Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Vlam Vaporizers

Baal je er ook van dat de batterijen van jouw vaporizer zo snel gaan? Kies dan voor een vlam vaporizer. Dit zijn batterijloze vaporizers die jouw leven als vaper een stuk makkelijker maken.

 

Wat is een vlam vaporizer?

Vlam vaporizers, of vlamverhitte draagbare vaporizers, werken zonder batterijen. De verdamping gebeurt met behulp van een vlam. Dit is de warmtebron die vapen mogelijk maakt. Je hebt dus geen elektrische of batterij gedreven ontsteking meer nodig.


Hoe werkt een vlam vaporizer?

Verhitting wordt bij andere vaporizers veroorzaakt door elektrische ontsteking. Bij een vlam vaporizer is dit echter niet zo. Daar gebruiken we een vlam voor verhitting. Echter verbranding wil je voorkomen. Daarom verhit je alleen het materiaal van de vlam vaporizer. Dit doe je met een (torch) aansteker. De hete lucht stroomt langs de kruiden en het verdampen kan beginnen. Gebruik echter wel de juiste techniek om te voorkomen dat de kruiden alsnog verbranden.


Voordelen van vlam vaporizers

Eigenlijk zijn er drie grote voordelen van het kiezen voor een vlam vaporizer. De meest voor de hand liggende is dat je batterij nooit opraakt. Je gebruikt er immers geen. En dus kan je oneindig genieten van jouw vlam vaporizer zolang je maar een aansteker bij de hand hebt. De tweede is dat de smaak uitstekend is. Je gebruikt immers geen elektrische ontsteking en vlam vaporizers zijn niet gemaakt van plastic. Daarom geven ze je een heerlijke en intense smaak. De laatste is het kostenplaatje. De aanschafprijs van een vlam vaporizer is vaak lager dan van een andere soort vaporizer.


Koop jouw vlam vaporizers online

Wil jij de combinatie van plantaardige kruiden zoals wiet het liefst combineren met de verhitting via een vlam zoals dit bedoeld is? Dan kies je voor een vlam vaporizer. Koop jouw vlam vaporizer online in de 24High webshop. Ontdek de voordelen van bestellen bij 24High met de snelle levertijden die wij bieden en discrete verzending.