Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Vaporizer AccessoiresHeb jij een of meerdere vaporizers in huis? Dan is het zeker de moeite waard om de vaporizer accessoires te bekijken. Met deze accessoires kun je jouw vaporizer upgraden tot een luxe uitvoering maar ook kan je vaporizer onderdelen vinden om jouw vaporizer te repareren wanneer dat nodig is.

 

Koop vaporizer accessoires online bij 24High

In onze vaporizershop kun je niet alleen vaporizers kopen, maar ook onderdelen bestellen. Deze vaporizer-accessoires en reserveonderdelen zorgen ervoor dat jij weer met volle teugen kunt genieten van je kapotte verdamper. Of je maakt van jouw vaporizer een luxe-uitvoering. Je vindt hier alles om jouw damp ervaring naar een hoger niveau te tillen.

 

Kapotte vaporizer?

Is jouw vaporizer G-Pen kapot gegaan? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Op veel vaporizers zit fabrieksgarantie. Is de garantie verlopen? Dan kan je reserve onderdelen online bestellen om deze weer zo goed als nieuw te maken. Deze reserve onderdelen vind je tussen de vaporizer-accessoires.

 

Jouw vaporizer upgraden met accessoires

Soms koop je een standaard vaporizer en wil je na een bepaalde periode wel wat meer of wat anders. Dan kan je een nieuwe kopen, maar je kan er ook voor kiezen om jouw huidige Storz & Bickel te upgraden. Koop accessoires om jouw verdamper naar een hoger niveau te tillen. Meer luxe, meer kwaliteit en een betere damp ervaring. Het kan allemaal met de vaporizer-accessoires.

 

Reserve onderdelen voor jouw vaporizer

Vergis je ook niet, veel mensen raken wel eens onderdelen kwijt van hun vaporizer. Deze onderdelen kan je gelukkig opnieuw bestellen in onze webshop. Zo hoef je niet direct een nieuwe te kopen. Denk hierbij aan screens, filters, pakkingen, oliekannetjes, opladers en mondstukken. Zo kan je jouw vaporizer langer blijven gebruiken en bespaar je ook op de aanschaf van een nieuwe verdamper.

 

Wat vind je allemaal in de vaporizer accessoires categorie?

Heb je al een verdamper waar je gek op bent? Dan raad ik je aan om eens tussen de vaporizer-accessoires te kijken. Deze helpen je om de best mogelijke damp ervaring te krijgen. Denk aan nieuwe functionaliteiten van jouw vaporizer, ondersteuning voor concentraten of extra batterijen om langer van jouw Linx verdamper te kunnen genieten. 

Je kan de volgende producten onder andere vinden in onze categorie vaporizer accessoires.

Mondstuk 

Een van de meest bestelde vaporizer-accessoires is een mondstuk voor een verdamper. Uit hygiënisch oogpunt of omdat deze vaak kwijt raken wordt een extra vaporizer mondstuk voortdurend besteld in onze webshop. Zowel de originele mondstukken kun je bij 24High bestellen als bijvoorbeeld een mondstuk van glas voor jouw vaporizer.

Extra batterij 

Ken je dat gevoel dat je Flowermate verdamper niet lang genoeg mee gaat? Koop een extra batterij voor jouw vaporizer online. Dit voorkomt dat je ooit tegen een lege batterij aanloopt en niet kan dampen op het moment dat jij dat wilt. Een extra batterij neem je eenvoudig overal mee naartoe. En voor onze thuisgebruikers hebben we ook een extra adapter beschikbaar wanneer de originele kapot of kwijt is geraakt. Batterijen, USB sticks en adapters vallen bij ons gewoon onder de vaporizer-accessoires.

Vaporizer ballon bestellen

Voor de Storz & Bickel Volcano kan je altijd wel wat extra ballonnen gebruiken. Daarom kan je deze bij ons vinden als accessoires. Zo hoef je je nooit druk te maken en kan je altijd nieuwe ballonnen online kopen voor jouw vaporizer.

Screens en filters

Wanneer je een verdamper gebruikt dan wil je de best mogelijke ervaring. Je wilt al het goede van de plant en het kruid met zo min mogelijk troep. Dat betekent dat je goede filters of screens moet gebruiken. Deze kunnen de smaak zoveel aangenamer maken en tevens bijdragen aan de gezondheid van jouw vaporizer. En laten we eerlijk zijn, daarom ben je begonnen met vapen. Vervang daarom regelmatig de screens en filters van jouw verdamper.

Borstel voor het schoonmaken van jouw vaporizer

De meeste vaporizers worden geleverd met een borstel. Zo kan je deze goed onderhouden en gaan ze langer mee. Het is natuurlijk geen wegwerpproduct. Ik kan je echter uit eigen ervaring vertellen dat borstels altijd verdwijnen. Die dingen krijgen gewoon pootjes. Daarom is het fijn dat je borstels kan kopen om jouw verdamper in topconditie te houden. Een accessoire waar geen enkele gebruiker zonder kan.

 

Bestel jouw vaporizer-accessoires online

Het bestellen van nieuwe onderdelen voor jouw Boundless vaporizer kan je met een gerust hart online doen. Altijd veel accessoires op voorraad en snel bij jouw thuis afgeleverd. Zo kan je snel jouw verdamper weer repareren, upgraden naar een hoger niveau of simpelweg onderdelen die kwijtgeraakt zijn vervangen. Bestel daarom altijd jouw vaporizer-accessoires bij 24High in de vaporizershop.