Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Top 10 Vaporizer


 

24High Top-10 vaporizershop

Onze Top-10 vaporizershop artikelen is een samenstelling van producten die veel verkocht worden. De Top-10 zijn dus de favoriete vaporizers van onze gasten. We verkopen draagbare, pen, tafel, wax, vlam en Disposable vaporizers. Uiteraard bieden we ook accessoires en onderdelen aan voor het geval je vaporizer kapot gaat. Elk type vaporizer is geschikt voor een bepaald doel. Zo kan je bijvoorbeeld geen wax gebruiken in een normale vaporizer. We bieden de volgende merken aan: Boundless, DaVinci, Flowermate, Gpen, Herborizer, Linx, Storz & Bickel en Tsunami.

Welke verschillende typen vaporizers verkopen wij in onze vaporizershop?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen hebben we het over verschillende typen verdampers gehad. Maar welke vaporizer is nu geschikt om mee te nemen op pad? Of welke vaporizer is nu geschikt voor het vapen van wax/was-achtige substanties? Hieronder zullen we dit even toelichten:

Pen - Top-10

Zoe je een vaporizer die kleine hoeveelheden kruiden kan vapen en nauwelijks opvalt? Dan is de pen vaporizer geschikt voor jou! Deze discrete pen vaporizers zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan velen andere vaporizers. 

Draagbare - Top-10

Draagbare vaporizers hebben een grotere convectieruimte. Dit betekent dat je meer kruiden kan plaatsen in de vaporizer dan bij een pen vaporizer. Bovendien zijn deze vaporizers ook niet aan de grote maat waardoor deze ook handig zijn op transport.

Home - Top-10

Home of tafel vaporizers zijn te groot om mee te nemen en werken vaak met een stekker. Dit zijn vaporizers van hoogste kwaliteit en vaak ook velen malen duurder dan de overige verdampers. De home vaporizers zijn een ware traktatie voor als je thuis met een grotere groep hiervan gebruik wilt maken.

Vlam - Top-10

Vlam vaporizers zijn hele smalle vaporizers die enigsinds lijken op de pen vaporizers. Het verschil zit hem in de verbranding. Met een vlam vaporizer verbrand je de kruiden met een vlam. Je houd simpelweg een vlam aan het uiteinde van de vaporizer en je neemt een hijs aan de andere kant. Deze vaporizer beschikken geen batterij zoals bij de andere verdampers.

Wax - Top-10

Wax/was vaporizers kunnen vloeibare substanties vapen. Deze zijn hier speciaal voor ontwikkeld. We adviseren om niet wax/was-achtige substanties in een normale vaporizer te vebranden omdat anders je hele verbrandingskamer onder de plakkerige wax zit en moeilijk is schoon te maken. Dit kan je vaporizer dus vernielen.

Disposable Vapes - Top-10

Het woord zegt het al wegwerp vapes. De wegwerp vapes bevatten HHC of CBD. De CBD vapes zijn in Nederland verboden. Zoek je een kant-en-klare vape? Ga dan voor de HHC vapes.

Welke verschillende merken bieden wij aan?

We bieden alleen vaporizers aan van hoogste kwaliteit zoals bijvoorbeeld Storz & Bickel. We hebben een selectie gemaakt van wat ons betreft top vaoprizers voor een aantrekkelijke prijs. Wil je niet teveel geld spenderen kies dan een vaporizer uit van het merk Boundless of Flowermate. Uiteraard is elke waarde naar zijn geld en zullen vaporizers van het merk GPen, weliswaar iets duurder dan Boundless of Flowermate, je zeker niet teleurstellen! Naast de oringele vaporizers bieden we ook Herborizers aan. Deze zijn ingewikkelder in gebruik en ontzettend prijzig, maar zijn zeker uniek en geweldig te noemen. Zoek je een simpele vaporizer zonder batterijen en slim van uiterlijk. ga dan voor de DynaVap vaporizers uit.

Koop eenvoudig een vaporizer uit onze Top-10 vaporizershop!

We begrijpen dat je misschien moeite hebt met de juiste verdamper of herborizer uit te kiezen aangezien er zoveel verschillende soorten bestaan. Wij zijn er om je te helpen de juiste keuze te maken. Heb je vragen over één van deze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op via: info@24high.nl.