Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Pen Vaporizers

Het zijn kleine en discrete vaporizers, pen vaporizers. Daarom zijn ze geliefd bij vapers. Daarnaast zijn ze vaak goedkoper dan desktop vaporizers. Wij bieden een ruim assortiment aan pen vaporizers. Koop jouw pen vaporizer daarom online in onze webshop.

 

Wat is een pen-vaporizer?

Vaporizers zijn verdampers die je in staat stellen kruiden en oliën te inhaleren doordat de vaporizer ze verdampt. De naam pen vaporizer komt voort uit het ontwerp van de vaporizer. Deze zijn klein van formaat en vertonen grote gelijkenis met een traditionele vulpen qua vorm. Vandaar dat ze de naam pen vaporizer dragen.

 

Waar gebruik je een pen-vaporizer voor?

Met pen vaporizers kan je in de meeste gevallen kruidenconcentraten en oliën verdampen. Een vaporizer staat erom bekend om stoffen voor inhalatie te verdampen. Dit kunnen etherische oliën zijn of kruidenconcentraten als cannabis, tabak of andere kruidenmengsels.

 

Voordelen van pen-vaporizers

Een pen vaporizer is klein van formaat en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen op reis of wanneer je je beweegt binnen jouw stad. Daarmee zijn ze ook discreet. Dit is waarom ze zo geliefd zijn, klein en discreet. Een ander voordeel van pen vaporizers is dat ze vaak een stuk goedkoper zijn in aanschaf dan andere vaporizers.

 

Kan je stoned worden van het gebruik van een vaporizer?

Wanneer je marihuana verdampt, met een tafel of andere vaporizer, kun je hier veel higher van worden dan wanneer je deze simpelweg rookt. Althans dat is wetenschappelijk aangetoond. Wetenschappers hebben bewezen dat het inhaleren van verdampte marihuana je veel stoneder zal maken dan het roken van exact dezelfde hoeveelheid wiet.Het voordeel van het gebruik van een vaporizer?

Omdat er bij het vapen geen verbranding van teer of as plaatsvindt, wordt er aangenomen dat vapen gezonder is dan roken. Het schijnt beter te zijn voor de mondhygiëne, huidgezondheid, bloedsomloop, longcapaciteit en een verbeterd reuk- en smaakgevoel dan bij het roken van bijvoorbeeld een sigaret.

 

Hoe start ik met vapen?

Als je nog nooit een wax of vlam vaporizer hebt gebruikt dan denk je er misschien niet zo snel over na, maar je kan de vaporizer op meerdere manieren gebruiken. Je kan hem gebruiken zoals je een sigaret rookt. Je neemt een trekje van de vaporizer, de damp komt in jouw mond terecht en je inhaleert deze over jouw longen waarna je de damp uitblaast. Echter, je kan er ook voor kiezen om de damp direct een weg te laten vinden naar jouw longen. Dit geeft veel grotere rookwolken bij het uitademen. Dit is dan ook sterker en daarmee niet geschikt voor een beginnende vaper.

 

Vaporizers voor gebruiksvriendelijkheid

Kies voor de kwaliteit van 24High pen vaporizers en je zal niet teleurgesteld worden. De vape pennen die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit in zowel gebruik als in design. De prestaties zijn getest en ongeëvenaard bevonden. Daarnaast is ook gekeken naar de duurzaamheid van onze vape pennen zodat je lang van jouw pen vaporizer kan genieten. Kies voor kwaliteit en bestel jouw pen of vlam vaporizer bij 24High in de webshop.

 

Vaporizers online kopen

Het kopen van een pen vaporizer doe je tegenwoordig eenvoudig op het internet. Bestel jouw vape pen dan ook online in onze webshop. Onze vape pennen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en hebben een lange batterijduur. Bestel hem vandaag nog en wij versturen hem direct.