Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Vaporizer AccessoiresHeb jij een of meerdere vaporizers in huis? Dan is het zeker de moeite waard om de vaporizer accessoires te bekijken. Met deze accessoires kun je jouw vaporizer upgraden tot een luxe uitvoering maar ook kan je vaporizer onderdelen vinden om jouw vaporizer te repareren wanneer dat nodig is.

 

Meer artikelen laden

Meer artikelen laden

Koop vaporizer accessoires online bij 24High

In onze vaporizer shop kun je niet alleen vaporizers kopen maar ook onderdelen voor vaporizers bestellen. Deze vaporizer accessoires en reserveonderdelen zorgen ervoor dat jij van jouw vaporizer weer met volle teugen kunt genieten als die kapot was. Of je maakt van jouw vaporizer een luxe uitvoering. Je vind hier alles om jouw damp ervaring naar een hoger niveau te tillen.


Kapotte vaporizer?

Is jouw vaporizer kapot gegaan? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Op veel vaporizers zit fabrieksgarantie. Is de garantie verlopen? Dan kan je vaporizer reserve onderdelen online bestellen om jouw vaporizer weer zo goed als nieuw te maken. Deze reserve onderdelen vind je tussen de vaporizer accessoires.


Jouw vaporizer upgraden met accessoires

Soms koop je een standaard vaporizer en wil je na een bepaalde periode wel wat meer of wat anders. Dan kan je een nieuwe vaporizer kopen maar je kan er ook voor kiezen om jouw huidige vaporizer te upgraden. Koop vaporizer accessoires om jouw vaporizer naar een hoger niveau te tillen. Meer luxe, meer kwaliteit en een betere damp ervaring. Het kan allemaal met de vaporizer accessoires.


Reserve onderdelen voor jouw vaporizer

Vergis je ook niet, veel mensen raken wel eens onderdelen kwijt van hun vaporizer. Deze onderdelen kan je gelukkig opnieuw bestellen in onze webshop. Zo hoef je niet direct een nieuwe vaporizer te kopen. Denk hierbij aan screens, filters, pakkingen, oliekannetjes, opladers en mondstukken. Zo kan je jouw vaporizer langer blijven gebruiken en bespaar je ook op de aanschaf van een nieuwe vaporizer.


Wat vind je allemaal in de vaporizer accessoires categorie?

Heb je al een vaporizer waar je gek op bent? Dan raad ik je aan om eens tussen de vaporizer accessoires te kijken. Deze helpen je om de best mogelijke damp ervaring te krijgen. Denk aan nieuwe functionaliteiten van jouw vaporizer, ondersteuning voor concentraten of extra batterijen om langer van jouw verdamper te kunnen genieten. 

Je kan de volgende producten onder andere vinden in onze categorie vaporizer accessoires.


Mondstuk vaporizer

Een van de meest bestelde vaporizer accessoires is een mondstuk voor een vaporizer. Uit hygiënisch oogpunt of omdat deze vaak kwijt raken wordt een extra vaporizer mondstuk voortdurend besteld in onze webshop. Zowel de originele mondstukken kun je bij 24High bestellen als bijvoorbeeld een mondstuk van glas voor jouw vaporizer.


Extra batterij vaporizer

Ken je dat gevoel dat je vaporizer niet lang genoeg mee gaat? Koop een extra batterij voor jouw vaporizer online. Dit voorkomt dat je ooit tegen een lege batterij aanloopt en niet kan dampen op het moment dat jij dat wilt. Een extra batterij neem je eenvoudig overal mee naartoe. En voor onze thuisgebruikers hebben we ook een extra adapter beschikbaar wanneer de originele kapot of kwijt is geraakt. Batterijen, USB sticks en adapters vallen bij ons gewoon onder de vaporizer accessoires.


Vaporizer ballon bestellen

Voor de Storz & Bickel Volcano vaporizer kan je altijd wel wat extra ballonnen gebruiken. Daarom kan je deze bij ons vinden als accessoires. Zo hoef je je nooit druk te maken en kan je altijd nieuwe ballonnen online kopen voor jouw vaporizer. Handig.


Vaporizer screens en filters

Wanneer je een vaporizer gebruikt dan wil je de best mogelijke verdampingservaring. Je wilt al het goede van de plant en het kruid met zo min mogelijk troep. Dat betekent dat je goede filters of screens moet gebruiken. Deze kunnen de smaak zoveel aangenamer maken en tevens bijdragen aan de gezondheid van jouw vaporizer. En laten we eerlijk zijn, daarom ben je begonnen met vapen. Vervang daarom regelmatig de screens en filters van jouw vaporizer.


Vaporizer borstel voor het schoonmaken van jouw vaporizer

De meeste vaporizers worden geleverd met een borstel. Zo kan je jouw vaporizer goed onderhouden en gaan ze langer mee. Het is natuurlijk geen wegwerpproduct. Ik kan je echter uit eigen ervaring vertellen dat borstels altijd verdwijnen. Die dingen krijgen gewoon pootjes. Daarom is het fijn dat je borstels kan kopen om jouw vaporizer in topconditie te houden. Een accessoire waar geen enkele vaporizer gebruiker zonder kan.


Bestel jouw vaporizer accessoires online

Het bestellen van nieuwe onderdelen voor jouw vaporizer kan je met een gerust hart online doen. Altijd veel vaporizer accessoires op voorraad en snel bij jouw thuis afgeleverd. Zo kan je snel jouw vaporizer weer repareren, upgraden naar een hoger niveau of simpelweg onderdelen die kwijtgeraakt zijn vervangen. Bestel daarom altijd jouw vaporizer accessoires bij 24High in de webshop.