Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

DrugsTest

Wanneer je drugs wilt gebruiken dan is het belangrijk dat je een drugstest gebruikt om te voorkomen dat je slechte drugs gebruikt. Test daarom altijd vóór gebruik je drugs. Bij 24High zijn diverse drugstests te koop om je een veilig gevoel te geven.

 

Waarom drugstesten online kopen?

Vroeger kon je drugstesten alleen kopen op festivals en House Party's. Die tijden liggen echter ver achter ons. Met de komst van het internet kan je drugstesten online kopen. Deze worden eenvoudig en snel bij je thuisbezorgd. Dit zonder dat iemand weet wat je besteld hebt. We verzenden onze testen namelijk altijd in een anonieme verpakking/verzenddoos. En je voorkomt bovendien eenvoudig dat je teveel betaald voor een drugstest. Geen behoefte aan synthetische drug bekijk dan onze categorie Hallucinerende kruiden of zaden.

Waarom is het verstandig om de kwaliteit van drugs te testen?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten drugstesten. Zo kan je met een drugstest aantonen of iemand drugs heeft gebruikt. Bij 24High verkopen we echter drugstests die niet de persoon testen, maar juist de kwaliteit van de drugs testen voordat iemand de drugs nuttigt. Het controleren van de kwaliteit van drugs is iets wat we alle drugsgebruikers aanraden. Veiligheid gaat namelijk boven alles. En dat gaat zeker op voor het gebruik van drugs.

Drugs analyse test

Deze drugstesten zijn ook wel bekend als drugs analyse testen. Hiermee test je de kwaliteit van de drugs door te kijken naar de poeders en stoffen die in de drugs zijn verwerkt. Zo weet je of je daadwerkelijk drugs in handen hebt en uit welke stoffen deze drugs bestaat. Voor de gebruiker is het prettig om te achterhalen of de drugs veilig is voor gebruik. Voor organisatoren zijn de drugs analyse tests te gebruiken om te testen of bezoekers drugs bij zich hebben. Bovendien verkopen we ook Kleaner Bottle voor het reinigen van de mondholtes. Twee keer op het pompje drukken in de mond en velen sporen verdwijnen.  

test drugs

Welke drugstesten kan je online kopen in onze webshop?

In onze webshop vind je meerdere drugstesten. Elke test richt zich op een specifieke drug. Zo kan je testen of de drugs veilig zijn voordat je deze gebruikt. Bij 24High kun je de volgende drugstesten kopen:

 • Benzos
 • Cannabinoide
 • Cocaine
 • XTC
 • GHB
 • Heroine
 • Ketamine
 • LSD
 • MDMA
 • MCPP
 • Opiaten
 • THC

Helaas is veel drugs van mindere kwaliteit vandaag de dag. Versnijdingsmiddelen die een gevaar zijn voor je gezondheid worden regelmatig gebruikt. Neem dan ook geen risico wat je gezondheid betreft en test de drugs voordat je deze gebruikt. Zo kan je met een veilig gevoel genieten van je drugs. Het mooie van meeste psychedelica is dat de ingrediënten bestaan uit natuur stoffen en niet synthetisch. Naast deze drugstesten bieden we ook Mescaline cactussen aan. Een feit is dat psychedelica puur uit natuurlijke ingrediënten is geen gevaarlijke of toegevoegde stoffen bevatten en dus velen malen veiliger dan synthetische drugs.

Voorkom slechte trips en vermijd gevaarlijke stoffen door je drugs te testen.

Hoewel wekelijks vele duizenden Nederlanders drugs gebruiken gaat het helaas ook weleens mis. Zo kan het leiden tot een aanslag op je gezondheid, maar het kan ook zorgen voor een slechte trip. Door je drugs vooraf te testen, verklein je de gezondheidsrisico’s. Test daarom op het gebruik van versnijdingsmiddelen die absoluut slecht zijn voor je gezondheid. Soms wordt zelfs rattengif als versnijdingsmiddel gebruikt. Dat soort dingen wil je uiteraard niet innemen! Voorkom dit door je drugs te testen.kratom


Zijn Psychedelische kruidensoorten veilig zonder te testen?

Waarom geen kruiden gebruiken i.pl.v. de echte drugssoort. Zo haal je een hoop risico weg, zoals onzuiverheid, wat straatdrugs vaak met zich meebrengt. Als je nu kijkt naar bijvoorbeeld Kanna dan zal je zien dat deze veel vergelijking heeft met Cocaïne. Misschien wat milder en iets meer euforisch, maar in het algemeen lijken de effecten erg op die van Cocaïne. 

