Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 18:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Happy Caps E

Heb je net even wat extra’s nodig? Dan kies je voor Happy Caps. Met Happy Caps kan je op een legale manier net even die extra boost krijgen. Deze kruidenmixen kan je nu ook online kopen in onze webshop.

 

Happy Caps online kopen

Nu steeds meer smartshops online producten verkopen zien we ook steeds meer klanten die Happy Caps online kopen. Het bestellen van deze producten is eenvoudig, snel en voordelig. Jij hebt jouw Happy Caps dan ook snel in huis wanneer je deze koopt en vaak goedkoper dan wanneer je ze in de winkel koopt.


Wat zijn Happy Caps?

We kennen allemaal wel XTC of cocaïne. Deze zijn verboden bij de wet. Happy Caps zijn dat niet. Met Happy Caps kan je soortgelijke resultaten behalen maar wel op legale wijze. Deze Happy Caps worden namelijk samengesteld op basis van legale en natuurlijke kruiden. Deze kruiden worden gecombineerd om een bepaalde gemoedstoestand te realiseren. Zo kan je eigenlijk zelf jouw stemming bepalen voor de komende uren.


Soorten Happy Caps

Voor elke stemming is er eigenlijk wel een Happy Cap samengesteld. Deze kruidenmix is zo geprepareerd dat je in de stemming komt die jij wilt bereiken. Hiervoor worden diverse natuurlijke kruiden gebruikt zoals kanna, guarana, elfenbloem of rozewortel.

In welke stemming wil jij komen?

Happy Caps om beter te studeren

Komt jouw eindexamen snel dichterbij? Dan wil je misschien wel wat langer jouw concentratie vasthouden dan dat je normaal gesproken doet. Met Brain-E Happy Caps kan je langer jouw concentratie vasthouden.


Meer energie met Happy Caps

Er is ook een Happy Cap die zich richt op het vergroten van jouw energieniveau. De Energy-E Happy Caps geven je meer energie en zorgen ervoor dat je minder gereserveerd bent. Je wordt niet moe en kan urenlang doorgaan met bijvoorbeeld feesten en dansen.


Je vrolijker voelen

Wil je meer glimlachen dan je gewend bent? Je lekkerder in je vel voelen? Of dat euforische gevoel krijgen? Dan kies je voor Happy Caps Euphor-E. Ideaal voor een gezellige avond weg met vrienden.


Trippen met Happy Caps

Wil je een soortgelijke ervaring als met paddo’s of magische truffels dan zijn de Happy Caps Trip-E de juiste keuze voor jou. Deze helpen je trippen zoals de naam al doet vermoeden. Ontdek nieuwe dimensies en verruim jouw bewustzijn.


Ontspannen na een stressvolle dag

Heb je een drukke dag achter de rug en wil je even helemaal bijkomen? Dan raden wij de Heavenly-E Happy Caps van harte aan. Deze Happy Caps brengen je in een ontspannen en relaxte staat. Je kan even alle druk en stress van je af laten vallen.


Intenser genieten van het leven

Wil je niet trippen maar wel genieten van intensere kleuren en bijvoorbeeld knuffels intenser ervaren? Kies dan voor de Happy Caps Space-E. Deze maken de wereld eigenlijk net even een stuk leuker omdat je alles in jouw omgeving intenser meemaakt.


Hoeveel Happy Caps mag je nemen?

Het gebruiken van Happy Caps is hartstikke fijn, maar er zijn wel regels waar je je aan moet houden. Happy Caps bevatten allemaal een duidelijke gebruiksaanwijzing die wij meeleveren. Hierin staat exact hoe je met de Happy Caps moet omgaan. Zo mag je er maximaal 2 innemen gedurende 24 uur. Hoeveel je er moet nemen hangt af van jouw lichaamsgewicht.


Na hoelang beginnen de Happy Caps te werken?

Na het innemen van de Happy Caps capsules kan je ervan uitgaan dat je na 45 minuten de eerste resultaten merkt. Uiteraard heeft het eten dat jij hebt gegeten evenals bij andere smartdrugs invloed op de werking van de Happy Caps. Bij voorkeur neem je de Happy Caps dan ook op een lege maag. Overigens zijn er ook mensen die vooraf liever wat melk drinken om het maagvlies te versterken.


Happy Caps voor de beginnende smartshop klant

Het voordeel van de Happy Caps is dat je ze uitstekend zijn voor de beginnende gebruiker van psychedelische drugs. Ze zijn namelijk probleemloos te gebruiken en geven je vaak een fijne trip of euforisch gevoel zonder vervelende bijwerkingen te geven. Uiteraard zijn ze ook makkelijk te doseren aangezien het capsules zijn. Dus wil je voor het eerst trippen en beginnen aan je psychedelische reis? Kies dan voor Happy Caps.


Bestel Happy Caps online in onze webshop

Toch is het altijd wel een beetje een drempel om een smartshop binnen te gaan, althans voor velen. Simpel en eenvoudig bestellen vanuit je luie stoel thuis is zoveel makkelijker. Kies daarom voor het gemak van online bestellen in de webshop. Kies de Happy Caps die passen bij het gevoel dat jij wilt ervaren en wij versturen ze direct naar jouw huis. Bestel daarom vandaag nog jouw Happy Caps online en je kan er snel van genieten.