Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Flowermate

Wil je een betaalbare vaporizer kopen dan kom je al snel uit bij Flowermate vaporizers. Deze vaporizers zijn van goede kwaliteit maar wat lager geprijsd dan concurrerende merken. Onderstaand tref je ons assortiment aan Flowermate vaporizers.

 

Flowermate vaporizer

Het kopen van een vaporizer kan je doen in een fysieke winkel of online in een webshop. Zeker wanneer je niet te veel wilt geld uitgeven bij het kopen van een vaporizer is het verstandig om deze online te kopen. Je kan hier snel en eenvoudig vaporizers en prijzen met elkaar vergelijken. Dit geldt uiteraard ook voor Flowermate vaporizers die je online kan kopen. Het bestellen van jouw vaporizer doe je bij online vaporizershop 24High vrij eenvoudig. Nadat je de juiste vaporizer voor jou hebt gevonden dan kan je deze eenvoudig in jouw winkelwagen plaatsen. Na het afrekenen van jouw bestelling gaan wij direct jouw vaporizer inpakken. Vervolgens wordt deze snel bij jou thuisbezorgd en kan jij beginnen met het genieten van jouw gloednieuwe vaporizer.

 

Alle vaporizers worden discreet verzonden

Sommige webshops kiezen ervoor om de pakketjes die zij bij klanten thuis bezorgen helemaal vol te plakken met logo’s van hun webshop. Wij kiezen er bij 24High voor om dit niet te doen. Het zou voor ons gratis reclame zijn, maar wij vinden de privacy van onze klanten belangrijker. Daarom worden al onze vaporizers, pen of home-vaporizer maakt niks uit, verzonden op discrete wijze. Zo weet niemand wat jij hebt besteld en welk bedrijf het geleverd heeft.

 

In Nederland Flowermate online kopen

Het bedrijf achter deze vaporizers is Flowermate Technologies. Dit bedrijf is gevestigd in Ontario, Californië in Amerika. Gelukkig kan je de vaporizers ook heel eenvoudig in Nederland bestellen, anders waren de wachttijden voor een nieuwe vaporizer een stuk langer.Geschiedenis van Flowermate vaporizers

Door jarenlang te blijven focussen op droge kruiden en concentraten heeft Flowermate voortdurend de technologie achter draagbare vaporizers geïnspireerd. Met revolutionaire ontwerpen zoals de Flowermate V5.0s Pro blijft Flowermate Technologies aan de weg timmeren voor hoogwaardige betaalbare en draagbare units.

 

Visie achter de vaporizers

Flowermate Technology richt zich op het bieden van de ultieme kwaliteitservaring. Met deze vaporizer haal je dan ook op efficiënte wijze het meeste uit je favoriete kruidenmengsel. Toch zijn de vaporizers van dit merk betaalbaar en stijlvol. Flowermate probeert de industrie voortdurend voor te blijven en werkt continu aan het verbeteren en aanpassen van onze units om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. We bieden ook vaporizers aan zonder batterij, namelijk vlam vaporizers! Deze zijn niet van het merk Flowermate, maar zeker bijzonder in gebruik.

 

Koop nu jouw Flowermate vaporizer online

Bij 24High kan je nu jouw vaporizer online kopen. Wacht dan ook niet langer en bestel jouw disposable of normale vaporizer vandaag nog. Wij zullen hem snel aan je verzenden zodat jij snel kan genieten van jouw gloednieuwe Flowermate vaporizer.