Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Gpen


 

G-Pen zijn krachtige draagbare vaporizers

G-Pen creëert vaporizers met innovatieve technologie! We bieden vijf vaporizers aan van dit merk. Dit zijn de G-Pen Elite II, Dr. Greenthumb’s x G Pen Micro+, Pro, Micro+, Lemonnade x G Pen Micro+. Dit assortiment dat we aanbieden zijn allen draagbare en compacte vaporizers. G-Pen is een merk die gretig wordt gebruikt door rappers in Amerika. Action Bronson is een rapper uit New York en is mede-eigenaar van G-Pen.

G-Pen vaporizer Elite State of the Art!

Grenco Science introduceert met trots de langverwachte release van de G-Pen Elite. Dit is geen desktop vaporizer, maar er een die je makkelijk mee kan nemen. Ter ere van het 10-jarig jubileum van Grenco Science is de Elite II ontworpen. De G Pen Elite II heeft een dual-heater en een kleuren display voor een duidelijk en makkelijk gebruik. Daar naast is er ook een ingebouwde picking tool. Deze kan je gebruiken om je kruiden te verdelen, schoon te maken etc. Dit heeft geen enkele andere vaporizer op de markt! 

Vaporizer makkelijk in onderhoud

Ondanks de degelijkheid en de sterkte materialen die G-Pen gebruikt voor zijn vaporizers gaan ze ook weleens stuk. Maar wees niet getreurd! G Pen vaporizers levert namelijk een groot assortiment aan onderdelen en accessoires ten behoeven van je vaporizer. Mocht er een onderdeel stuk gaan of versleten raken dan kan je deze makkelijk los bestellen. Je ziet dus niet vast aan een dure reparatie of een langdurende garantie geval. Dit bedrijf loopt hiermee aan kop als het aankomt op gebruikersvriendelijk product!

Koop een G-Pen vaporizer en steun een goed doel

G-Pen vaporizers doet graag wat terug voor de maatschappij. Een deel van de aankoop wordt gedoneerd aan non-profitorganisaties voor een goed doel. Hiermee steun ook jij een van deze doelen als je vaporizer koopt. Dit bedrijf wilt zijn succes delen met minderbedeelden. Heb je vragen over een vlam, wax of disposable vaporizer en welke het beste bij je past? Neem dan contact met ons op support@24High.nl. We zullen je helpen met het maken van de juiste keuze. Eenmaal besteld zullen we u goederen opsturen met een track en trace na het ontvangen van de betaling.