Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Flowermate

Wil je een betaalbare vaporizer kopen dan kom je al snel uit bij Flowermate vaporizers. Deze vaporizers zijn van goede kwaliteit maar wat lager geprijsd dan concurrerende merken. Onderstaand tref je ons assortiment aan Flowermate vaporizers.

 

Flowermate vaporizer kopen

Het kopen van een vaporizer kan je doen in een fysieke winkel of online in een webshop. Zeker wanneer je niet teveel geld uit wilt geven bij het kopen van een vaporizer is het verstandig om je vaporizer online te kopen. Je kan hier snel en eenvoudig vaporizers en prijzen met elkaar vergelijken. Dit geldt uiteraard ook voor Flowermate vaporizers die je online kan kopen.


Flowermate vaporizer online bestellen

Het bestellen van jouw Flowermate vaporizer doe je bij online smartshop 24High vrij eenvoudig. Nadat je de juiste vaporizer voor jou hebt gevonden dan kan je deze eenvoudig in jouw winkelwagen plaatsen. Na het afrekenen van jouw bestelling gaan wij direct jouw Flowermate vaporizer inpakken. Vervolgens wordt deze snel bij jou thuisbezorgd en kan jij beginnen met het genieten van jouw gloednieuwe Flowermate vaporizer.


Alle Flowermate vaporizers worden discreet verzonden

Sommige webshops kiezen ervoor om de pakketjes die zij bij klanten thuis bezorgen helemaal vol te plakken met logo’s van hun webshop. Wij kiezen er bij 24High express voor om dit niet te doen. Het zou voor ons gratis reclame zijn maar wij vinden de privacy van onze klanten belangrijker. Daarom worden al onze pakketjes verzonden op discrete wijze. Zo weet niemand wat jij hebt besteld en welk bedrijf het geleverd heeft.


In Nederland Flowermate vaporizers online kopen

Het bedrijf achter de Flowermate vaporizers is Flowermate Technologies. Dit bedrijf is gevestigd in Ontario, Californië in Amerika. Gelukkig kan je de vaporizers ook heel eenvoudig in Nederland bestellen, anders waren de wachttijden voor een nieuwe Flowermate vaporizer een stuk langer.


Geschiedenis van Flowermate vaporizers

Door jarenlang te blijven focussen op droge kruiden en concentraten heeft Flowermate voortdurend de technologie achter draagbare vaporizers geïnspireerd. Met revolutionaire ontwerpen zoals de Flowermate V5.0s Pro blijft Flowermate Technologies aan de weg timmeren voor hoogwaardige betaalbare en draagbare units.


Visie achter Flowermate vaporizers

Flowermate Technology richt zich op het bieden van de ultieme kwaliteitservaring. Met de Flowermate vaporizers haal je dan ook  op efficiënte wijze het meeste uit je favoriete kruidenmengsel. Toch zijn alle Flowermate vaporizers betaalbaar en stijlvol. Flowermate probeert de industrie voortdurend voor te blijven en werkt continu aan het verbeteren en aanpassen van onze units om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.


Koop nu jouw Flowermate vaporizer online

Bij 24High kan je nu jouw Flowermate vaporizer online kopen. Wacht dan ook niet langer en bestel jouw vaporizer vandaag nog. Wij zullen hem snel aan je verzenden zodat jij snel kan genieten van jouw gloednieuwe Flowermate vaporizer.