Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Wax Vaporizers

Wil je een wax vaporizer kopen? Dan heb je de juiste webshop gevonden. Wij bieden diverse wax vaporizers aan van een hoge kwaliteit. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Kies nu jouw wax vaporizer uit.

 

Wat is een wax-vaporizer?

Wax/was vaporizers verwarmen wax of was concentraten met een geleidings- of convectiesysteem. De wax of het concentraat kan diverse kruiden bevatten. Een veel gebruikt concentraat is cannabis. Deze wax plaats je op de coil en verwarm je met een wax/was vaporizer. Terwijl de coil opwarmt, ontstaat er een damp uit het cannabis concentraat of de was. De damp kan dan gemakkelijk ingeademd worden door de gebruiker.

 

Met welke vaporizers kan je wax vapen?

Wax-vaporizers worden ook wax-pennen genoemd. Dit zijn kleine vaporizers die vaak de afmeting hebben van een pen. Er zijn echter ook grotere formaten vaporizers die gebruik maken van wax/was. Er zijn namelijk wax/was vaporizers in de vorm van draagbare en desktopvaporizers. Informeer jezelf goed niet, elke desktop of draagbare vaporizer is geschikt voor wax.

 

Waar zijn vaporizers van gemaakt?

Vaporizers zijn er niet alleen in verschillende vormen, maar ook gemaakt van verschillend materiaal. Zo bieden we ook draagbare of vlam vaporizers aan. De coil is bijvoorbeeld erg belangrijk. Hier plaats je de was, in en zijn daarmee rechtstreeks in aanraking met de dampen die je uiteindelijk in ademt. Gelukkig zijn deze van de hoogst mogelijke kwaliteit om de smaak zuiver te houden. Zo zijn ze verkrijgbaar met coils zoals de dual rod quart, keramische coils of titanium coils.

 

Vaporizers produceren geen rook maar damp

Met een wax/was vaporizer produceer je damp en geen rook. Dit is een belangrijk verschil. Met deze vaporizer creëer je met een convectieverwarmingsmethode een lichte damp. Daarmee is dit ideaal wanneer je discreet wil wilt dampen.

 

Welke concentraten kan je gebruiken met een wax-vaporizer?

Naast cannabisconcentraten kan je ook andere stoffen vapen. Met sommige vaporizers kan je zelfs gebruiken om droge kruiden, wasachtige oliën of hars mee te vapen.

 

Hoe werkt een wax-vaporizer?

Net als deze worden de meeste vaporizer aangedreven door een batterij. Met uitzondering op de regel de vlam-vaporizer. De batterij heeft meestal meer dan één instelling, waarmee de gebruiker de batterij kan instellen om een ​​damp uit de marihuana wax te creëren zodat deze geïnhaleerd kan worden. Je drukt eenvoudig op de batterijknop om de coil aan te steken en het product te verwarmen zodat er damp ontstaat. De damp kan je inademen via het mondstuk van de wax vaporizer.

 

Het verschil tussen een wax en andere vaporizers

Veel vaporizers werken op basis van oliën. Wax vaporizers werken niet met oliën, maar met wasachtige substanties, of anders gezegd wax. Dit is het belangrijkste onderscheid tussen deze vaporizer en andere kruiden pen vaporizers. Bij het gebruik van de vaporizer zit er verder nog wel een verschil. Bij vaporizers die gebruik maken van oliën krijg je te maken met kant-en-klare vullingen. Bij wax/was vaporizers is dit anders. De was plaats je op de coil en dat zorgt dat er wat meer ruimte is dat je knoeit. Het is immers niet kant-en-klaar verpakt. Daarbij moet je ook rekening houden met de coils die je zo nu en dan moet vervangen.

 

Het onderhoud van een wax vaporizer

Om jouw wax vaporizer in goede conditie te houden moet je deze daarom regelmatig grondig reinigen. Zelfs wanneer je voorzichtig bent heb je kans dat er wax op verschillende plekken vastplakt aan jouw vaporizer. Maak daarom jouw vaporizer regelmatig schoon met een doekje en isopropyl alcohol van 95% of hoger.

 

Koop een wax vaporizer

Het kopen van een wax vaporizer doe je eenvoudig, snel en discreet online. In onze vaporizershop hebben we diverse vaporizers die we tegen een scherpe prijs aanbieden. Wanneer je de keuze voor jouw nieuwe wax vaporizer hebt gemaakt dan verzenden wij deze razendsnel naar jou toe.