Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Geneeskrachtige Kruiden

Er zijn vele geneeskrachtige kruiden op de wereld. Deze natuurproducten bestrijden vele gezondheidsaandoeningen maar er was tot voor kort weinig over bekend in Nederland. Nu bieden wij deze geneeskrachtige kruiden aan in onze webshop. Profiteer van de helende werking van deze kruiden.

Wild Dagga Indian Spirit - 50 GR
Body and Mind Indian Spirit - 50 GR
Marshmallow (Althaea Officinalis) Indian Spirit - 50 GR
Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea) – 25G indian Spirit
SALE
Ashwagandha (Withania Somnifera) Indian Spirit
SALE
Love Elixer – Mix (50g)
Great Mullein (Verbascum Thapsus) Indian Spirit - 50 GR
SALE
Kratom leaves – 50 gram
Ashwaganda – 10 ML
SALE
Guarana - Capsules
Aphrodite Mix Indian Elements
Relax Mix Indian Elements
SALE
Absinth Indian Elements - Capsules
Cannabis Sativa Indian Elements
Cola Noot Indian Elements
SALE
Cola Noot Indian Elements - Capsules
SALE
Damiana Indian Elements
SALE
Damiana Indian Elements - Capsules
SALE
Muira Puama Indian Elements
SALE
Muira Puama Indian Elements - Capsules
Mitragyna Javanica Indian Elements
Skullcap Indian Elements
 Galangae Indian Elements
 Ginkgo Biloba Indian Elements
Guarana Indian Elements
Herbal Spliff Mix Indian Elements
SALE
Passion Flower Indian Elements
 Wild Lettuce Indian Elements
Valerian Indian Elements - Capsules
Mystic Hash
Wild Lettuce 50x extract
Wild Dagga 20X Extract
SALE
Passion Flower - 5X Extract
SALE
Damiana 10X Extract
SALE
Ginseng  poeder - Panax Ginseng
Yerba Maté Bladeren Poeder Biologisch
Valeriaan - Valeriana officinalis
 

Wil je gezonder gaan leven? Dit kan met geneeskrachtige kruiden!

De wereld zit vol met geneeskrachtige kruiden. Vele volkeren varen er al jaren wel bij, maar deze medicinale kruiden en planten waren jarenlang onbereikbaar voor Nederlanders. Met de komst van het internet is dit echter verleden tijd. Vanaf nu kun je in Nederland ook geneeskrachtige kruiden kopen om gezonder te leven. We hebben velen geneeskrachtige kruiden van het merk Indian Elements maar ook Herbs of the Gods. Geneeskrachtige kruiden zijn namelijk niet alleen als symptoombestrijding te gebruiken maar ook preventief.

Krachtige kruiden online kopen om de gezondheid te ondersteunen!

Het kopen van geneeskrachtige kruiden is heel eenvoudig vandaag de dag. Vanuit het comfort van jouw huis kan je de juiste kruiden uitkiezen om jouw gezondheidsproblemen aan te pakken. Deze bestel je eenvoudig online en laat je direct bij jou aan huis bezorgen. Zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Met het internet heb je dan ook toegang tot vele webshops die jou kunnen helpen om de juiste kruiden te vinden om jouw lasten te verlichten. Naast geneeskrachtige kruiden hebben we ook hallucinerende kruiden en zaden.

herbal thee

Hebben sommigen kruiden een geneeskrachtige werking op de huid?

Huidproblemen komen steeds vaker voor. Daarom is het juist fijn dat er natuurproducten zijn die je huid beschermen en herstellen tegen jeuk en irritatie, zelfs ontstekingen. Met passiebloem kruiden herstel je de huid op een natuurlijke manier. Deze vermindert huidirritatie en dat zonder het gebruik van medicijnen.

Zijn kruiden goed voor de luchtwegen?

Voor elke aandoening is er wel een kruiden te vinden die je kan helpen. Voedingsstoffen zoals deze medicinale kruiden zijn namelijk de bouwstenen voor jouw lichaam. Door specifieke voedingsstoffen te gebruiken kan je lichaam helpen herstellen. Zo ook voor de luchtwegen. Koop geneeskrachtige kruiden voor de luchtwegen om je snel weer de oude te voelen. Ginkgo Biloba zijn de aangewezen kruiden voor jouw luchtwegen.

Kunnen geneeskrachtige kruiden helpen bij depressies?

Ook bij mentale klachten zijn er kruiden die jou kunnen helpen. Veel mensen kampen met depressieve klachten of zelfs een algehele depressie. Er zijn kruiden die je helpen om minder last te hebben van angsten en paniekaanvallen, maar ook die je helpen een depressie te overwinnen. Ook in dit geval koop je Ginkgo Biloba. Dit is namelijk ook een remedie tegen depressie.

stress en depressie

Zijn vitamines een belangrijke bijdrage aan een gezonde leefstijl?

Naast geneeskrachtige kruiden dragen ook vitamines en supplementen bij aan een gezonde leefstijl. Vitamine en mineralen zijn onmisbaar voor een goed functionerend lichaam en geest. Het kan dus voorkomen dat bepaalde klachten komen door een tekort aan vitamines of mineralen. Deze tekorten zijn kunnen eenvoudig verholpen worden met vitamines en supplementen.

