Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Tsunami

Wil je een Tsunami vaporizer kopen? Dan zit je bij de online vaporizer webshop 24High helemaal goed. De Tsunami vaporizer kan je niet overal online kopen en daarom zijn wij zo blij dat wij je deze vaporizer wel rechtstreeks vanuit Nederland kunnen aanbieden.

 

Tsunami vaporizer online kopen

Het kopen van een vaporizer doe je vandaag de dag gewoon online evenals zoveel andere producten. Het aantal aanbieders van Tsunami vaporizers is in Nederland helaas nog niet zo groot. Dit terwijl het dit echte kwaliteitsproducten zijn. De verwachting is dan ook dat je deze vaporizers snel in andere webshops zal vinden.

 

Het bedrijf achter Tsunami

De Odyssey Group Outlet is het bedrijf dat in Amerika veel smartshops en headshops voorziet van diverse producten. Deze groothandel werd opgericht in 2011 door moederbedrijf, S & E Distributors Inc.. Daarnaast leveren ze vaporizers aan onder andere rookwinkels, apothekers en andere vaporizershops die op zoek zijn naar rookproducten van topkwaliteit. Tsunami verkoopt draagbare, maar ook pen vaporizers, beiden erg handig om 

Geschiedenis

S & E Distributors Inc. werd opgericht om aan de marktvraag naar premium elektronische sigaretten en dampproducten te voldoen. De markt had een premium vaporizer nodig en dat is wat Tsunami fabriceert. Ze vallen op door hun uitstraling en hun kwaliteit. Het hoofdkantoor is gelegen in de stad Troy in Michigan. Naast reguliere bieden we ook disposable vaporizers aan. Deze kan je weggooien na gebruik.

Het ontstaan van S & E Distributors Inc.

Deze vaporizers worden ontwikkeld door S & E Distributors Inc. Het werd opgericht als een premium elektronisch sigarettenmerk. In de loop der jaren is Tsunami uitgebreid met een breed scala aan producten en accessoires, waaronder e-liquids, waterpijpen van glas en vaporizers. De Tsunami verdampers zijn direct erg populair geworden en worden vaak besteld door onze gasten.Vaporizers online bestellen bij 24High

Aangezien deze vaporizers in Amerika worden gemaakt kan het bestellen van deze producten zorgen voor een lange leveringstijd. Daarom is het prettig om Tsunami producten bij een lokale webshop in Nederland te bestellen. Bij 24High bieden wij de Tsunami, maar ook vlam vaporizers aan. De verzending is snel en discreet. Wij zorgen ervoor dat je de kwaliteit van onze verdampers snel thuis kan ervaren zonder dat de postbode weet wat jij hebt besteld.