Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Vlam Vaporizers

Baal je er ook van dat de batterijen van jouw vaporizer zo snel gaan? Kies dan voor een vlam vaporizer. Dit zijn batterijloze vaporizers die jouw leven als vaper een stuk makkelijker maken.

 

Wat is een vlam vaporizer?

Vlam vaporizers, of vlamverhitte draagbare vaporizers, werken zonder batterijen. De verdamping gebeurt met behulp van een vlam. Dit is de warmtebron die vapen mogelijk maakt. Je hebt dus geen elektrische of batterij gedreven ontsteking meer nodig. Je kan met dit product niet de verbrandingstemperatuur instellen. Zoek je dit wel? Bekijk dan onze categorie draagbare of home vaporizers.

 

Hoe werkt een vlam vaporizer?

Verhitting wordt bij andere vaporizers veroorzaakt door elektrische ontsteking. Bij een deze vaporizer is dit echter niet zo. Daar gebruiken we een vlam voor verhitting. Echter, verbranding wil je voorkomen. Daarom verhit je alleen het materiaal van de vaporizer. Dit doe je met een (torch) aansteker. De hete lucht stroomt langs de kruiden en het verdampen kan beginnen. Gebruik echter wel de juiste techniek om te voorkomen dat de kruiden alsnog verbranden. 

Voordelen van vlam vaporizers

Eigenlijk zijn er drie grote voordelen van het kiezen voor deze vaporizer in plaats van een wax of andere vaporizer op batterijen of stroom. De meest voor de hand liggende is dat je batterij nooit opraakt. Je gebruikt er immers geen. En dus kan je oneindig genieten van jouw vaporizer zolang je maar een aansteker bij de hand hebt. De tweede is dat de smaak uitstekend is. Je gebruikt immers geen elektrische ontsteking en vlam vaporizers zijn niet gemaakt van plastic. Daarom geven ze je een heerlijke en intense smaak. De laatste is het kostenplaatje. De aanschafprijs van dit product is vaak lager dan van een andere soort vaporizer zoals een pen of draagbare.

 

Koop jouw vaporizers online

Wil jij de combinatie van plantaardige kruiden zoals wiet het liefst combineren met de verhitting via een vlam zoals dit bedoeld is? Dan kies je voor een vlam vaporizer. Koop deze hier online in de 24High vaporizerwebshop. Ontdek de voordelen van bestellen bij 24High met de snelle levertijden die wij bieden en discrete verzending. Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op. We zullen je zo goed mogelijk informeren zodat je de juiste keuze kan maken.