Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Puffco

De naam zegt alles, Puffco, staat voor geweldige vaporizers. Deze kleine pen vaporizers zijn allemaal discreet maar met grote dampkwaliteit. Daarom is het kopen van Puffco vaporizers voor heel veel mensen aantrekkelijk.

Er zijn geen artikelen gevonden
 

Puffco vaporizers online kopen

Het gerenommeerde merk Puffco koop je vandaag de dag gewoon in Nederlandse webshops. Zo kan je online Puffco vaporizers bestellen zonder bang te hoeven zijn dat je te maken krijgt met lange levertijden of dat het twijfelachtig is of je vaporizer wel daadwerkelijk aankomt. Koop daarom je Puffco vaporizer bij de Nederlandse webshop 24High en je hebt je Puffco vaporizer snel in handen. Daarbij heb je de voordelen van de zekerheid van levering zoals je in Nederland gewend bent.


Wat maakt de Puffco vaporizers zo bijzonder?

Het innovatieve bedrijf achter de Puffco vaporizers  Zij specialiseren zich in kleine en discrete vaporizers zoals de pen vaporizer. Dit zonder aan damp kracht te verliezen. Zo kan je op elk moment dampen ongeacht waar je bent of met wie je bent. De Puffco vaporizers zijn dus geschikt voor alle lagen van de bevolking.


Schoner en gezonder dampen met Puffco vaporizers

De schoonste, meest krachtige en smaakvolle dampervaring zonder in te leveren op kwaliteit. Dat is waar Puffco vaporizers om draaien. Puffco kan dit realiseren door continu toonaangevend te zijn in innovatie en dat doen ze allemaal in hun eigen huis. Zo voorkom je met Puffco vaporizers dat je lijmen, vezels of chemicaliën in je luchtwegen krijgt. Een schone en gezonde damp ervaring dus. Dat is natuurlijk ook de reden dat je hebt gekozen om een Puffco vaporizer te kopen.


Het begin van Puffco vaporizers

In 2013 werd Puffco opgericht door CEO Roger Volodarsky. Hij was namelijk ontevreden over wat de huidige industrie hem kon bieden. Hiervoor bracht hij de disciplines ontwerp, technologie en engineering samen om Puffco en Puffco vaporizers te creëren.


De missie van Puffco vaporizers

Het fijne van concentraten is dat het strikt de beste delen van de plant bevatten, ongeacht wat het is dat je verdampt. Als dit het beste is van de plant, waarom zou je dit dan vertroebelen met andere producten. Het verdampen van de meest krachtige, smaakvolle en gezonde producten ter wereld doe je het liefst in een gezonde en perfecte vaporizer. Daarom werd de Puffco vaporizer in het leven geroepen. Zodat je kan genieten van het beste van de plant zonder dat je last krijgt van chemicaliën of lijmresten.


De doorontwikkeling van vaporizers

De meeste verdampers gebruiken vezelachtige lonten (wat je een verbrande katoenachtige smaak geeft), lijmen die de kom of spiraal op zijn plaats houden (waardoor een giftig bijproduct ontstaat) en / of kunststoffen die in het luchtpad worden gebruikt (ook giftig bij-producten).Kies daarom voor een schonere, veiligere en smaakvolle vaporizer. Kies voor een Puffco vaporizer.


Puffco vaporizers winnen ook vele prijzen

Het is niet voor niets dat we Puffco vaporizers aanbieden in onze webshop. Ze zijn gezond maar ook heel goed van kwaliteit. Dit wordt ook erkend met de awards die ze winnen. Hieronder vind je een lijstje aan awards die gewonnen zijn door Puffco.

  • High Times beste vaporizer Midwest Cup 2017

  • High Times beste vaporizer Medical Cananis Social Cup 2016

  • High Times beste vaporizer Social Cup 2016

  • High Times beste vaporizer Michigan Medical Cannabis Cup 2016

  • High Times beste vaporizer Norcal Cup 2016

  • High Times beste vaporizer Concentraten Cup 2016

  • High Times beste vaporizer Hempcon Social 2016


Puffco vaporizers online bestellen

Het bestellen van Puffco vaporizers doe je het liefst online. Zo kan je beter de vaporizers met elkaar vergelijken en heb je hem snel in huis. Maak je niet druk over de levertijd, wij leveren altijd snel. Daarbij worden de producten vakkundig verpakt en is het product discreet verpakt. Niemand zal weten dat je een vaporizer hebt besteld wanneer ze naar de doos kijken.