieve effecten laten zien en zelfs bij PTSS. Mocht je psychedelica eng vinden dan verkopen we ook medicinale paddenstoelen die een miraculeuze medicinale werking hebben. 

Psychedelische drugs online bestellen

Soms krijg je ontzettend veel vragen bij de aankoop van psychedelische hallucinerende kruiden of andere psychedelica en wanneer je daar geen zin in hebt dan bestel je het liever online. Koop daarom jouw hallucinerende kruiden nu in de webshop en krijg ze snel thuisbezorgd. We verpakken al onze kruiden op veilige en anonieme wijze. Ben je geïnteresseerd in andere smart producten? Kijk dan gerust even rond in onze Smartshop.