Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Storz & Bickel

Een van de bekendste merken onder de vaporizers is Storz & Bickel. De Storz & Bickel vaporizers kan je dan ook online kopen in onze webshop. Deze vaporizers zijn heel erg betrouwbaar en daardoor heel erg geliefd.

 

Storz & Bickel vaporizers online kopen

Door de hoge mate van kwaliteit ben je bij je zoektocht naar een vaporizer vast en zeker het merk Storz & Bickel tegengekomen. Deze uiterst betrouwbare vaporizers zijn al jaren een succes en vanaf nu ook online te bestellen in Nederland. Koop je Storz & Bickel vaporizers online in onze webshop.

Het bedrijf achter de Storz & Bickel vaporizers

Hoewel de meeste vaporizer merken hun hoofdkantoor in Amerika hebben, zit Storz & Bickel vaporizers dichter bij huis gevestigd. Het zit namelijk gevestigd in Duitsland en staat onder leiding van 3 managing directors, Jürgen Bickel, Pierre Debs en Peter Popplewell.

Het ontstaan van Storz & Bickel vaporizers

Al in 1996 startte Markus Storz met de ontwikkeling van kruiden vaporizers. Hierdoor werd in 1999 een patent toegekend voor een afneembare ballon. Dit was het Volcano patent. Na 4 jaar werd dan eindelijk de Volcano home vaporizer op de markt gebracht. Jürgen Bickel wordt in 2002 toegevoegd aan het team en het officiële bedrijf Storz & Bickel vaporizers ontstaat.
De verdere geschiedenis van vaporizers

De eerste 110 Volt-apparaten zijn gebouwd voor de Amerikaanse markt en zorgen voor een snelle opleving. Dit zorgt ervoor dat in 2005 dit bedrijf zich vestigde in Amerika in Oakland, Californië. In 2007 verschijnt de eerste digitale vaporizer van die je makkelijk kan instellen. Baanbrekend is de verschijning van de Volcano Medic in 2010. De eerste gecertificeerde medische kruiden vaporizer verschijnt op de markt.

Storz & Bickel voegt verschillende soorten vaporizers aan het assortiment

Het blijft hier niet bij. Storz & Bickel zet door en voegt diverse verdampers aan haar assortiment toe. Allemaal hebben ze een ding gemeen. De Duitse degelijkheid die je gewend bent vind je ook terug in de Storz & Bickel vaporizers. Dit dan ook de reden dat ze zo populair zijn. Zo komen ze met de Mighty en de crafty, beiden zijn draagbare vaporizers.

De kwaliteit van deze vaporizers

Het is niet voor niets dat Storz & Bickel de marktleider is op het gebied van vaporizers. Ze zijn niet alleen het bekendste merk ter wereld, ze blijven zich ook continu ontwikkelen door het onderzoeken van de best mogelijke ervaring. Alle verdampers worden handmatig in elkaar gezet en dit maakt een groot verschil. Sommige vaporizer merken laten het product volledig in China produceren en dat gaat ten kosten van de kwaliteit.

Storz & Bickel vaporizer online bestellen

Waarschijnlijk ben je op zoek naar de juiste pen, vlam of wax vaporizer voor jouw persoonlijke behoefte. Daarom heeft dit bedrijf diverse vaporizers op de markt gebracht. Allemaal om jouw de ultieme damp ervaring te geven. Zoveel mensen, zoveel wensen. Kies daarom de vaporizer die voor jou de juiste is. Bestellen is eenvoudig na het maken van jouw keuze. Na het afronden van jouw online bestelling verpakken wij hem veilig en in een anonieme doos. Zo komt jouw product altijd snel aan en zonder dat iemand anders weet wat jij besteld hebt. Dat is privacy zoals wij het belangrijk vinden.