Kan je afvallen met geneeskrachtige kruiden?

En dan is er nog de wens om af te vallen. Vele mensen hebben deze wens en toch slaagt niet iedereen in het afvallen. Vele diëten worden geprobeerd en ook het gebruik van stackers komt bijvoorbeeld regelmatig voor. Er zijn echter ook natuurlijke kruiden die je hierbij kunnen helpen. Dit zijn niet zo zeer geneeskrachtige kruiden, maar ze bevatten wel eigenschappen die je helpen om jouw doel te bereiken. Denk eens aan de Kolanoot. Deze noot helpt je om jouw spijsvertering te verbeteren maar ook vet te verbranden zodat je kan afvallen.

Hebben medicinale padenstoelen een geneeskrachtige werking?

Medicinale paddenstoel hebben een krachtige werking op lichaam en geest. De paddenstoelen tincturen/extracten die we aanbieden zijn van hoogste kwaliteit. Velen van deze extracten hebben een positieve werking op het immuunsysteem! Bovendien zijn veel van deze paddenstoelen opgenomen in de TCM (Traditioneel Holistische Chinese Geneeskunde). Medicinale paddenstoelen ondersteunen de gezondheid van de mens al duizenden jaren.

medicinale kruiden

Kunnen geneeskrachtige kruiden helpen tegen hoofdpijn?

Heb je last van hoofdpijn? Dan neemt men vaak een paracetamol. Toch is het goed om te weten dat teveel paracetamol juist hoofdpijn kan veroorzaken. Beetje vreemd om dit dan te gebruiken. Zeker wanneer er een natuurlijk product is dat vele malen beter werkt en geen bijwerkingen kent. Kies bij hoofdpijn voor Wild Dagga. Deze geneeskrachtige kruiden voeg je eenvoudig toe aan thee om de hoofdpijn te onderdrukken.

Welke werking hebben geneeskrachtige kruiden?

Zoals je kan zien bestrijden geneeskrachtige kruiden vele gezondheidsklachten. Dit kan van alles zijn. Denk ook bijvoorbeeld aan ADHD, allergieën, ontstekingen en zelfs brandwonden. Door de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen wordt je lichaam van binnenuit geactiveerd om de strijd aan te gaan met eventuele ziektekiemen en deze te verslaan. Sterk jouw lichaam met medicinale kruiden en stel het in staat om zichzelf te genezen. Sommigen kruiden hebben ook een ontspannen werking op lichaam en geest. Probeer natuurlijke kruiden, medicijnen bestaan ook uit stoffen die in planten en kruiden bevinden.

Welke effecten hebben de Happy Caps kruidenmix?

Heb je een drukke dag achter de rug en wil je even helemaal bijkomen? Of wil je meer energie, focus of een goede trip? Dan raden we de Happy Caps van harte aan. Happy Caps zijn geen geneeskrachtige kruiden. Het zijn capsules gevuld met een kruiden melange. Het zijn geneeskrachtige capsules wel bevatten ingrediënten die je kan laten ontspannen wat wel weer gezond is voor de geest. De Happy Caps zijn er in verschillende soorten, elk met zijn unieke effect. 

happy caps

Indonesische geneeskrachtige kruiden

Als voorbeeld wil ik de Indonesische geneeskrachtige kruiden nog even uitlichten. Zoals gezegd komen veel van de medicinale kruiden van over de gehele wereld. In Indonesië zijn er bijvoorbeeld vele kruiden die een heilzame werking hebben. Een van deze Indonesische geneeskrachtige kruiden is Galangae. Deze kruiden hebben een positief effect op de bloedsomloop en het hart. Daarbij vergroot het de kans op voortplanting bij mannen. Het verbetert namelijk de kwaliteit van het zaad van de man.

Werking geneeskrachtige kruidenthee?

Veel van deze kruiden neem je in via thee. Het is een eenvoudige manier om kruiden binnen te krijgen die anders vaak buiten jouw voedingspatroon blijven. Deze geneeskrachtige kruiden kan je al snel in je lichaam laten landen door hier thee van te trekken. Dit wordt in de volksmond vaak kruidenthee genoemd en dit is toch een vrij algemeen geaccepteerde manier om kruiden tot je te nemen. Zeker onder vrouwen. Naast kruidenthee bieden we ook de hallucinerende Mescaline Cactussen. Van deze cactussen wordt thee gezet. Een spirituele reis met Mescaline kan je geest reinigen van negatieve ladingen. We adviseren altijd om begeleid te worden tijdens preparatie en de trip zelf door een deskundige op het bied van psychedelica.

Hoe bestel je online geneeskrachtige kruiden of psychedelica?

Voor veel zaken gaan mensen nog altijd graag de winkelstraat in. Geneeskrachtige kruiden kopen is iets wat maar weinig mensen doen in fysieke winkels. De reden? Lang niet alles is in de winkels verkrijgbaar. Online is eigenlijk alles te verkrijgen, waar de kruiden of planten ook oorspronkelijk vandaan komen. Bestel geneeskrachtige kruiden daarom online in onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling altijd snel en discreet bij jou thuis. We bieden bovendien nog veel meer natuurlijke smartshop producten en drugstesten.