Kratom is nog zo'n kruid die veel lijkt qua effecten op die van Opiaten. Bij een lage dosis treedt er een stimulerend en euforisch effect op bij een hogere dosis werkt Kratom wat meer kalmerend. We bieden nog veel meer psychedelica aan met mindblowing effecten. Zoals bijvoorbeeld de magische truffels en paddo's. Deze zijn ongevaarlijk (mits je gebruikt maakt van geestelijke medicatie op recept) en kunnen je voorzien van een geweldige trip.

Vervuiling van je drugs voorkomen door zelf te testen?

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je drugs op te sturen voor een test. Zo krijg je antwoord op de vraag of deze drugs veilig gebruikt kunnen worden. Het duurt echter wel een lange tijd voordat je dit antwoord krijgt. Gelukkig kun je snel antwoord krijgen op de vraag of je drugs veilig, puur en van hoge kwaliteit zijn. Dit doe je door je drugs zelf te testen. We hebben een blog  geschreven met als titel en inhoud: Waarom drugs testen voor gebruik. Hierin staat meer informatie over de voordelen van het testen van je drugs. Deze zelf-drugstests kun je online kopen in onze webshop. Je wilt immers voorkomen dat je vervuilde drugs hebt gekocht die levensgevaarlijk kunnen zijn voor je gezondheid. Een drugstest sluit dit soort gevaren uit door aan te geven dat de drugs die is getest vervuild is.

Herstelt het lichaam sneller door vitamines te gebruiken na een avond drugsgebruik?

Na het nemen van psychedelische of synthetische drugssoorten vraagt het lichaam om de tekorten aan vitamines opgelopen door het gebruik aan te vullen. Het lichaam heeft veel rust en voedsel/vitamines nodig zoals bijvoorbeeld vitamine C om goed te kunnen herstellen.

vitamines

Hoe werkt een drugstest?

De drugstesten die je online koopt in onze webshop zijn eenvoudig te gebruiken. Zo kun je makkelijk en snel zien of je met veilige drugs te maken hebt of niet. Je mixt eenvoudig een beetje van de drugs met de vloeistof om te zien wat er zich in de drugs bevindt. Dit wordt aangegeven met een kleurverandering van de vloeistof. Wat deze kleur betekent, kun je aflezen op de drugstest. Gelukkig heb je maar een klein beetje van de drugs nodig om de drugs te kunnen testen. Je houdt dus nog genoeg drugs over om gebruik van te maken.

Test je drugs om een slechte trip te vermijden.

Het testen van drugs is er niet alleen om de puurheid en kwaliteit van de drugs aan te tonen. Het helpt ook de kans op veilig drugsgebruik te vergroten. Voorkom de inname van levensgevaarlijke stoffen, maar ook van de kans op een slechte trip. Je wilt namelijk niet dat je in een slechte trip terecht komt. De gevolgen van een slechte trip kunnen namelijk leiden tot langdurige problemen.

Drugsgebruik

Laat het duidelijk zijn dat 24High het gebruik van illegale drugs afraad. Het is immers niet voor niks verboden. Echter zijn we wel van mening dat wanneer je er tóch voor kiest om drugs te gebruiken je er verstandig aan doet om de drugs vóór gebruik te testen. Jouw veiligheid is namelijk het allerbelangrijkste. Daarom kan je in de 24High smartshop online drugstesten kopen die je zelf kan gebruiken. In luttele minuten weet je of de drugs veilig zijn voor gebruik. We bieden bovendien nog vele andere smartdrugs aan in onze smartshop.

Waarom online zelf drugstesten bestellen?

Kies daarom de juiste drugstest uit onze smartshop voor de drugs die je wilt gaan gebruiken. We zorgen ervoor dat je de drugstest snel in huis hebt zodat je geen risico’s hoeft te lopen bij het gebruiken van drugs. We bezorgen de drugstest van jouw keuze snel en discreet bij je thuis. Bovendien bieden we ook veel psychedelica aan die vergelijkende effecten hebben als synthetische drugs. Naast psychedelica hebben we ook kruiden met een geneeskrachtige werking, deze zijn ideaal voor diegene die niks te maken willen hebben met drugs.