Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 18:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Kanna

Vele middelen die invloed hebben op jouw gemoedstoestand komen van verre oorden. Zo ook kanna. Kanna staat ook wel bekend als channa, canna, sceletium tortuosum of kougoed. Koop kanna online onze webshop.

 

Kanna online kopen

Het gebruik van kanna heeft een positief effect op vele mensen. Vandaar dat er uit heel Nederland vraag naar is. Bestel daarom kanna eenvoudig online in onze webshop. Wij leveren immers kanna door heel Nederland. Vandaag besteld is morgen verzonden. En maak je geen zorgen, al onze verzendingen zijn 100% discreet. Wij hebben privacy hoog in het vaandel staan.


De geschiedenis van Kanna

Oorspronkelijk komt kanna uit Zuid-Afrika. Kanna is namelijk afkomstig van de vetplant sceletium tortuosum. Op de wortels van de sceletium tortuosum wordt al lange tijd gekauwd door de Khoikhoi stam uit Zuid-Afrika. Deze stam introduceerde kanna aan de Europeanen wanneer deze in contact kwamen met de Khoikhoi stam. Zo ontstond dan ook de bijnaam kougoed. De reden waarom kanna zo populair was en is? Het bedwelmende effect. 


Effecten van Kanna gebruik

Wanneer je kanna gebruikt dan kan dit leiden tot een euforisch gevoel en zelfs visioenen. Dit is echter alleen zo bij hoge dosering. Bij lage tot normale dosering zijn de effecten over het algemeen dat kanna kalmeert. Je ontspant van het gebruik van kanna en voelt je opgewekt. Stress en mogelijke angsten verdwijnen als sneeuw voor de zon. En zelfs bij de wens om af te vallen kan kanna helpen. Het onderdrukt namelijk het hongergevoel.


Meer positieve effecten van Kanna

Kanna kan ook ingezet worden tegen serieuzere klachten. Er wordt namelijk gezegd dat kanna kan helpen tegen depressieve klachten. Op zich logisch wanneer kanna helpt bij het ontspannen en het loslaten van angsten. Helaas is kanna als antidepressiemiddel nog vrij onbekend. Het zou daarom goed zijn om dit met een behandelend arts te overleggen.

Ook kan kanna helpen om het libido te verhogen en de sexuele drang weer te doen vloeien door jouw lichaam als dat van een 18 jarige jonge god.


Mediteren met Kanna

Je zal er misschien niet direct aan denken maar kanna wordt ook gebruikt om een hoger niveau te bereiken tijdens het mediteren. Kanna helpt je natuurlijk om te ontspannen en je open te stellen door vrij te zijn van angsten en stress. Dit helpt uiteraard bij het mediteren, het een zijn met jezelf en jezelf volledig over te geven aan het moment.


Hoe gebruik je Kanna?

Wanneer je kanna wilt gebruiken zijn er vandaag de dag meer manieren dan het kauwen op kanna zoals ze in Zuid-Afrika deden. Kanna kan je vandaag de dag namelijk ook innemen via het drinken van thee. Maar ook aan de vaporizer liefhebber is gedacht evenals de genieter van een e-sigaret. Je kan namelijk ook kanna e-liquids kopen.

De kanna poeders worden het meest verkocht. Deze kanna poeders kan je opsnuiven. Ook kan je het onder de tong plaatsen. Je kan kanna dus eten, roken, snuiven of drinken.


Kanna geeft geen hallucinaties

Het is belangrijk om te vermelden dat je van kanna geen hallucinaties krijgt. De reden waarom we dit expliciet vermelden is omdat er vele geruchten de ronde doen dat je van kanna wel hallucinaties krijgt. Dit is niet het geval. Kies hiervoor voor andere smartdrug producten. We willen immers niet dat je teleurgesteld bent na het gebruik van smartdrugs.


Is Kanna verslavend?

Het gebruik van kanna kent nauwelijks bijwerkingen en is niet verslavend. Dat is dan ook de reden dat kanna gewoon legaal verkocht kan worden in de smartshop in Nederland. Ook de stammen in Zuid-Afrika konden zonder problemen stoppen met het gebruik van kanna. Prettig dus om een stressvolle situatie wat aangenamer te maken zonder dat je hiervan later nadelige effecten van ondervindt.


Teveel Kanna gebruikt?

Wanneer je teveel kanna gebruikt dan loop je geen risico. Je kan er geen overdosis van krijgen of iets in die trant. Echter kan je wel last krijgen van hoofdpijn of misselijkheid of slapeloosheid. Deze gevoelens zullen echter snel weer verdwijnen.


Kanna gebruiken als tripstopper

In sommige gevallen kan kanna optreden als tripstopper. Bij het gebruik van paddo’s kan het werken om je trip te beëindigen en weer terug te keren in de realiteit. Er moet wel bijgezegd worden dat dit niet in alle gevallen werkt.


Wanneer wel of niet Kanna gebruiken?

Combineer kanna dan ook niet zomaar met alle drugs en alcohol. Het kan het effect van cannabis en alcohol namelijk aanzienlijk verhogen. Daarnaast wordt het gebruik van kanna ook afgeraden wanneer je nog deel moet nemen aan het verkeer. Autorijden met kanna op kan tot problemen leiden door een vertraagde reactiesnelheid. Je zal uiteraard begrijpen dat ook met sommige medicijnen opgepast moet worden en dat kanna te sterk is voor de ongeboren baby in de buik van zwangere vrouwen.