Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Draagbare Vaporizers

Koop jouw draagbare vaporizer online en geniet van vapen zoals vapen bedoeld is. Bestel jouw draagbare vaporizer vandaag nog en je zult hem snel in huis hebben.

 

Voordelen van draagbare vaporizers

De naam zegt het natuurlijk al maar een draagbare vaporizer geeft je de mogelijkheid om overal te vapen waar je wilt. Deze draagbare vaporizers laad je eenvoudig op met de meegeleverde oplader.  Zo kan je altijd genieten van jouw draagbare vaporizer met een volle batterij. Of je nu op een festival bent, in de auto zit of op vakantie gaat.


Draagbare vaporizers versus pen vaporizers

Het verschil tussen een draagbare vaporizer en een pen vaporizer is dat een draagbare vaporizer vaak meer opties biedt. Zo kan je bij pen vaporizers vaak niet de temperatuur instellen van jouw vaporizer. Bij een draagbare vaporizer kan dit wel. Zo kan je de optimale verdampingstemperatuur instellen voor jouw kruiden. Uiteraard zijn ze wel beide mee te nemen waar je ook maar naartoe gaat.


Draagbare vaporizer versus vlam vaporizers

Door het slim-design zijn ook vlam vaporizers ideaal om mee te nemen. Toch is er een belangrijk verschil met draagbare vaporizers. Dit is ook in dit geval de regeling van de verdampingstemperatuur. Hiermee kan je ervoor zorgen dat je het beste kan genieten van de kruiden die je wenst te verdampen. Verbranding zou namelijk zonde zijn. Met een elektrische draagbare vaporizer kan je dit reguleren. Bij een vlam vaporizer is dit een stuk moeilijker.


Hoe langer je weg bent hoe verstandiger de keuze voor een draagbare vaporizer is

Hoe langer je weg van huis bent, hoe verstandiger de keuze voor een draagbare vaporizer is. Wanneer je vaak langere tijd weg bent van huis dan is de keuze voor een draagbare vaporizer logischer. Een pen vaporizer heeft namelijk maar een beperkte batterijduur. Die van een draagbare vaporizer is een stuk langer. Daarnaast heeft de draagbare vaporizer een grotere vul capaciteit (kruidenkamer) waardoor je vape sessies langer duren dan een pen vaporizer. Zodoende kan je langer genieten van het vapen wanneer je onderweg bent.


Een draagbare vaporizer online kopen

Het internet biedt je vaak meer voordelige producten dan winkels. Koop daarom jouw draagbare vaporizer online. In ons ruime assortiment vind je al snel een draagbare vaporizer die bij jou past. Misschien een vaporizer met bluetooth? Of een vaporizer met verwisselbare accu? Bij ons kan je het allemaal kopen. Bestel jouw draagbare vaporizer vandaag nog en je zal al snel genieten van jouw nieuwe aankoop.